Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοεις που δε σε ευχαριστησα για τη φωτο που ανεβασες και μας ηρεμησες? Σορυ, παραλειψη μου! ευχαριστω λοιπον για τον κοπο και αντε και στα δικα μου!!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ειπα οτι δεν θελω να κανω διαλογο αλλα με τσιγκλας και εσυ:

δηλαδη κατα τη γνωμη σου επρεπε να εχει αποθηκευμενα στην αποθηκουλα διπλα απο το τηλεφωνικο κεντρο για να μην πληρωνει τεραστιες αποθηκες η εταιρια προκειμενου να ριξει το κοστος (στην οποια δουλευουν μονο ρομποτ αφου δεν αποθηκευονται χειρονακτικα κατα την αποψη σου) 375 ξαναγραφω 375 και υπογραμμιζω 375 32αρες τηλεορασεις ΠΡΙΝ αρχισει την διαφημιστικη προσφορα????? και αν τελικα δεν αγοραζονταν???? ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα νομιζω...

Φιλε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως δουλευουν αυτα τα μαγαζια....Με λιγα λογια κανουν συμφωνιες με εξωτερικο και λενε πως ΑΝ σου κλεισω 100 κομματια (υποθετικος αριθμος) ποσο μπορεις να μου τα αφησεις κτλ κτλ κτλ.....Δεν ειπα ποτε οτι θα τα ειχαν στην αποθηκη τους....ΑΛΛΑ οταν κλεινει η συμφωνια για 375 κομματια μεσω Golden Deals θα Επρεπε να αποσταλουν την επομενη απο τον προμηθευτη τους, η εστω σε 2 δοσεις. Εδω προφανως δεν εχει γινει κατι τετοιο, ισως λογο μικρου budget, ισως λογο ασυνενοησιας, πολλα παιζουν αλλα κοιταμε το αποτελεσμα οχι το γιατι.

Σχετικα με οσους εγγραφτηκαν σημερα, χθες και γενικα την τελευταια βδομαδα (επειδη "χρειαστηκαν" εντελως τυχαια τωρα το insomnia) και εχουν παραλαβει η εχουν αριθμο αποστολης εμενα προσωπικα αυτο με βαζει σε συναγερμο διοτι δεν πιστευω σε κραυγαλεες συμπτωσεις.

Δημοσ.

εννοεις που δε σε ευχαριστησα για τη φωτο που ανεβασες και μας ηρεμησες? Σορυ, παραλειψη μου! ευχαριστω λοιπον για τον κοπο και αντε και στα δικα μου!!

Να'σαι καλά! :) Και στα δικά σου και με το καλό να τελειώσει αισίως για όλους γιατί τραβάμε πολλά ζόρια με αυτά που γίνονται στη χώρα μας, δεν μας χρειάζονται έξτρα άγχη.

• Moderators
Δημοσ.

πάντως ρε παιδιά, στο τεχνικο κομμάτι, 32 ιντσες δεν ειναι πολυ λίγο για 3d?

Αναλογα, για 1 1/5 μετρο ειναι μια χαρα, για παραπανω χανεται το νοημα.

Για 1 μετρο θα ειναι οκ, για 1.5 αρχιζει ηδη να ειναι μικρη

Δημοσ.

Για 1 μετρο θα ειναι οκ, για 1.5 αρχιζει ηδη να ειναι μικρη

ναι ρε σεις. γιατι εγω εχω μια 32" Lcd στα 2,5 μέτρα και ειναι τραγική αλλα δε βγαίνω για να την αντικαταστησω...

Δημοσ.

ναι ρε σεις. γιατι εγω εχω μια 32" Lcd στα 2,5 μέτρα και ειναι τραγική αλλα δε βγαίνω για να την αντικαταστησω...

