unforgiven Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μπορω να σου στειλω γυμνες μου φωτο σε πμ αν θελετε αποδειξεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Στείλε και σε εμένα! Έτσι, για να χαλαρώσουμε... Άλλωστε, κοντός ψαλμός... Δε λίγες μέρες θα φανεί για το ποιος έχει δίκιο.
Stalitsa7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 http://www.grimmemennesker.dk/ugly-people-484.htm φωτο για τους θαυμαστες μου ...για να χαλαρωσουμε...
manosfp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αφήστε μάγκες, πρόλαβα!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Konstantin77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 http://www.grimmemennesker.dk/ugly-people-484.htm φωτο για τους θαυμαστες μου ...για να χαλαρωσουμε... πόσο να χαλαρώσουμε με αυτά που στέλνεις...τώρα θέλουμε και άλλο, ακόμα πιο αποκαλυπτικές ...
Stalitsa7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 off topic : Απλα άσχημη μπροστά μου....
THOMAS23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καθώς ήμουν ένας από τους δύσπιστους που έγραψα εδώ μέσα αλλά και σε άλλα site, οφείλω να ενημερώσω πως παρέλαβα μόλις σήμερα. Είχα κάνει και αίτηση ακύρωσης του κουπονιού στην GOLDEN DEALS προχτές καθώς με τρόμαξαν όσα γράφονταν εδώ μέσα. Ευτυχώς που πρόλαβε κι εξαργυρώθηκε το κουπόνι μου (κάτι που όπως έμαθα γίνεται από το GOLDEN DEALS όταν η συνεργαζόμενη επιχείρηση αποστείλει το προιόν) κι έτσι δεν έγινε δεκτή η ακύρωση διαφορετικά θα βάραγα το κεφάλι μου στο τοίχο που θα έχανα τη προσφορά. Σας ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τρεις στους δέκα. Δεν είναι και άσχημα ... Και αν τα εξετάσουμε με βάση τους αριθμούς παραγγελίας, με την εξαίρεση της Stalitsa7 (1504), παραδόθηκαν τηλεοράσεις στους scoopmail1 (1308) και THOMAS23 (1404). Επομένως, οι υπόλοιποι αναμένετε ... (εάν τηρηθεί η σειρά) maomao (1435), moufas83 (1579), seaman72 (12039). Οι eXrhsots, m.a.r.i.o.s, valkyria_gr και aris_rey?? δεν έχουν δημοσιοποιήσει τον αριθμό παραγγελίας.
Seaman72 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Θα παρακαλούσα αν είναι δυνατό κάποιοι που παρέλαβαν να δημοσιεύσουν τον αριθμό παραγγελίας τους γιατί φαίνεται ότι τελικά δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας
GEORGIOS2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 1408,ΑΠΟ ΤΙΣ 28.1.2012 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΝΟ <<Κατάσταση παραγγελίας: Επιβεβαιωμένη >> ΠΕΡΙΜΕΝΩ
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Θα παρακαλούσα αν είναι δυνατό κάποιοι που παρέλαβαν να δημοσιεύσουν τον αριθμό παραγγελίας τους γιατί φαίνεται ότι τελικά δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας Μα ... τους ανέγραψα στο προηγούμενο post ... ΥΓ Καλώς τον κι΄ας άργησες ... Άρα έχουμε 11 αγοραστές συνολικά. Επομένως, οι υπόλοιποι αναμένετε ... (εάν τηρηθεί η σειρά) GEORGIOS2012 (1408), maomao (1435), moufas83 (1579), seaman72 (12039).
