Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω έχω απαντήσει σε όλα τα κύρια ερωτήματα & πλέον έχει εξαντληθεί το θέμα.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τις απόψεις σας.

Φιλικά,

Μαίρη

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχετε πάρει tv σε τιμή πιο χαμηλή από τη Γερμανική αγορά, πολύ χαμηλότερη από τη φτηνότερη τιμή στην Ελλάδα και κάποιοι γρινιάζετε εδώ και τόσες σελίδες για το χρόνο παραλαβής και ποιός θα παραλάβει πρώτος.

Αποδείχθηκε ότι το μαγαζί υπάρχει και θα παραλάβετε. Κράξατε διακιολογημένα για την έλειψη ενημέρωσης και το μαγαζί σας απαντάει μέσα από το φορουμ. Για το χρόνο παραλαβής είσασταν ενήμεροι από την αρχή και τη σειρά προτεραιότητας απλά δεν μπορείτε να την ελέγξετε γιατί δεν έχετε τα στοιχεία.

Μπορείτε ακόμα (απ' ότι φαίνεται) να ακυρώσετε ή να πουλήσετε το κουπόνι σας σε άτομα εδώ μέσα που έχουν ενδιαφερθεί και δεν πρόλαβαν.

Αλλιώς προτείνω να μετονομαστεί το θρέντ σε "θρεντ εκτόνωσης του κάθε πικραμένου" και να μεταφερθεί στην ενότητα "μπλα μπλα"

Γεια στο στόμα σου ...

Που ήσουν τόσο καιρό;

Αν και συμφωνώ στο ότι το θέμα έγινε "θρεντ εκτόνωσης του κάθε πικραμένου", διαφωνώ με την πρόταση να μεταφερθεί ή να κλειδωθεί, τουλάχιστον μέχρι και την παράδοση των τηλεοράσεων σε όλα τα μέλη του forum, για να βλέπουν τη μιζέρια τους ορισμένοι.

Δημοσ.

Έχετε πάρει tv σε τιμή πιο χαμηλή από τη Γερμανική αγορά, πολύ χαμηλότερη από τη φτηνότερη τιμή στην Ελλάδα και κάποιοι γρινιάζετε εδώ και τόσες σελίδες για το χρόνο παραλαβής και ποιός θα παραλάβει πρώτος.

Αποδείχθηκε ότι το μαγαζί υπάρχει και θα παραλάβετε. Κράξατε διακιολογημένα για την έλειψη ενημέρωσης και το μαγαζί σας απαντάει μέσα από το φορουμ. Για το χρόνο παραλαβής είσασταν ενήμεροι από την αρχή και τη σειρά προτεραιότητας απλά δεν μπορείτε να την ελέγξετε γιατί δεν έχετε τα στοιχεία.

Μπορείτε ακόμα (απ' ότι φαίνεται) να ακυρώσετε ή να πουλήσετε το κουπόνι σας σε άτομα εδώ μέσα που έχουν ενδιαφερθεί και δεν πρόλαβαν.

Αλλιώς προτείνω να μετονομαστεί το θρέντ σε "θρεντ εκτόνωσης του κάθε πικραμένου" και να μεταφερθεί στην ενότητα "μπλα μπλα"

Γιατι κοιτας την Γερμανικη αγορα ? Καποιες φορες καλυτερες τιμες εχει η Γερμανια, καποιες φορες η Αγγλια, καποιες η Αμερικη κτλ κτλ κτλ κτλ, αυτα δεν ειναι σταθερα για να εχουμε την Γερμανια σαν το "κεντρο" ολων. Πολλες προσφορες εδω μεσα (Βλεπε Optimus 2X, Motorola ATRIX, HTC EVO 3D) ειχαν τιμες αρκετα κατωτερες οχι μονο απο Γερμανια αλλα και απο ολη την υπολοιπη Ευρωπη, δεν ειδα ομως να "θεοποιεις" την κατασταση εκει.

