Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.βλεπω κοσμο με αριθμο παραγγελιας με μεγαλυτερο αριθμο απο εμενα να τους εχει σταλθει e-mail κ εγω μες αριθμο παραγγελιας 1569 περιμενω ακομα.αλλα δεν ανησυχω γιατι ισχυει σειρα αριθμου προτεραιοτητας!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Επειδή προβλέπονται πολλές παραδόσεις αυτές τις μέρες, σκέφτηκα να παραθέσω πάλι τη λίστα μιας και αφενός βρήκα και άλλα μέλη που είχαν παραγγείλει και δεν είχαν συμπεριληφθεί (αν και δεν διαμαρτυρήθηκαν για την παράλειψη) αφετέρου η προηγούμενη, που είναι ενημερωμένη και μπορώ ακόμη να την ενημερώνω, μέχρι από την ώρα, βρίσκεται δυο σελίδες πίσω.

Η ενημερωμένη, μέχρι τώρα, λίστα διαμορφώνεται ως ακολούθως:

1. 1239 seaman72 ...................................15/2

2. 1308 scoopmail1...................................παρέλαβε

3. 1397 apotos..........................................15/2

4. 1399 dfilipus.........................................15/2

5. 1404 THOMAS23..................................παρέλαβε

6. 1408 GEORGIOS2012.............................14/2

7. 1435 maomao.......................................15/2

8. 1474 rufianos .......................................

9. 1487 fipap33..........................................20/2

10. 1499 Δημήτρης73...................................

11. 1504 Stalitsa7.......................................παρέλαβε

12. 1509 valkyria_gr...................................17/2

13. 1513 kostis6844..................................20/2

14. 1519 giannis_isavella...........................18/2

15. 1568 eliassot.......................................21/2

16. 1569 kokotinos....................................

17. 1579 moufas83...................................παρέλαβε

18. 1709 loupi..........................................17/2

19. 1715 odiblack....................................

20. 1742 m.a.r.i.o.s .................................17/2

21. 1920 kaizer690...................................20/2

22. ???? eXrhsot......................................21/2

23.???? a400..........................................

24. ???? aris_rey (έχει παραγγείλει??) .....

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να συμπληρωθούν.

ΥΓ1. Ενημέρωση ως προς 1) τα παλαιά μέλη m.a.r.i.o.s, loupi, apotos, eliassot, eXrhsot και 2) τα νέα μέλη odiblack, giannis_isavell, kostis684, fipap33, μερικά από τα οποία πήραν ενημέρωση αποστολής ΜΕΤΑ από την εγγραφή τους στο forum.

ΥΓ2. Παρακαλώ, και πάλι, τα άλλα δύο (?) μέλη να αναφέρουν τον αριθμό παραγγελίας για να ... ενημερωθεί σωστά η λίστα ...

ΥΓ3. Πέντε (5) μέλη περιμένουν ακόμη ενημέρωση για την ημερομηνία παραλαβής από την ACS.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από εμένα.

Παραθέτω το μέιλ που έλαβα πριν λίγο

η κατάσταση της παραγγελίας No. 00001568 έχει αλλάξει

η νέα κατάσταση είναι: Έχει αποσταλεί

Σχόλια στην παραγγελία σας: Η αποστολή σας έχει προγραμματισθεί για τις 21/02 με μαζικό αριθμό αποστολής ACS: 13827xxxxx. Θα μπορείτε να ανιχνεύσετε την αποστολή από τις 20/02 το απόγευμα. Ευχαριστούμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας... Η κοροϊδία καλά κρατεί

Δημοσ.

Να διορθώσω προς ενημέρωση της λίστας ότι η ημερομηνία παράδοσης σύμφωνα με το site της ACS έχει οριστεί για τις 15/2..σε αναμονή λοιπόν της παραλαβής

Δημοσ.

Εγω εχω 1920 δηλαδη λιγο πριν την καταστροφη της Σμυρνης :angry:

Τυχερός είσαι. Εμείς είμαστε λίγο μετά την καταστροφή της Ελλάδας :mad:

Δημοσ.

InTheBox [email protected]

11:20 π.μ.

προς Εμένα

Χαίρετε xxxxxx xxxxxxx

η κατάσταση της παραγγελίας No. 0000xxxx έχει αλλάξει

η νέα κατάσταση είναι: Έχει αποσταλεί

Σχόλια στην παραγγελία σας: Η αποστολή σας έχει προγραμματισθεί για τις 21/02 με μαζικό αριθμό αποστολής ACS: xxxxxxxxx. Θα μπορείτε να ανιχνεύσετε την αποστολή από τις 20/02 το απόγευμα. Ευχαριστούμε.

Αυτό το μήνυμα είναι απο το InTheBox και οχι από την ACS.....

Αυταααααά.

:-)

Δημοσ.

Οποιος εχει στα χερια του την σθγκεκριμενη τηλεοραση η την περιμενει αμεσα κ δεν την θελει να μου στειλει πμ ενδιαφερομαι αμεσα!!!

Δημοσ.

ΥΓ2. Παρακαλώ, και πάλι, τον (ρομαντικό) eXrhsot αλλά και τα άλλα δύο (?) μέλη να αναφέρουν τον αριθμό παραγγελίας για να ... ενημερωθεί σωστά η λίστα ...

