Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ποτε θα παραλαβω οεεο???? και τα χει παι3ει η παλια μου τηλεοραση και ειμαι στο σκοταδι την ενημερωσης

!! θα πτωχευσουμε και θα το μαθω τελευταια!!!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω ποτε θα παραλαβω οεεο???? και τα χει παι3ει η παλια μου τηλεοραση και ειμαι στο σκοταδι την ενημερωσης

!! θα πτωχευσουμε και θα το μαθω τελευταια!!!

Δημοσ.

το ποστάρω και εδή γιατι εχω κλά.ει στα γέλια!

"Θεωρούμε πρέπον να σας ενημερώσουμε πως έχουμε κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες απέναντι σε όσους ευθαρσώς δημοσιεύσουν ανακρίβειες με στόχο τη συκοφαντική δυσφήμιση, προκαλώντας όχι μόνο την άμεση οικονομική μας ζημία αλλά και ηθική βλάβη, αλλά επίσης και την αναστάτωση στους αγοραστές και καθυστέρηση κατ επέκτασην της εκτέλεσης των παραγγελιών τους."

Οτι πιο γελοιο εχω διαβασει στη ζωή μου!!! ποιος το σκέφτηκε!! αααααααχαααχαχα... :cry:

Δεν υπάρχει κρατος λέμε...

Επισης λέει οτι επειδη καποιος διαμαρτύρται ειναι ο λογος που καθυστερει και η παραγγελία του;;; Τι σημαίνει το :"αλλά επίσης και την αναστάτωση στους αγοραστές και καθυστέρηση κατ επέκτασην της εκτέλεσης των παραγγελιών τους.". Αν μπορει καποιος ας απαντήσει!

Δημοσ.

το ποστάρω και εδή γιατι εχω κλά.ει στα γέλια!

"Θεωρούμε πρέπον να σας ενημερώσουμε πως έχουμε κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες απέναντι σε όσους ευθαρσώς δημοσιεύσουν ανακρίβειες με στόχο τη συκοφαντική δυσφήμιση, προκαλώντας όχι μόνο την άμεση οικονομική μας ζημία αλλά και ηθική βλάβη, αλλά επίσης και την αναστάτωση στους αγοραστές και καθυστέρηση κατ επέκτασην της εκτέλεσης των παραγγελιών τους."

Οτι πιο γελοιο εχω διαβασει στη ζωή μου!!! ποιος το σκέφτηκε!! αααααααχαααχαχα... :cry:

Δεν υπάρχει κρατος λέμε...

Επισης λέει οτι επειδη καποιος διαμαρτύρται ειναι ο λογος που καθυστερει και η παραγγελία του;;; Τι σημαίνει το :"αλλά επίσης και την αναστάτωση στους αγοραστές και καθυστέρηση κατ επέκτασην της εκτέλεσης των παραγγελιών τους.". Αν μπορει καποιος ας απαντήσει!

Αν είχες δημοσιογράφους να σου χτυπάνε την πόρτα για να βγάλουν το θέμα, ή αν όλο το προσωπικό απασχολούταν με το να εξηγεί πως είναι marketing η κίνηση της χαμηλής τιμής και πως ναι θα παραδοθούν όλα, τότε καταλαβαίνεις πως ο λιγοστός χρόνος που απομένει για παραγωγή στη δουλειά δεν επαρκεί για να βγει ο όγκος δουλειάς.

Δε μας απασχολεί η καχυποψία ή η δυσπιστία, αυτά ήταν αναμενόμενα εξ' άλλου. Το μη αναμενόμενο είναι οι καταγγελίες περί απάτης που για πάρα πολλές ημέρες μας απασχόλησαν (και συνεχίζουν να μας απασχολούν αλλά πλέον σε μικρότερο βαθμό).

Υπήρξαν κάποιοι οι οποία με μαζικά μηνύματα και emails "προστάτευαν" τον κόσμο απέναντι στο InTheBox. Αν ήσουν λήπτης ενός τέτοιου μαζικού email, τότε θα καταλάβαινες το μέγεθος που προβλήματος.