Περα απο αυτο αν ξερεις απο αγορες κοιτα την Γαλλικη πχ που αυτη την στιγμη στην οδο Montgallet (για οσους θυμουνται ειναι κατι σαν την παλια δικια μας Δραγατσανιου στην πλατεια Κλαθμωνος) το συγκεκριμενο μοντελο το πουλανε γυρω στα ιδια χρηματα. Δυστυχως απο οτι μου ειπε ο φιλος που περασε απο εκει τα περισσοτερα μαγαζια δεν το εχουν πλεον (αλλαγη μοντελου προφανως αφου εχει αφαιρεθει παντελως απο τις λιστες τους) αλλα αν θελεις να αγορασεις ηλεκτρικη/ηλεκτρονικη συσκευη και ξερεις καποιον στην Γαλλια πεστου να περασει απο εκει, δεν θα χασει(ς) και οι τιμες ειναι παντα χαμηλες, σε οσα φυσικα προιοντα μπορουν (οπως ειπα δεν μπορει παντα μια χωρα να ειναι καλυτερη στις τιμες ολων των προιοντων.).

Οσο για το θεμα παραλαβων δεν συμφωνω, οχι οταν υπαρχουν ατομα που παραγγειλαν στις 28/1, εχουμε 11/2 και απο οτι λεει το ιδιο το καταστημα εχουν εκπληρωσει τις περισσοτερες παραγγελιες. Φυσικα μπορει να φταιει το Golden Deals για αυτο το μπερδεμα αλλα ο καταναλωτης δεν εχει μια κρυσταλλινη μπαλα ωστε να μπορει να το γνωριζει αυτο.

Δημοσ.

Γιατι κοιτας την Γερμανικη αγορα ? Καποιες φορες καλυτερες τιμες εχει η Γερμανια' date=' καποιες φορες η Αγγλια, καποιες η Αμερικη κτλ κτλ κτλ κτλ, αυτα δεν ειναι σταθερα για να εχουμε την Γερμανια σαν το "κεντρο" ολων. Πολλες προσφορες εδω μεσα (Βλεπε Optimus 2X, Motorola ATRIX, HTC EVO 3D) ειχαν τιμες αρκετα κατωτερες οχι μονο απο Γερμανια αλλα και απο ολη την υπολοιπη Ευρωπη, δεν ειδα ομως να "θεοποιεις" την κατασταση εκει.

Περα απο αυτο αν ξερεις απο αγορες κοιτα την Γαλλικη πχ που αυτη την στιγμη στην οδο Montgallet (για οσους θυμουνται ειναι κατι σαν την παλια δικια μας Δραγατσανιου στην πλατεια Κλαθμωνος) το συγκεκριμενο μοντελο το πουλανε γυρω στα ιδια χρηματα. Δυστυχως απο οτι μου ειπε ο φιλος που περασε απο εκει τα περισσοτερα μαγαζια δεν το εχουν πλεον (αλλαγη μοντελου προφανως αφου εχει αφαιρεθει παντελως απο τις λιστες τους) αλλα αν θελεις να αγορασεις ηλεκτρικη/ηλεκτρονικη συσκευη και ξερεις καποιον στην Γαλλια πεστου να περασει απο εκει, δεν θα χασει(ς) και οι τιμες ειναι παντα χαμηλες, σε οσα φυσικα προιοντα μπορουν (οπως ειπα δεν μπορει παντα μια χωρα να ειναι καλυτερη στις τιμες ολων των προιοντων.).

Οσο για το θεμα παραλαβων δεν συμφωνω, οχι οταν υπαρχουν ατομα που παραγγειλαν στις 28/1, εχουμε 11/2 και απο οτι λεει το ιδιο το καταστημα εχουν εκπληρωσει τις περισσοτερες παραγγελιες. Φυσικα μπορει να φταιει το Golden Deals για αυτο το μπερδεμα αλλα ο καταναλωτης δεν εχει μια κρυσταλλινη μπαλα ωστε να μπορει να το γνωριζει αυτο.[/quote']

Τι μου θυμησες τωρα.

Τα μαγαζια ειχαν πινακα που εγραφαν τις τιμες. Εκανες μια βολτα και εβλεπες διαφορες στο μισο ευρω

Υπαρχει και το αντιστοιχο σκρουτζ για τα εκει μαγαζια

www.rue-montgallet.com/

Δημοσ.

Δυστυχως αυτη η σελιδα δεν εχει ολα τα μαγαζια εκει, κυριως εχει τα πολυ γνωστα και μεγαλα και αφηνει απεξω τους μικρους που χτυπανε τις τιμες περισσοτερο (κατι που προφανως δεν αρεσει στις εταιρειες ηλεκτρονικων αφου τους ριχνουν το μεσο ορο τιμης πωλησης στην αγορα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την παραλαβή και της 4ης τηλεόρασης από μέλος του forum, σκέφτηκα να φτιάξουμε μια λίστα με συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα στοιχεία των παραγγελιών που έχουν γραφτεί σ' αυτό το thread, ώστε αφενός τα μέλη που περιμένουν να έχουν μια γενική εικόνα αφετέρου η κ. Πρεβεζάνου να προγραμματίσει σωστά τις παραδόσεις, τουλάχιστον, στα μέλη αυτού του forum.

