Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα ΕΛΕΟΣ...............(Τελευταιο μου μυνημα σε αυτο το θεμα, σαν πολυ ασχοληθηκαμε τελικα)

και η αρνητική διαφημιση δεν πάυει να αποτελεί διαφήμιση :rolleyes:

Καλη σας μέρα...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενημέρωση: Σήμερα μου ήρθε σε mail ότι θα μου παραδοθεί στις 14/2 και μου απέστειλαν και τον αριθμό αποστολής της ACS...οπότε εν αναμονή καισας ενημερώνω ξανά την τρίτη εφόσον παραδοθεί....

Δημοσ.

Ενημέρωση: Σήμερα μου ήρθε σε mail ότι θα μου παραδοθεί στις 14/2 και μου απέστειλαν και τον αριθμό αποστολής της ACS...οπότε εν αναμονή καισας ενημερώνω ξανά την τρίτη εφόσον παραδοθεί....

Ακούγεται λογικό, το 1399 να ακολουθεί το 1308, όχι όμως το 1404 ...

Ας ετοιμάζονται οι επόμενοι ...(1408, 1435 ?)

Δημοσ.

και η αρνητική διαφημιση δεν πάει να αποτελεί διαφήμιση :rolleyes:

Καλη σας μέρα...

Οι νομικες απειλες στους πελατες της ξεφευγουν και απο την εννοια αρνητικη διαφημιση,δεν θελω να σχολιασω μην μου κανουν καμια μυνηση! καλημερα!

Δημοσ.

Κάποιοι διαβάζουν μόνο ό,τι θέλουν.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται ν' αφήσουμε τρίτους (και όχι πελάτες μας) να υποτιμήσουν τη μεταξύ μας σχέση (εννοούμε τη σχέση μας με τους πελάτες μας) και τα νόμιμα απευθύνονται σ' εκείνους και μόνο προφανώς.

Ν' αφήσουμε από τρίτους να αιωρούνται απόψεις περί απάτης και τόσα άλλα, δε γίνεται.

Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε πελάτες που μπορεί να εξέφρασαν δυσπιστία ή αρνητικά σχόλια. Αυτά σαφώς και θα συμβούν και θα είμαστε εδώ να τα απαντήσουμε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η τηλεόραση απλά τα σπάει! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Χθες πέρασα τις ρυθμίσεις και χάζεψα με τις δυνατότητές της. Σήμερα πήρα και βάση να την κρεμάσω στο τοίχο. Για τέτοια τηλεόραση και σε τέτοια τιμή άξιζε η αναμονή! Κακώς παρασύρθηκα από τις διάφορες δημοσιεύσεις και ήμουν δύσπιστος. Εννοείται και θα ξαναγοράσω από το κατάστημα αυτό. Επόμενη αγορά: τα γυαλιά 3D.

Δημοσ.

Η τηλεόραση απλά τα σπάει! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Χθες πέρασα τις ρυθμίσεις και χάζεψα με τις δυνατότητές της. Σήμερα πήρα και βάση να την κρεμάσω στο τοίχο. Για τέτοια τηλεόραση και σε τέτοια τιμή άξιζε η αναμονή! Κακώς παρασύρθηκα από τις διάφορες δημοσιεύσεις και ήμουν δύσπιστος. Εννοείται και θα ξαναγοράσω από το κατάστημα αυτό. Επόμενη αγορά: τα γυαλιά 3D.

Δε θα ξεχάσω ποτέ το "χώσιμο".. :P

Μην παραγγείλεις γυαλιά, θα στα στείλουμε σε 3 μέρες. Εννοείται τα Samsung που είναι γι' αυτή την TV http://inthebox.gr/index.php/shop/aksesouar-tvvideo/samsung-ssg-3100gb

Thank you για την ειλικρίνια της υπόθεσης :)

Φιλικά,

Μαίρη

Δημοσ.

Με γειά σου!!!! Αν εννοείς τις ρυθμίσεις τις εικόνας για καλύτερη απόδοση, θα μπορέσεις μήπως να τις στείλεις και σε μένα με πμ? Ευχαριστώ πολύ

Μην παραγγείλεις γυαλιά, θα στα στείλουμε σε 3 μέρες. Εννοείται τα Samsung που είναι γι' αυτή την TV http://inthebox.gr/index.php/shop/aksesouar-tvvideo/samsung-ssg-3100gb

Φιλικά,

Μαίρη

Άντε τυχερούλη! :)

Δημοσ.

