Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ακόμα περιμένω τον κωδικό αποστολής ACS αλλά για την φωτογραφική( Αριθμός παραγγελίας 00001090 ). Τελικά στείλαν σε κανέναν χτες κωδικό αποστολής ACS ή πάλι δουλευόμαστε ....

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις 11:59 είχα e-mail με τα στοιχεία αποστολής. Η ACS παραλαμβάνει από Ηλιούπολη το Σάββατο 18/2 και αναμένεται να παραλάβω εγώ στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 20/2.

Δημοσ.

Όσοι δεν έχουν ακόμη λάβει κωδικό ACS, θα τον λάβουν σήμερα..........

.

.

.

Η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης όλων των τηλεοράσεων βάση των όρων της προσφοράς είναι 24/02/2012. Μπορείτε την 25η Φεβρουαρίου να μας κατηγορήσετε για καθυστερήσεις, καθώς θα έχετε απόλυτο δίκιο.

Ευχαριστώ,

Μαίρη

Καλημέρα σας, :-)

Και εγώ δεν πήρα κωδικό αποστολής ACS, αν και μου έχουν στείλει επιβεβαίωση πληρωμής (από inthebox )από 2-02-2012.

Παρατήρηση :

Εξακολουθώ να είμαι από τους ρομαντικούς (χαζούς κατ΄ άλλους) που δεν δημοσιεύουν τον αριθμό παραγγελιάς τους, και περιμένω να εξυπηρετηθώ μαζί με τους πάρα πολλούς που δεν έχουν πρόσβαση η που δεν θέλουν να μιλήσουν στο forum.

Και δεν ξεχνώ ότι καταληκτική ημερομηνία παραλαβής όπως μας διαβεβαίωσε η Κυρία Πρεβεζάνου εδώ στο forum δημοσίως είναι 24-02-2012

Δημοσ.

Και ξανακάνω την ερώτηση : υπάρχει ΠΑΛΙΟ μέλος του insomnia που να του έστειλαν κωδικό αποστολής ACS γιατί πολύ δούλεμα πέφτει ...

Υ.Γ

Στατιστικά ποιά η πιθανοτητά οι εγγεγραμένοι στο φόρουμ την τελευταία εβδομάδα να έχουν παραλάβει ή να τους έχουν στείλει κωδικό αποστολής ACS ενώ οι παλαιότεροι ...

Δημοσ.

Παρακολουθώ απο την αρχή το θέμα με πολύ ενδιαφέρων και μέχρι στιγμής έχουμε:

1. Αλλαγή τιμής της τηλεόρασης την επόμενη ακριβώς ημέρα(γνωστή πολιτική βέβαια απο πολλούς)

2. Καθυστέρηση εκτέλεσης των παραγγελιών.

3. Ανύπαρκτη επικοινωνία(τα τηλέφωνα δεν τα σήκωναν,σε e-mail δεν απαντούσαν)δηλαδή τίποτα.

Αυτό εδώ λέγεται δηλαδή καλή διαφήμιση και μπαίνω δυναμικά και εγώ στην αγορά?Δεν μπορούσαν να έχουν 5 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο(λέμε τώρα)να απαντάνε στους ανθρώπους?

υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος στο ινσομνια που πιστευει οτι θα ηταν δυνατον να εκτελεσουν τοσες παραγγελιες τηλεορασεων σε λιγες μερες????

Και τι να την κάνω την τηλεόραση μετά απο 20+μέρες όταν καθημερινά ανακοινώνται καινούρια μοντέλα και οι τιμές αλλάζουν ραγδαία.

Αν δεν έχουν το προσωπικό να καλύψουν τέτοιες παραγγελίες τότε να μην κάνουν τέτοιες προσφορές μέχρι να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν.

Το να έχω 15 τηλεοράσεις στης αποθήκες μου και μετά να έχω 20+μέρες σε αναμονή τον κόσμο τι να πω είναι πολύ καλή κίνηση για να αποκτήσεις εμπιστοσύνη απο τους πελάτες σου.

Εμένα προσωπικά απο όλα αυτά μόνο εμπιστοσύνη δεν μου εκπέμπει, ειδικά στο να μην υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία για τόσες ημέρες για να ξέρεις και που βρίσκεσαι το βρίσκω απλά....

Εύχομαι στα παιδιά μόνο να παραλάβουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσουν και να ηρεμήσουν επιτέλους.

Δημοσ.

Ο moufas δεν πιάνεται λόγω nick???

Εμένα άμα μου δώσουν μια tv τζάμπα θα πω ότι παρέλαβα!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Που ειναι το περίεργο.....

Την αλήθεια θα πεις.