1. 1239 seaman72 ...................................14/2

2. 1308 scoopmail1...................................παρέλαβε

3. 1397 apotos..........................................

4. 1399 dfilipus.........................................14/2

5. 1404 THOMAS23..................................παρέλαβε

6. 1408 GEORGIOS2012.............................14/2

7. 1435 maomao.......................................15/2

8. 1487 fipap33...........................................

9. 1499 Δημήτρης73...................................

10. 1504 Stalitsa7.......................................παρέλαβε

11. 1509 valkyria_gr...................................13-17/2

12. 1513 kostis6844..................................

13. 1519 giannis_isavella...........................

14. 1568 eliassot.......................................

15. 1569 kokotinos....................................

16. 1579 moufas83...................................παρέλαβε

17. 1715 odiblack....................................

18. 1742 m.a.r.i.o.s .................................

19. ???? eXrhsot......................................

20.???? a400..........................................

21. ???? aris_rey (έχει παραγγείλει??) .....

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να συμπληρωθούν.

ΥΓ. Ενημέρωση ως προς τα νέα μέλη odiblack, giannis_isavell, kostis684, fipap33

ΥΓ2 Παρατηρώ ότι η δημιουργία της λίστας ήταν η αφορμή για να γραφτούν αρκετά νέα μέλη στο forum.

Αυτό έχει πολλές ερμηνείες.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

καλημερα παιδια,ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους που περιμενω την τηλεοραση με αριθμο 1715. Περιμενα εχθες, μιας και το ανακοινωσαν και επισημα στο site τους, τον αριθμο αποστολης με την ACS,λαβατε ολοι τετοιο ενημερωτικο e-mail,απο την εταιρεια?,εγω οχι,ευχαριστω

Δημοσ.

:confused: 293 ποστ!! ας πω και εγω τη γνωμη μου.

διαβασα για την προσφορα απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκε εδω.

αφου το εψαξα για κανα διωρο αποφασισα να μην την παραγγειλω (παρολο που χρειαζομαι τηλεοραση), για δευτερευοντες λογους που ειχαν να κανουν με την ιδια την συσκευη, αλλα ΚΥΡΙΩΣ για να μην μπω στη διαδικασια του "περιμενε" που ηταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι θα συμβει.

επειδη εχω παραγγειλει διαφορα πραγματα απο σαιτ προσφορων ξερω οτι οταν μιλάμε για μεγαλες ποσοτητες θα αργησουν να ερθουν και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.

ειλικρινα απορω με μερικα μηνυματα, ειτε προκειται για 16χρονα που λογω εφηβειας τους φταινε τα παντα αλλα δεν ξερουν που να ξεσπασουν, ειτε προκειται για ατομα που δεν εχουν δουλεψει ΠΟΤΕ στη ζωη τους (μαλλον τους μεγαλωσε νταντα, δεν τους ελειψε ποτε τιποτα, και οτι ζητουσαν τους το εφερναν στη στιγμη).

ΛΟΓΙΚΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ που εχει δουλεψει στη ζωη του και γνωριζει την αγορα, ξερει πως πισω απο ενα σαιτ υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ που συσκευαζουν,αποθηκευουν,κουβαλανε,παραδιδουν με βροχη,χιονι ,κρυο, ζεστη και παντα υπαρχει ενα οριο ανθρωπινης αντοχης,ανθρωπινου δυναμικου αλλα και μεγεθους αποθηκης καταστηματος κλπ.

ειλικρινα τοση προκαταβολικη κλαψα δεν μπορω να την καταλαβω.

υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος στο ινσομνια που πιστευει οτι θα ηταν δυνατον να εκτελεσουν τοσες παραγγελιες τηλεορασεων σε λιγες μερες????

εχει δουλεψει καποιος απολους αυτους που γκρινιαζουν σε καποιο μαγαζι γρηγοροτερο????

