Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

εχω αριθμο παραγγελιας 1499 από 29-1

και το σπιτι μου ειναι διπλα στο καταστημα

περιμενω και εγω όπως ολοι

ευχομαι συντομα να τη χαρουμε

για να κανουμε και την παραγγελια με τα γυαλια 3D

μια ερωτηση απο αυτους που την εχουν παραλάβη

έχει wifi ή χρειάζεται εχτρα συσκευη usb

ευχαριστω

Καλησπέρα. Έχει wi-fi, δεν θέλει εξτρα στικάκι.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω μιλησα μαζι τους σημερα και μου ειπανε οτι θα μου στελνανε mail για παραλαβη μεχρι τις 5 το απογευμα. δυστυχως το mail δεν ηρθε. αναμενω για αυριο.........

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση

το δοκιμασες στο internet

Ναι, συνδέθηκε άνετα και της έκανα και αναβάθμηση που πήρε όμως γύρω στα 45'. Δεν έχω πολύ γρήγορη σύνδεση, είναι 2Mbps.

Θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32D6500VSXXH-features

Δημοσ.

Ναι, συνδέθηκε άνετα και της έκανα και αναβάθμηση που πήρε όμως γύρω στα 45'. Δεν έχω πολύ γρήγορη σύνδεση, είναι 2Mbps.

Θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32D6500VSXXH-features

αφου δεν συνδεεται ασυρματα. θελει ανταπτορα εκτος και αν την συνδεσες με καλωδιο

Δημοσ.

αφου δεν συνδεεται ασυρματα. θελει ανταπτορα εκτος και αν την συνδεσες με καλωδιο

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32D6500VSXXH-spec

Δες τα Γενικά χαρακτηριστικά και θα δεις ότι έχει Wireless LAN Built-in . Έτσι κι αλλίως στο επιβεβαιώνω κι εγώ, συνδέεται ασύρματα, κανονικότατα!

Δημοσ.

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32D6500VSXXH-spec

Δες τα Γενικά χαρακτηριστικά και θα δεις ότι έχει Wireless LAN Built-in . Έτσι κι αλλίως στο επιβεβαιώνω κι εγώ, συνδέεται ασύρματα, κανονικότατα!

και κατι τελευταιο. στα ποσα μετρα την εχεισ βαλεις? εγω εχω 2.6 και σκεφτομουνα μηπως μου φαινεται μικρη και επρεπε να παρω 40 αρα

Δημοσ.

και κατι τελευταιο. στα ποσα μετρα την εχεισ βαλεις? εγω εχω 2.6 και σκεφτομουνα μηπως μου φαινεται μικρη και επρεπε να παρω 40 αρα

Για τα 2,60 που έχω και εγώ, αγόρασα 50άρα (Panasonic Plasma VT30) και πιστεύω ότι έκανα την καλλίτερη επιλογή.

Αυτό το βεβαιώνουν και όλοι οι φίλοι και γνωστοί που έρχονται για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως τώρα με το ΠΑΟ-Φενερμπαχτσέ

Δημοσ.

Για τα 2,60 που έχω και εγώ, αγόρασα 50άρα (Panasonic Plasma VT30) και πιστεύω ότι έκανα την καλλίτερη επιλογή.

Αυτό το βεβαιώνουν και όλοι οι φίλοι και γνωστοί που έρχονται για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως τώρα με το ΠΑΟ-Φενερμπαχτσέ

με βλεπω να την βαζω υπνοδωματιο και να περνω αλλη

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο μενα.κ εγω εχω παραγγειλει με αριθμο παραγγελιας 1569.Κανω τον σταυρο μου γιατι σημερα ληγει η προθεσμια επιστροφης χρηματαων.μακαρι ολα να πανε καλα!

Δημοσ.

Αυτο με την προθεσμια παντως να το κοιταξετε, δεν νομιζω πως εχει κανενα καταστημα το δικαιωμα μη επιστροφης χρηματων αν δεν εχει παραδοσει το προιον. Μπορει να χρειαστει βεβαια να απειλησετε με δικαστικη κινηση και φυσικα με καταγγελια στο ΙΝΚΑ αλλα ακρη θα βγει. Οταν βαζετε μια παραγγελια οτι και αν αναγραφετε στους ορους δεν υπαρχει φυσικη υπογραφη πουθενα και στην τελικη οι νομοι του κρατους και της ΕΕ υπερεχουν.

Δημοσ.
Θεωρούμε πρέπον να σας ενημερώσουμε πως έχουμε κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες απέναντι σε όσους ευθαρσώς δημοσιεύσουν ανακρίβειες με στόχο τη συκοφαντική δυσφήμιση, προκαλώντας όχι μόνο την άμεση οικονομική μας ζημία αλλά και ηθική βλάβη, αλλά επίσης και την αναστάτωση στους αγοραστές και καθυστέρηση κατ επέκτασην της εκτέλεσης των παραγγελιών τους.

Προσωπικά πάντως, αν και δεν εχω συνεργαστεί με το καταστημα, οι "απειλές" και οι "νομιμες διαδικασίες" της με αποτρέπουν για μελλοντική συνεργασία...

Φιλικά πάντα (γιατι εχει και αγριους δικηγόρους) :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...