Μην παραγγείλεις γυαλιά, θα στα στείλουμε σε 3 μέρες. Εννοείται τα Samsung που είναι γι' αυτή την TV http://inthebox.gr/i...sung-ssg-3100gb

Φιλικά,

Μαίρη

Ώπα ... και extra παροχές στην προσφορά ;;;;

Τι συμβαίνει κ. Μαίρη;

Θα αρχίζουμε να ζηλεύουμε και όσοι δεν συμμετείχαμε σ' αυτές τις προσφορές ...

Ας είναι. Επικοινωνιακά, βαθμολογείστε με πολύ καλό βαθμό ... αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμη που περιμένουν την παραγγελία τους ...

Και αυτό είναι που προέχει, προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν τηρείται.

Δημοσ.

Ώπα ... και extra παροχές στην προσφορά ;;;;

Τι συμβαίνει κ. Μαίρη;

Θα αρχίζουμε να ζηλεύουμε και όσοι δεν συμμετείχαμε σ' αυτές τις προσφορές ...

Ας είναι. Επικοινωνιακά, βαθμολογείστε με πολύ καλό βαθμό ... αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμη που περιμένουν την παραγγελία τους ...

Και αυτό είναι που προέχει, προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν τηρείται.

Αγαπητέ makfil,

Είχαμε πολλά παράπονα από πελάτες που μας έλεγαν πως παρήγγειλαν πρώτοι στη Goldendeals, αλλά καθυστερημένα στο InTheBox. Προσπαθούμε τη σειρά να την τηρούμε βάση και των 2, και πίστεψέ με είναι αρκετά δύσκολο.

Δε χρησιμοποιώ επικοινωνιακά τρικς, μόνο ειλικρινή "ευχαριστώ".

Thank you:)

M.

Δημοσ.

Για να συμβάλω κι εγώ στα στατιστικά στοιχεία ο αριθμός παραγγελίας μου είναι 1568 από 30 Ιανουαρίου 2012.

Ούτε εγώ έχω παραλάβει την τηλεόραση ακόμη και σήμερα έλαβα ένα μέιλ για τις καθυστερήσεις ότι όλες οι αποστολές θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα υπάρξει ενημέρωση για τον αριθμό αποστολής της ACS.

Ίδωμεν!

Προσωπικά πάντως δεν με ενοχλεί τόσο η καθυστέρηση, όσο η ελλιπής εξυπηρέτηση πελατών.

Για παράδειγμα, ακριβώς μετά την εγγραφή έστειλα ένα μέιλ τεχνικού χαρακτήρα για αλλαγή του ονόματος χρήστη, στο οποίο δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες χτίζουν σχέση εμπιστοσύνης και αξοπιστίας.

Επίσης, η έγκαιρη ενημέρωση για τις καθυστερήσεις εκτιμώ ότι θα ήταν σωστότερη από την εκ των υστέρων δικαιολόγηση.

ΥΓ: Ένα ζευγάρι γυαλιά και σε εμένα παρακαλώ πολύ :P

Δημοσ.

Φιλικά,

Μαίρη

Εγώ ευχαριστώ. Και όσο για το χώσιμο έχετε δίκιο. Δεν έγινε όμως κακοπροαίρετα. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια χώρα και σε μια κοινωνία, όπου ο κάθε νεοέλληνας θεωρεί τον ευαυτό του έξυπνο με το να προσπαθεί να βρει ποικίλους τρόπους να εξαπατήσει τον διπλανό του. Και ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που όλοι είμαστε πιεσμένοι. Επομένως με τόσα που ακούμε καθημερινώς είναι λογικό να γινόμαστε καχύποπτοι με το οτιδήποτε. Το μέγα λάθος και τρομερή αδικία όμως είναι όταν τους παίρνει όλους η μπάλα αδιακρίτως, καθώς θα είχαμε γίνει εντελώς ζούγκλα αν δεν υπήρχαν ακόμα έντιμοι άνθρωποι-επιχειρηματίες-εταιρείες. Τώρα τα λάθη ανθρώπινα και από τη μεριά σας και από την δική μας. Αρκεί να αναγνωρίζονται εκατέρωθεν.

Δημοσ.

Ετοιμος για παραλαβή την Τετάρτη κ εγώ.Ωρα μπορούμε να μάθουμε;ασε-δεν πρόκειται να κουνήσω καθόλου από το σπίτι.Ευτυχώς πάμε για αίσιο τέλος στο σήριαλ της τηλεόρασης πάντως αν σκεφτεί η κα Πρεβεζάνου να κάνει αρπαχτή θα βρεί πολλές ιδεές σ αυτο το νήμα.Σ αυτό βέβαια έφταιξε η ελλιπής οργάνωση αλλά και η πολύ χαμηλή τιμή της ΤV που μας έκανε να αναρωτηθούμε αν είναι εφικτό να δοθεί σ αυτήν τη τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...