Για να μην φαίνομαι και γίνομαι αγενής που δεν ανταποκρίνομαι στην προσπάθεια που κανείς για να βοηθήσεις στο θέμα , και αφού σ΄ ευχαριστήσω για τις δυο φορές που ευγενκά απευθύνθηκες σ΄ εμένα, θέλω να σου πω ότι τον αριθμό παραγγελίας μου θα τον δώσω μόλις παραλάβω την τηλεοραση.

Και εξήγησα τον λόγο που το κάνω αυτό.

Σ ΄ευχαριστώ.

:-)

Δημοσ.

Επιτέλους !!! πήρε το δρόμο της ... και για σένα.

ΥΓ Όταν έγραφα αυτό το μήνυμα δεν είχα δει το τελευταίο σου, αν και δεν αλλάζει την ουσία.

Δημοσ.

Αν και δεν βγαζει νοημα ο τροπος (κωδικοι - ημερομηνιες - χρονοδιαγραμμα) που Θα αποσταλουν μεσω ACS ειμαι πολυ περιεργος να δω τι ισχυει τελικα.

Δημοσ.

Είπα δε θα ξαναγράψω, αλλά σε λίγο θα βγάλουμε μέχρι και εκπρόσωπο της Courier να μιλήσει.

Οι ομαδικές αποστολές παραλαμβάνονται και διαχωρίζονται από την Courier την ίδια. Σε μικρό αριθμό αποστολών, προετοιμάζουμε εμείς την αποστολή. Σε μαζικό αριθμό, λαμβάνουμε έναν κωδικό μαζικής αποστολής και το διαχωρισμό - προετοιμασία τα αναλαμβάνει η Courier.

Ανιχνεύσιμα αυτά είναι αφού καταχωρηθούν στο σύστημα και συνήθως γίνεται μία ημέρα πριν την αποστολή τους.

Επειδή κάποιος τόνισε τις 375 τηλεοράσεις (και γεια στο στόμα του με όσα είπε), να ενημερώσω πως ήταν 400 οι διαθέσιμες τηλεοράσεις. 375 στην προσφορά της Αθήνας και 25 στην προσφορά της Θεσσαλονίκης.

Προσκυνώ φυσικά makfill με όλη την online οργάνωση παραγγελιών μέσω Insomnia. (Γελάω απίστευτα και απορώ που βρίσκεις το κουράγιο!)

Κάποιος μίλησε για κατεβασμένα τηλέφωνα και είναι μάλλον απίθανο. Έχουμε 10 γραμμές από τις 8μμ έως τις 5μμ και 3 γραμμές από τις 5μμ έως και τις 9μμ.

Θα έχουμε σύντομα και LiveChat 24/7 για καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σχετικά με τις παραγγελίες και τη σειρά προτεραιότητας, έχω ξαναπεί πως προσπαθήσαμε να κάνουμε μία "μίξη" χρόνου παραγγελίας από το Goldendeals με παραγγελία στο InTheBox και τήρηση της έναρξης της προσφοράς, κι αυτό επειδή είχαμε παράπονα. Κάποιοι έχουν αδικηθεί από τη σειρά ίσως, αλλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Εξυπηρετούνται κατ' εξαίρεση περιπτώσεις μετακόμισης, απουσίας για μεγάλο διάστημα, χαλασμένης τηλεόρασης, ηλικιωμένοι που χρειάζονται την τηλεόραση κα.

Για όσους μίλησαν για το χρόνο παράδοσης και πως καθυστερεί αφού νέα μοντέλα βγαίνουν κάθε μέρα, με τη λογική αυτή δε θα πρέπει ποτέ ν' αγοράσουν τηλεόραση αφού θα περιμένουν μόνιμα το νέο μοντέλο.

Πέρα από εκεί, οφείλουμε να παραδώσουμε όλες τις τηλεοράσεις μέχρι και τις 24/02/2012 όπως αναφέρει ξεκάθαρα η προσφορά. Ακόμη κι αν όλες (400 τεμάχια) τις αποστέλαμε 23/02 με παραλαβή 24/02 θα είμασταν εντός προσθεσμίας χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Πώς μιλάτε στα περισσότερα posts για καθυστέρηση, δεν έχουμε καταλάβει ακόμη.

Για όσους μιλούν με τα χειρότερα λόγια για εμάς, ευτυχώς έχουμε το διπλάσιο αριθμό ατόμων που μας υποστηρίζουν, που έχουν "πιάσει" τη φιλοσοφία μας για χαμηλές τιμές και γι' αυτούς θα συνεχίσουμε θα δουλεύουμε.

Και τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως όσοι ξεκίνησαν όλο αυτό το κύμα κατηγοριών, μάλλον λειτούργησαν υπέρ μας και θα πρέπει να τους στείλουμε κάτι σα δώρο. Ήμουν πάντα fun του επιθετικού marketing, αλλά όχι μέσω της δυσφήμισης. Έχω αρχίσει ν' αναθεωρώ ;)

ΥΓ: Δεχόμαστε τρελλά hits καθημερινά απ το Insomnia! Στο google adwords να το παίζαμε, θα είχαμε ξοδέψει κάμποσα ευρώ μέχρι τώρα!

ΥΓ2: Κι επειδή μας αρέσει λίγο η τρέλλα, "πετάξαμε" τυχαία μερικές Samsung 6500 37'' και 40'' ανάμεσα στις παραγγελίες. Όποιος τύχει και λάβει, ας μας το πει και αν δεν τη θέλει "ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση & άμεσα αποστέλλουμε την 32''". ;)

Thank you!

M.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...