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι παει καποιος να διαφημιστει και στο τελος κινδυνευει να δυσφημιστει και να σταματησει παρομοιες ενεργειες, αυτο θελετε μερικοι???? (τωρα που το σκεφτομαι μπορει και αυτο να συμβαινει απο ανταγωνιστες).

Υ.Γ.1 δεν εχω καμμια σχεση με το συγκεκριμενο καταστημα.

Υ.Γ.2 εχω γκρινιαξει και εγω εδω (και καλα κανουν οσοι γκρινιαζουν), για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπαρουφες προσφορες με ενα,δυο κομματια, αλλο μοντελο απο το διαφημιζομενο και γαιδουρινη συμπεριφορα (ή αδιαφορια) του καταστηματος στη συνεχεια.

Υ.Γ.2 ειπα μονο την αποψη μου και δεν επιθυμω διαλογο με ατομα που ανηκουν στις δυο κατηγοριες που περιεγραψα ^_^

Δημοσ.

:confused: 293 ποστ!! ας πω και εγω τη γνωμη μου.

διαβασα για την προσφορα απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκε εδω.

αφου το εψαξα για κανα διωρο αποφασισα να μην την παραγγειλω (παρολο που χρειαζομαι τηλεοραση), για δευτερευοντες λογους που ειχαν να κανουν με την ιδια την συσκευη, αλλα ΚΥΡΙΩΣ για να μην μπω στη διαδικασια του "περιμενε" που ηταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι θα συμβει.

επειδη εχω παραγγειλει διαφορα πραγματα απο σαιτ προσφορων ξερω οτι οταν μιλάμε για μεγαλες ποσοτητες θα αργησουν να ερθουν και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.

ειλικρινα απορω με μερικα μηνυματα, ειτε προκειται για 16χρονα που λογω εφηβειας τους φταινε τα παντα αλλα δεν ξερουν που να ξεσπασουν, ειτε προκειται για ατομα που δεν εχουν δουλεψει ΠΟΤΕ στη ζωη τους (μαλλον τους μεγαλωσε νταντα, δεν τους ελειψε ποτε τιποτα, και οτι ζητουσαν τους το εφερναν στη στιγμη).

ΛΟΓΙΚΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ που εχει δουλεψει στη ζωη του και γνωριζει την αγορα, ξερει πως πισω απο ενα σαιτ υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ που συσκευαζουν,αποθηκευουν,κουβαλανε,παραδιδουν με βροχη,χιονι ,κρυο, ζεστη και παντα υπαρχει ενα οριο ανθρωπινης αντοχης,ανθρωπινου δυναμικου αλλα και μεγεθους αποθηκης καταστηματος κλπ.

ειλικρινα τοση προκαταβολικη κλαψα δεν μπορω να την καταλαβω.

υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος στο ινσομνια που πιστευει οτι θα ηταν δυνατον να εκτελεσουν τοσες παραγγελιες τηλεορασεων σε λιγες μερες????

εχει δουλεψει καποιος απολους αυτους που γκρινιαζουν σε καποιο μαγαζι γρηγοροτερο????

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι παει καποιος να διαφημιστει και στο τελος κινδυνευει να δυσφημιστει και να σταματησει παρομοιες ενεργειες, αυτο θελετε μερικοι???? (τωρα που το σκεφτομαι μπορει και αυτο να συμβαινει απο ανταγωνιστες).

Υ.Γ.1 δεν εχω καμμια σχεση με το συγκεκριμενο καταστημα.

Υ.Γ.2 εχω γκρινιαξει και εγω εδω (και καλα κανουν οσοι γκρινιαζουν), για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπαρουφες προσφορες με ενα,δυο κομματια, αλλο μοντελο απο το διαφημιζομενο και γαιδουρινη συμπεριφορα (ή αδιαφορια) του καταστηματος στη συνεχεια.

Υ.Γ.2 ειπα μονο την αποψη μου και δεν επιθυμω διαλογο με ατομα που ανηκουν στις δυο κατηγοριες που περιεγραψα ^_^

Φιλε μου τις παραγγελιες δεν τις εκτελουν χειρονακτικα (αυτο το κανει η εταιρεια-ες μεταφορων) και μιλαμε για συνολικα 375 κομματια απο τα οποια επιφυλασομαι πως ο μεγαλυτερος ογκος εχει παραδωθει συμφωνα με το οτι υπαρχουν 19 ατομα εδω μεσα και εχουν παραλαβει 16 μερες μετα μολις οι 4.....