:-D

Δημοσ.

Ο moufas δεν πιάνεται λόγω nick???

Εμένα άμα μου δώσουν μια tv τζάμπα θα πω ότι παρέλαβα!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

φιλε μου τι εχει το nick δηλαδη?

Δημοσ.

@VasilisEEE

καταλαβαινω την δυσπιστια σου και γω δεν πιστευα κανεναν. Αλλα τωρα μου χρειαστηκε το insomnia , τωρα έκανα εγγραφη. τινα κανουμε! γι αυτο στελνω το print screen απο τη σελιδα της acs οταν εβαλα τον αριθμο παραδοσης για αναζητηση. βεβαια 17 θα στειλουν οπως φαινεται και εγω θα παραλαβω 20 λογο σουκου.Αυτο που με χαλαει ειναι οτι ειχα στειλει mail να περασω εγω να την παρω την tv μια και ειμαι 10 λεπτα αποσταση απο ηλιουπολη, αλλα δε μου απαντησαν. Κα Πρεβεζανου με ακουτεεε?? γινεται να το κανουμε ετσι??? Δεν εχω τηλεοραση καθολου και εχω φρικαρει. Γινεται να περασω απο κει και να ξεχασουμε την acs???

post-233794-0-91316200-1329044266_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, φαίνεται ότι το forum βοήθησε σημαντικά στην επίσπευση των διαδικασιών, αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η λίστα ενημερώνεται και διαμορφώνεται ως ακολούθως:

1. 1239 seaman72 ...................................15/2

2. 1308 scoopmail1...................................παρέλαβε

3. 1397 apotos..........................................15/2

4. 1399 dfilipus.........................................14/2

5. 1404 THOMAS23..................................παρέλαβε

6. 1408 GEORGIOS2012.............................14/2

7. 1435 maomao.......................................15/2

8. 1474 rufianos .......................................

9. 1487 fipap33..........................................20/2

10. 1499 Δημήτρης73...................................

11. 1504 Stalitsa7.......................................παρέλαβε

12. 1509 valkyria_gr...................................17/2

13. 1513 kostis6844..................................

14. 1519 giannis_isavella...........................18/2

15. 1568 eliassot.......................................

16. 1569 kokotinos....................................

17. 1579 moufas83...................................παρέλαβε

18. 1709 loupi..........................................17/2

19. 1715 odiblack....................................

20. 1742 m.a.r.i.o.s .................................17/2

21. ???? eXrhsot......................................

22.???? a400..........................................

23. ???? aris_rey (έχει παραγγείλει??) .....

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να συμπληρωθούν.

ΥΓ1. Ενημέρωση ως προς 1) τα νέα μέλη odiblack, giannis_isavell, kostis684, fipap33, μερικά από τα οποία πήραν ενημέρωση αποστολής ΜΕΤΑ από την εγγραφή τους στο forum, και 2) τα παλαιά μέλη m.a.r.i.o.s, loupi, apotos

ΥΓ2 Παρατηρώ ότι η δημιουργία της λίστας ήταν η αφορμή για να γραφτούν αρκετά νέα μέλη στο forum.

Αυτό έχει πολλές ερμηνείες και (συμπληρώνω) ... αποτελέσματα.

ΥΓ3. Παρακαλώ, προσωπικά, τον (ρομαντικό) eXrhsot αλλά και τα άλλα δύο (?) μέλη να αναφέρουν τον αριθμό παραγγελίας για να ... ενημερωθεί σωστά η λίστα ...

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

@VasilisEEE

καταλαβαινω την δυσπιστια σου και γω δεν πιστευα κανεναν. Αλλα τωρα μου χρειαστηκε το insomnia , τωρα έκανα εγγραφη. τινα κανουμε! γι αυτο στελνω το print screen απο τη σελιδα της acs οταν εβαλα τον αριθμο παραδοσης για αναζητηση. βεβαια 17 θα στειλουν οπως φαινεται και εγω θα παραλαβω 20 λογο σουκου.Αυτο που με χαλαει ειναι οτι ειχα στειλει mail να περασω εγω να την παρω την tv μια και ειμαι 10 λεπτα αποσταση απο ηλιουπολη, αλλα δε μου απαντησαν. Κα Πρεβεζανου με ακουτεεε?? γινεται να το κανουμε ετσι??? Δεν εχω τηλεοραση καθολου και εχω φρικαρει. Γινεται να περασω απο κει και να ξεχασουμε την acs???

Βλέπω τα πράγματα να έχουν πάρει μάλλον καλό δρόμο. Πάντως valkyria_gr δεν ακούσαμε έναν καλό λόγο βρε παιδί μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...