Δε μιλάμε για απλά posts σ' ένα forum ή για "φωνές" στο Facebook.

Η πλειοψηφία των αγοραστών μας είπε "Δεν είχα πρόβλημα, αλλά με αυτά που διάβασα ανησύχησα". Αν εσύ αυτό δεν το θεωρείς αναστάτωση, τότε τι είναι;

Επομένως κλάψε από τα γέλια, γιατί κι εμείς πραγματικά για κάπου εκεί πηγαίνουμε..!

Δημοσ.

Αν είχες δημοσιογράφους να σου χτυπάνε την πόρτα για να βγάλουν το θέμα, ή αν όλο το προσωπικό απασχολούταν με το να εξηγεί πως είναι marketing η κίνηση της χαμηλής τιμής και πως ναι θα παραδοθούν όλα, τότε καταλαβαίνεις πως ο λιγοστός χρόνος που απομένει για παραγωγή στη δουλειά δεν επαρκεί για να βγει ο όγκος δουλειάς.

Δε μας απασχολεί η καχυποψία ή η δυσπιστία, αυτά ήταν αναμενόμενα εξ' άλλου. Το μη αναμενόμενο είναι οι καταγγελίες περί απάτης που για πάρα πολλές ημέρες μας απασχόλησαν (και συνεχίζουν να μας απασχολούν αλλά πλέον σε μικρότερο βαθμό).

Υπήρξαν κάποιοι οι οποία με μαζικά μηνύματα και emails "προστάτευαν" τον κόσμο απέναντι στο InTheBox. Αν ήσουν λήπτης ενός τέτοιου μαζικού email, τότε θα καταλάβαινες το μέγεθος που προβλήματος.

Δε μιλάμε για απλά posts σ' ένα forum ή για "φωνές" στο Facebook.

Η πλειοψηφία των αγοραστών μας είπε "Δεν είχα πρόβλημα, αλλά με αυτά που διάβασα ανησύχησα". Αν εσύ αυτό δεν το θεωρείς αναστάτωση, τότε τι είναι;

Επομένως κλάψε από τα γέλια, γιατί κι εμείς πραγματικά για κάπου εκεί πηγαίνουμε..!

Μόνο εγω τα βλέπω αυτά σαν καλοστημένη διαφημιση; ισως γιατι εχω μεινει και εξωτερικο και βλεπω πως μια εταιρεια απο το πουθενα εχει γινει το θεμα συζητησης με τις και καλα καθυστερησεις και το φορουμ που μπαινουν νεοι λογαριασμοι και μετα εξαφανιζονται, κουβεντα να γινεται. αμα δεν ειχαν γινει ολα αυτα, δε θα σας ηξερε κανενας...

και το mediamarkt εχει κανει κατα καιρους προσφορες και διαφορα αλλα μαγαζια αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο να τους κρατησει στην κορυφη, εγω δεν ξανασχολουμε μαζι σας.

απλα να πω οτι αμα υπηρχε κρατος, δε θα ειχαν γινει ολα αυτα... BBB λέγεται στην Αμερικη και κοβει κ@λους...πολύ κακοκαιριά στην Ευρώπη, ε;

Δημοσ.

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά σε μια καλοστημένη διαφήμιση δε θα μιλούσα εγώ σε forums.

Έχω δημιουργήσει και κινήσει τέτοιες διαφημίσεις στο εξωτερικό (μιας κι εγώ έξω σπούδασα) και δεν είναι αυτή η λογική τους.

Το γιατί δόθηκαν αυτές οι τιμές το εξηγώ εδώ: http://inthebox.gr/index.php/megales-ekptwseis και αυτή είναι η μόνη διαφήμιση.

Σ' ευχαριστώ,

Μαίρη

Δημοσ.

ελεος βρε παιδια με τη μιζερια και τη μουρμουρα. με τον ενα η με τον αλλο τροπο οι περισσοτεροι εχουμε παρει μια σειρα και αναμενουμε παραλαβες

Δημοσ.

Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι αρνητές των πάντων, εκ φύσεως, οι οποίοι, με την ευκαιρία της ανωνυμίας που παρέχει το internet και τα fora, που τους φιλοξενούν, αρέσκονται στο να προωθούν την έμφυτη αντίδραση και μιζέρια τους σε κάθε τι, νιώθοντας, ίσως, ότι πέτυχαν, με τον τρόπο αυτό, να δημιουργήσουν ακόμη μια αμφιβολία, αμφισβήτηση, αναστάτωση κλπ σε μια οποιαδήποτε υπόθεση που εξελίσσεται.

Είναι χαρακτηριστική η προσπάθεια ορισμένων, τόσο σ' αυτό το θέμα όσο και στο άλλο, που αφορούσε στην αγορά φωτογραφικής μηχανής από το ίδιο κατάστημα, να πείσουν τους αγοραστές αυτών των αντικειμένων να ακυρώσουν την αγορά τους πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης !!!

Βέβαια, μερικοί από αυτούς έχουν λουφάξει τις τελευταίες μέρες, αφού βλέπουν ότι τα "σχέδιά" τους ανατράπηκαν, αλλά εξακολουθούν άλλοι να συνεχίζουν, μεταφέροντας την έμφυτη αμφισβήτηση και μιζέρια τους (δεν είναι μουρμούρα, σε καμία περίπτωση) ΚΑΙ σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Καλώς τον, κι' ας άργησες ...

Εάν έτσι κατάλαβες τη θέση μου σ' αυτή τη συζήτηση, κάνεις μεγάλο λάθος και, μάλλον, είσαι ο μόνος ...

Εν πάση περιπτώσει, εγώ θεωρώ ότι, στο άλλο άκρο βρίσκονται όσοι, παρά τις αμφισβητήσεις τους, για το κατάστημα και την ιδιοκτήτρια, έφτασαν στο σημείο να παρακαλούν αφενός την ίδια αφετέρου τους άλλους αγοραστές για μία τηλεόραση.

Δημοσ.

Εν πάση περιπτώσει, εγώ θεωρώ ότι, στο άλλο άκρο βρίσκονται όσοι, παρά τις αμφισβητήσεις τους, για το κατάστημα και την ιδιοκτήτρια, έφτασαν στο σημείο να παρακαλούν αφενός την ίδια αφετέρου τους άλλους αγοραστές για μία τηλεόραση.

Πάλι καλά που έχουμε εσένα να μας μαζεύεις από τα άκρα...ΔΕΝ εχω παραγγείλει, ΔΕΝ εχω παρακαλέσει, ΔΕΝ έχω τιποτα να κερδισω ή να χάσω! Αλλά από την άλλη ας ξυπνήσουμε και λίγο...καιρός δεν είναι;

Δημοσ.

Υπάρχουν όλοι αυτοί και είναι το ένα άκρο.

Εσύ όμως πως τους είδες αφού βρίσκεσαι στο άλλο;

Sent from my iPad using Insomnia

Σωστος....Ο Makfil ειναι ο Δον Κιχωτης αυτου του θεματος...Ειχα πει οτι δεν θα μιλησω αλλα νιωθω πως δουλευομαστε εδω μεσα αφου δεν βλεπει τις νεες εγγραφες που μας ενημερωνουν για τις "παραλαβες" τους κτλ κτλ κτλ....Τι στο καλο δλδ, τοσο παραλογο ειναι να ειναι καχυποπτοι καποιοι μετα απο ολα αυτα ?

Δημοσ.

.... #266

ΥΓ. Νομίζω ότι, στο θέμα αυτό αφενός συζητάμε, πλέον, την εξασφάλιση της παραλαβής της τηλεόρασης από εκείνους που δεν την έχουν παραλάβει ακόμη, αφετέρου περιμένουμε τις εντυπώσεις τους, για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι ...

Με αυτούς τους στόχους συμμετέχω, όπως είναι ήδη γνωστό, σ' αυτή τη συζήτηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...