Δεν ξερω λοιπον γιατι θεωρεις οτι ειναι κακο να τα τονιζουμε αυτα και δεν ξερω γιατι θεωρεις προφανως παραλογο το οτι οταν μια εταιρεια βγαζει μια προσφορα τοτε πρεπει να εχει φροντισει να ειναι διαθεσιμα Ολα τα κομματια την ιδια περιοδο (οχι πχ να φερνει 10,10 η 20,20 καθε φορα).

Οπως ειπαν και αλλοι οταν ανοιγεις μια επιχειρηση πρωτα βαζεις σωστα θεμελια και μετα ολα τα αλλα κατι που δυστυχως εδω δεν εγινε (θεματα επικοινωνιας, παραδοσης, σειρας αποστολων, απειλων σε οσους λενε τα πραγματα ως εχουν κτλ.) και δεν νομιζω πως διαφωνει κανεις.

Α και δεν δουλευω για τον ανταγωνισμο (υπονοηθηκε εκ μερους σου πως καποιοι που ανοικουν στον ανταγωνισμο ισως να "δυσφιμουν" το καταστημα).

Δημοσ.

καλημερα σε ολους και ολες...

κι εγω εχω παραγγειλει και ακομα δεν εχω παραλαβει,

ουτε καν mail εχω λαβει με στοιχεια του ποτε θα παραλαβω...

αριθμος παραγγελιας 1519...

κι εγω μεχρι σημερα ημουν της λογικης για υπομονη...

αλλα οταν λες πως μεχρι 11/02 θα εχουν ενημερωθει ολοι με ηλεκτρονικο ταχυδρομειο

αλλα τελικα δεν εχεις ενημερωσει εχεις αρχισει να λες "κατι τρεχει με την Μαιρη" (και λιγο χιουμορ δε βλαπτει)

ελπιζω να εχουμε συντομα τις τηλεορασεις σπιτια μας...

Δημοσ.

@ p14767

+1000

@ moufas83

Καλές θεάσεις με ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ...

Περιμένουμε εντυπώσεις ...

ΥΓ Ενημερώθηκε η λίστα με τα δύο νέα μέλη του forum που έχουν κάνει παραγγελία.

Δημοσ.

Φιλε μου τις παραγγελιες δεν τις εκτελουν χειρονακτικα (αυτο το κανει η εταιρεια-ες μεταφορων) και μιλαμε για συνολικα 375 κομματια ........

και δεν ξερω γιατι θεωρεις προφανως παραλογο το οτι οταν μια εταιρεια βγαζει μια προσφορα τοτε πρεπει να εχει φροντισει να ειναι διαθεσιμα Ολα τα κομματια την ιδια περιοδο.....

ειπα οτι δεν θελω να κανω διαλογο αλλα με τσιγκλας και εσυ:

δηλαδη κατα τη γνωμη σου επρεπε να εχει αποθηκευμενα στην αποθηκουλα διπλα απο το τηλεφωνικο κεντρο για να μην πληρωνει τεραστιες αποθηκες η εταιρια προκειμενου να ριξει το κοστος (στην οποια δουλευουν μονο ρομποτ αφου δεν αποθηκευονται χειρονακτικα κατα την αποψη σου) 375 ξαναγραφω 375 και υπογραμμιζω 375 32αρες τηλεορασεις ΠΡΙΝ αρχισει την διαφημιστικη προσφορα????? και αν τελικα δεν αγοραζονταν???? ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα νομιζω...

Δημοσ.

Αριθμός παραγγελίας 1487 από 28/1. Και εγώ "φυσικά" δεν πήρα e-mail με τα στοιχεία αποστολής. Περιμένω με βάση τη "σειρά" μου. Ο σεβασμός και οι υποχρεώσεις προς τον πελάτη είναι το μεγάλο ζητούμενο για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.

η τηλεοραση ειναι απιθανη πραγματικα. εχει ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ και με το που την εβαλα σε λειτουργια εκανε αμεσως αναβαθμιση και κατεβασε ακομα και τα προσφατα εικονιδια που εβαλε στην πλατφορμα της η samsung οπως το skai.gr. εχει web Browser για να μπαινεις σε οποια σελιδα θελεις. ειναι ενας κανονικος υπολογιστης με λιγα λογια. απο εξοδους εχει τα παντα ακομα και δοριφορικη καρτα παιρνει. πραγματικα αξιζε με το παραπανω τα χρηματα της

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...