εγω φιλε μου στα 2.5 μετρα την εβαλα και ειναι οκ. 37 θα ηταν η καλυτερη διασταση. απο κει και πανω ειναι υπερβολη και για λογους αισθητικης. δεν ειμαι υπερ της υπερβολης ακουω καποιους που σε αυτα τα μετρα παιρνουνε 46 αρες η και 50 αρες. ουτε να στραβωθω θελω ουτε να γυρναω το κεφαλι μου περα δωθε να δω την εικονα

• Moderators
Δημοσ.

http://3d-tvbuyinggu...w-distance.html

TV Size (in diagonal inches) Recommended 3D TV Programming Viewing Distance

42" 7 feet

46" 8 feet

50" 9 feet

52" 9 to 10 feet

55" 10 to 11 feet

60" 12 to 13 feet

63" 13 to 14 feet

http://www.avforums....g-distance.html

1920x1080 display

45/46" - 6ft

50" - 6.5ft

55" - 7ft

65" - 8.5ft

70" - 9ft

85" - 11ft

100" - 13ft

http://www.best-3dtv...ewing-distance/

Summary – Lets keep it simple

There was a lot to digest in this guide, but at the end of the day all you really need to take away from this is the table above. If you want the best possible 3D viewing experience then you should aim to get as close as 1.56 times the screen diagonal size of a 1080p 3D TV. In fact, you might want to try pushing the viewing distance down some more to find your sweet spot for the most immersive 3D experience. However, this is most likely not something that is possible for everyone out there as we usually have budgets and other considerations (can’t have chairs in the middle of the room just to hit the sweet spot for viewing distance). For those that are unable to hit this sweet spot, you should not be disheartened because you can still achieve a great 3D experience. Just try to maximize your field of view for your budget and make sure you don’t waste money on a 1080p display if the seating distance that you are constrained to negates the enhanced resolution afforded by a 1080p 3D TV.

32*1.56=50 ιντσες = 1.26 μετρα. (απο εκει πλησιαζεις πιο κοντα μεχρι να βρεις το sweet spot συμφωνα και με το παραπανω)

________________________________________________________________________________

Δεν παραθετουμε "γουστα" εδω (ξερω πχ ανθρωπους που απο τα 4 μετρα νοιωθουν μια χαρα με την 24αρα crt και οταν τους λες για μεγαλυτερη βγαζουν αφρους και πετανε διαφορα ωραια οπως "μηχανηματα του σατανα","Ψινακη εισαι ο αντιχριστος" κλπ :P ), αλλα επιστημονικες μετρησεις/αριθμους που δεν ειναι αυθαιρετες αλλα βασιζονται στις ιδιοτητες του ανθρωπινου ματιου.

Δημοσ.

εγω φιλε μου στα 2.5 μετρα την εβαλα και ειναι οκ. 37 θα ηταν η καλυτερη διασταση. απο κει και πανω ειναι υπερβολη και για λογους αισθητικης. δεν ειμαι υπερ της υπερβολης ακουω καποιους που σε αυτα τα μετρα παιρνουνε 46 αρες η και 50 αρες. ουτε να στραβωθω θελω ουτε να γυρναω το κεφαλι μου περα δωθε να δω την εικονα

λαθος τα λες φιλε μου με την 32αρα θα στραβωθεις σαυτα τα μετρα που αναφερεις κ οχι με 46

Δημοσ.

Χαίρετε Αναργυρος Πότος,

η κατάσταση της παραγγελίας No. 00001397 έχει αλλάξει

η νέα κατάσταση είναι: Έχει αποσταλεί

Σχόλια στην παραγγελία σας: Η αποστολή σας έχει προγραμματισθεί για τις 15/02. Αρ. αποστολής ACS: 7277365****

Δημοσ.

Αγόρια και κορίτσια καλησπέρα και απο μένα. Αριθμός παραγγελίας 1709 όπως έχω ξαναπει με ημερομηνία παραλαβής σύμφωνα με την ACS 17/02. Επισυνάπτω και τη σχετική φωτό από ACS!!

Υ.Γ. Είμαι μέλος στο insomnia.gr από 10-Νοέμβριος 09.

Ευχαριστώ!

post-184022-0-70533200-1329079568_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...