Salvation81 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλοριζικη Thomas23. Απο την αλλη ακομα και Αν εκτελεστουν ολες οι παραγγελιες εχει ηδη περασει το χρονικο περιθωριο που δινει η εταιρεια οποτε δεν θα επρεπε να γινει καποια κινηση καλης θελησεως απο μερους τους (εστω μειωση τιμης πχ η καποιο δωρο) ? Προσωπικα οτιδηποτε και να παραγγελνα δεν θα επετρεπτα να περασουν πανω απο 2 εβδομαδες για την παραδοση του ειδικα εφοσον οι τιμες και τα μοντελα σε αυτη την κατηγορια αλλαζουν μερα με την μερα. Για οσους το κανουν ομως θα επρεπε να υπαρχει ενα ειδος "αποζημιωσης" απο την στιγμη που δεν τηρειται το χρονικο περιθωριο παραδοσης και ο πελατης δεν θελει να ακυρωσει (εξαλλου δεν ειναι δικο του λαθος που δεν παραδοθηκε το προιον μεσα στην προβλεπομενη περιοδο).
Thanos1972 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Διαφωνω με το θεμα δωρου και το θεμα μειωσης της τιμης;ας ερθει η τηλεοραση στην τιμη που την βρηκατε και ας συνεχισει το καταστημα της καλες του προσφορες και ολοι θα ειναι κερδισμενοι. Τα υπολοιπα πιστευω θα στρωσουν στο τελος.
Salvation81 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε Thano οταν ενα καταστημα "υποσχεται" παραδοση εντως 12 ημερων και στο τελος το προιον παρει 20-30 μερες να ερθει τοτε γιατι το θεωρεις λαθος ? 30-40-50 μερες μετα μπορει να βγει καλυτερη προσφορα πχ οποτε γιατι ο αγοραστης να μεινει με μια παλιοτερη ? Ισως να ακουγεται κουτο το επιχειρημα αλλα μια εταιρεια που θελει να ειναι σωστη ειτε τηρει τα χρονια ορια που βαζει η απλα επανορθωνει για αυτο. Καποτε ειχα παραγγειλει κατι αρκετα ογκωδες απο εξωτερικο με αποστολη 3 ημερων, αργησε 1 μερα να ερθει και μου εδωσαν τα χρηματα της αποστολης πισω (καπου 80ε). Αλλα θα μου πεις αλλο οι ξενοι και αλλο οι Ελληνες, εκει θα συμφωνησω.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε Thano οταν ενα καταστημα "υποσχεται" παραδοση εντως 12 ημερων και στο τελος το προιον παρει 20-30 μερες να ερθει τοτε γιατι το θεωρεις λαθος ? 30-40-50 μερες μετα μπορει να βγει καλυτερη προσφορα πχ οποτε γιατι ο αγοραστης να μεινει με μια παλιοτερη ? Ισως να ακουγεται κουτο το επιχειρημα αλλα μια εταιρεια που θελει να ειναι σωστη ειτε τηρει τα χρονια ορια που βαζει η απλα επανορθωνει για αυτο. Καποτε ειχα παραγγειλει κατι αρκετα ογκωδες απο εξωτερικο με αποστολη 3 ημερων, αργησε 1 μερα να ερθει και μου εδωσαν τα χρηματα της αποστολης πισω (καπου 80ε). Αλλα θα μου πεις αλλο οι ξενοι και αλλο οι Ελληνες, εκει θα συμφωνησω. Αυτο...δεν διαφωνω οτι πρεπει να τηρει αυτα που λεει αλλα....ποσο θα σου αργησει ποια?εαν μεσα στην αλλη εβδομαδα δεν παρετε ολοι τις τηλεορασεις σας τοτε ναι κατι πρεπει να γινει.
Spyros7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η παράδοση γίνεται μέσα σε 7 - 10 εργάσιμες μέρες, ενώ σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων θα γίνει νέα παραλαβή σε 10 - 15 μέρες (σε περίπτωση νέας παραγγελίας οι παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν εντός 20 εργάσιμων ημερών). Το deal έκλεισε Παρασκευή 27/1. Δικαιούστε να διαμαρτύρεστε για καθυστέρηση μετά τις 24/2 (20 εργάσιμες χωρίς να υπολογίσω τις απεργίες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις