valkyria_gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ξεχασες και εμενα απο την καταμετρηση των αγοραστων. Εγώ πάντως αν ειχα παραλαβει και εβλεπα το αγχος των υπολοιπων θα εδινα σιγουρα καποιο στοιχειο. Ασε απο οτι βλεπω εδω επιτρεπεται και εισαγωγη εικονας ..στειλτε βρε μια Photo απο το σαλονακι σας βρε αδερφε με την τηλεοραση!!
petros610 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 εχεις δικιο φιλε.η κυρια που εγραφε καθε μερα 10 μηνυματα για την τηλεοραση ξαφνικα παρελαβε και εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε απο το forum....
iguana Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ξεχασες και εμενα απο την καταμετρηση των αγοραστων. Εγώ πάντως αν ειχα παραλαβει και εβλεπα το αγχος των υπολοιπων θα εδινα σιγουρα καποιο στοιχειο. Ασε απο οτι βλεπω εδω επιτρεπεται και εισαγωγη εικονας ..στειλτε βρε μια Photo απο το σαλονακι σας βρε αδερφε με την τηλεοραση!! Προσφέρομαι εγώ μάλιστα να βγάλω δωρεάν την φωτογραφία με την φωτογραφική μηχανή που παρέιγγειλα από την άλλη προσφορά..όταν και αν την λάβω
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ξεχασες και εμενα απο την καταμετρηση των αγοραστων. Εγώ πάντως αν ειχα παραλαβει και εβλεπα το αγχος των υπολοιπων θα εδινα σιγουρα καποιο στοιχειο. Ασε απο οτι βλεπω εδω επιτρεπεται και εισαγωγη εικονας ..στειλτε βρε μια Photo απο το σαλονακι σας βρε αδερφε με την τηλεοραση!! Θα μπορούσες να ισχυριστείς ότι σε είχα ξεχάσει, εάν είχες δηλώσει την αγορά, σε κάποιο από τα 4 συνολικά μηνύματα που έχεις αναρτήσει σ΄αυτό το forum, αφού ήμουν σαφής ότι κατέγραψα εκείνους που την είχαν δηλώσει. Αν και τα 4 αυτά μηνύματα έχουν σχέση με το θέμα αυτό, από κανένα δεν προκύπτει η αγορά της τηλεόρασης. Το γεγονός ότι συμμετέχεις στη συζήτηση, όπως και εγώ, δεν σημαίνει αυτόματα και την αγορά της. Εν πάση περιπτώσει, το μόνο που αλλάζει, με τη δήλωσή σου, είναι ότι το ποσοστό των αγοραστών, από αυτό το forum, ανεβαίνει από 2,4% σε 2,6%, και αφού δεν αλλάζει ουσιαστικά τα δεδομένα, επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται ηρεμία και υπομονή από ΟΛΟΥΣ.
scoopmail1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αριθμό αποστολής ACS δε θα έδινα με τίποτα. Κι ο μόνος λόγος που γράφω ακόμα είναι γιατί κι εγώ αγωνιούσα να την πάρω στα χέρια μου και καταλαβαίνω αλλά έκανα υπομονή και δεν "φώναξα" για να παραλάβω πιο γρήγορα. Αααα, και με γειά μου!!!!
a400 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αριθμό αποστολής ACS δε θα έδινα με τίποτα. Κι ο μόνος λόγος που γράφω ακόμα είναι γιατί κι εγώ αγωνιούσα να την πάρω στα χέρια μου και καταλαβαίνω αλλά έκανα υπομονή και δεν "φώναξα" για να παραλάβω πιο γρήγορα. Αααα, και με γειά μου!!!! Με γεια σου τυχερη!!!
Salvation81 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλοριζικη.......Πολυ BBC βλεπω απο πισω Περα απο αυτο ο φιλος makfil βιαζεται οχι μονο να βγαλει "ποσοστα" αλλα και "συμπερασμα".... Φιλε makfil αν κοιταξεις τοσο σε αυτο το θεμα οσο και στο αλλο με την Panasonic θα δεις πως συνολικα εχουν παραλαβει 2-3 ατομα.....Αν αυτο το ποσοστο για σενα ειναι ικανοποιητικο στα οσα ατομα εχουν αγορασει Μονο απο αυτο το φορα τοτε ολα καλα και ωραια, για αλλους ομως δεν ειναι..... Εγω απλα θα ξαναπω αυτο που ειπα και πριν....Οσοι Δεν παραλαβετε οτι παραγγειλατε εντως ενος ευλογου διαστηματος (πχ 30 μερες - και αυτο υπερβολικο ειναι) τοτε κινηθειτε νομικα, μην αφηνετε χωρο για ενα ακομα "καταστημα" που δεν σεβεται τον πελατη, εχουμε ηδη αρκετα στην Ελλαδα. Απο την αλλη αν παραλαβετε ολοι τοτε καλως να ξαναγορασετε και να ξαναγορασετε απο την ιδια εταιρεια, αυτο εξαλλου θα εκανα και εγω.
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αριθμό αποστολής ACS δε θα έδινα με τίποτα. Κι ο μόνος λόγος που γράφω ακόμα είναι γιατί κι εγώ αγωνιούσα να την πάρω στα χέρια μου και καταλαβαίνω αλλά έκανα υπομονή και δεν "φώναξα" για να παραλάβω πιο γρήγορα. Αααα, και με γειά μου!!!! Παρά λίγο να βλέπαμε και το πρόσωπό σου στη φωτο, από την αντανάκλαση, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Να τη χαίρεσαι και σου εύχομαι καλές θεάσεις με ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ.
scoopmail1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Συγχαρητηρια φιλε το ειδικο δικαστηριο του Insomnia σε κρινει αθωο..αθανατη Ελλαδαρα!!!
Stalitsa7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Θα προσπαθησω να κρατησω ενα επιπεδο στα λόγια μου αλλα δεν το υποσχομαι. Λοιπόν από τότε που παρέλαβα δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ το θέμα.Απλά δεν ήθελα να γράψω για πολλούς λόγους. Αρχικα θελω να υπενθυμίσω ότι δεν κλαψούρισα και ακόμα και όταν μου είπε εδω δημόσια να της στείλω mail για να παραλάβω γρηγορότερα εγω είπα πως δε θελω να χαλάσει η σειρα προτεραιότητας και ότι το μόνο που ήθελα ήταν ενα σημάδι ζωής. Νο.94 σχολιο : δε θελω να μου αποστείλετε πριν έρθει η σειρά μου.Το μόνο που ήθελα ήταν ένα σημάδι ζωής από την εταρεία σας για να μπορώ να περιμένω.Και το πήρα! Αν θα μπορουσα να ζητησω κατι είναι, να μου πείτε ότι κατανοειτε την ανησυχία μου και ότι βάσει των δεδομένων που είχα ήταν δικαιολογημένη! Oποιος πιστευει ότι μπορεί να ειμαι βαλτη απλα θεωρω ότι δεν έχει τα βασικα στοιχεια νοημοσυνης ή δεν εχει παρακολουθησει απο την αρχη το thread γιατι απο το πρωτο ποστ μου Ν.37 και σε όλα τα επομενα 20 φαινεται ξεκαθαρα πως εγω αυξησα τις υποψιες για την αναξιοπιστια του μαγαζιου και οχι μονο εδω αλλα και στο fb στη σελιδα του goldendeal αλλα και του inthebox.Τελος παντων ξαναλεω ότι και εγω ειμαι καχυποπτη αλλα με ενα ατομο που εχω δει πως γραφει 15 μερες τωρα δεν θα ημουν.Δεν θα κατσω να σας πεισω οτι η Πρεβεζανου δεν ειναι κολλητη μου ή ξαδερφη μου.Θεωρω οτι αποδεικνύεται. Μου την έχει σπασει αφάνταστα το γεγονος ότι ειπε καποιος ότι κλαψούρισα ,ότι παραπονέθηκα περισσότερο απο άλλους κλπ.Το έψαξα περισσότερο απο αλλους,ανησυχισα περισσοτερο απο αλλους.ΝΑΙ. Το θέμα με το τι έγινε με εμένα είναι ξεκάθαρο στις σελίδες 10-13 έως το σχόλιο Νο.121 που δεν ειχα καν προλαβει να το δω στον υπολογιστη και η κ.πρεβεζανου με πηρε τηλ κ ειπα γεια σας, μου λεει ειμαι η ιδια,ειπα να στο στειλω πιο αμεσα αλλα βλεπω ότι εισαι Ηλιουπολη και θελω να στο φερω εγω η ίδια.Για να με δεις και να πεις κ στους αλλους οτι υπαρχω κλπ.Της ειπα οτι δεν ηθελα να τη βαλω σε κανενα κοπο κ ότι μου αρκει που επικοινωνησε μαζι μου.Οτι μπορουσα να περιμενω ή ακομα καλύτερα να την εβγαζα απο τα μεταφορικά εξοδα και να πηγαινα ΕΓΩ να παραλαβω εφόσον ήμασταν κοντα.Επεμενε παρα πολυ και δεν αρνηθηκα εννοείται όπως ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ.Ηρθε η τυπισσα εξω απο την πόρτα μου και μου την έφερε.Της είπα χιλια ευχαριστω κ αισθανθηκα κ παρα πολυ ασχημα που ειχα βοηθησει στην δυσφύμιση του καταστηματος της (τα έχω ξαναγραψει αυτα).Και θα μου πειτε γιατι να με πιστεψετε για τα παραπανω.Μη με πιστευετε.Δεν είχα κανενα λογο να μπω εδω και να γραψω ενω εγω εχω παραλαβει και ημουν κολοφαρδη απο το πουθενα.Ουτε γουσταρω να μπαινω και να λεω ουυυυ εχω τηλεοραση και εσεις όχι.Γραφω και λεω όσα εγιναν μηπως υπαρχουν καποιοι που με πιστεψουν και καθησυχαστουν με καποιο τροπο απο τα όσα μου συνεβησαν. Απο κει και έπειτα ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ και σκεφτομαι αν δεν ειχα αυτη την τυχη τι θα εκανα και έχω να πω σε όποιον δεν πιστευει ότι υπαρχει εταιρεία να παρει τον κώλο του να παει απο τα γραφεια να τους βρει.Γιατι εγω αυτο έκανα αρχικα.Και αυτο θα έκανα ακόμα και αν έμενα στην αλλη ακρη του λεκανοπεδιου.(σας προλαβαινω για να μην πειτε οτι το λεω εκ του ασφαλους).Επειδη ειχα χεστει πανω μου μη χασω τα λεφτα , αν δεν ακυρωνα θα πηγαινα απο κει να βεβαιωθω ή και να παραλαβω ο ίδιος εφοσον βλέπω οτι δε τσουλαει το πραγμα και δεν μπορω να κανω υπομονη. Για όλους τους υπολοιπους που εχουν απεξω τον κωλο τους και το παιζουν απλα δικηγοροι στενοχωριεμαι.Για τον eXrhsots κατι την πικρια που εβγαλε κατανοητη.Και σεβαστη.Εξηγω τι εγινε και παρακαλω να μου πει αν ηταν στη θεση μου και τον επαιρνε η γυναικα τηλεφωνο τι θα εκανε.Και οταν λεει ότι "Και εγώ που νόμιζα ότι έπρεπε να επικρατεί η λογική, η σύνεση, η υπομονή, ο σεβασμός ( η σειρά προτεραιότητας ) " να μου πει αν παει καποιο απο τα παραπανω σε μενα.Που δεν εδειξα λογικη συνεση υπομονη και ΣΕΒΑΣΜΟ στη σειρα προτεραιοτητας.Οταν εστειλα εκεινο το ΔΕ ΘΕΛΩ να πηδηξετε τη σειρα μονο μια μου ειπε ΕΥΓΕ...(vviolent )ολοι οι αλλοι μουγκα. Τεσπα.Δεν είχα καμια υποχρεωση να τα γραψω ολα αυτα αλλα βλεπετε τελικα το εκανα μηπως και καταλαβετε κατι παραπανω.Οσοι μπορειτε.Κατι αλλα τραγικα και ακρως καφρικα μηνυματα "παιρνω ποπ κορν κ απολαμβανω ειναι εμετικα.Ενας ακομα λογος που δεν ηθελα να γραφω τπτ ολες αυτες τις μερες ειναι γιατι δε θελω να προκαλω επειδη εγω εχω παραλαβει.Θελω μονο να πω πως καταλαβαινω τους 5 δε ξερω ποσοι ειναι που παρηγγειλαν κ δεν εχουν παρει τους λεω να κανουν υπομονη και να συνεχισουν με τα τηλεφωνα και τη συνεχη παρακολουθηση του θεματος. Να πω αλλα δυο κομματια που ισως σας ενδιαφερουν και τελειωνω.Σε μενα αναφερεται η πρεβεζανου οταν λεει οτι στελνουν μηνυματα στο φειςμπουκ κ ρωτανε αν ειμαι βαλτη.Μου εστειλε μια κοπελα αγνωστη και μου ειπε οτι ειδε που καπου τα εχωνα κ γω ...κ αν παρελαβα..της εγραψα αναλυτικα τι μου συνεβη.Που οκ δεν ηταν το σωστο αλλα αυτο ετυχε.Κ μετα με ρωταγε αν την ξερω κ αν ειμαι βαλτη κ συγγνωμη για την καχυποψια. Αυτο το ειπα στην Πρεβεζανου οταν την ξαναπηρα χτες τηλεφωνο για να τη ρωτησω για 2 προιοντα που θελω και καταποσον θα μπορουσε να τα προμηθευτει.και της εξηγησα οτι κατι πρεπει να γινει γιατι υπαρχουν πολλοι πελατες που δεν εχουν νεα κ τουλαχιστον πρεπει να ενημερωνετε το στατους των παραγγελειων να βλεπει ο κοσμος οτι καπως προχωραει η διαδικασια.Μου ειπε οτι ο φορτος παραγγελειων ειναι πολυ μεγαλος και στα emails θελει να απανταει η ιδια για να εχει τον ελεγχο.Προσπαθω να την καταλαβω και αυτη αλλα και αυτους που αγωνιουν να παραλαβουν. Αυτα και συγγνωμη για το εκτενες ποστ ή για την γλώσσα που χρησιμοποιησα και πιθανως να μην ήταν ευπρεπης σε καποια σημεια. Εδω νομιζω δε θα ξαναγραψω.Αν θελει καποιος να μιλησει μαζι μου με πμ να του πω περισσοτερες λεπτομερειες για κατι ή ακομα και να μιλησουμε στο τηλεφωνο να συζητησουμε ναι.Απαραιτητη προυποθεση να ειναι καποιος που εχει παραγγηλει κα αγωνιά. Και το κανω ήδη και στο facebook στην scoopmail μονο δεν προλαβα να απαντησω στο πμ που μου χε στειλει εδω. Φιλικά, Σταυρούλα.-
manosfp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το μόνο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ότι η κ. Πρεβεζάνου δεν φέρθηκε σωστά ξεσπώντας έτσι. Όσο αγανακτισμένη και να είστε, όσο δίκιο και να έχετε (θα φανεί σύντομα), δε δικαιούστε να μιλάτε έτσι στους πελάτες σας. Υποψιάζομαι πως τους πελάτες του είδους μας, δηλαδή τους κάπως πιο ψαγμένους, δεν τους θέλετε στην επιχείρησή σας. Θα σας συμβούλευα λοιπόν πριν ξεσπαθώσετε έτσι να βάλετε κανά-δυό κοπελίτσες πρώτα να σηκώνουν τα τηλέφωνα της εταιρίας σας. Μπορεί να έχετε δίκιο (είπαμε, θα φανεί σύντομα) αλλά κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και την πολλά υποσχόμενη εταιρία σας να μετρήσετε πρώτα τα λάθη σας. Sent from my iPhone using Insomnia ...Επειδη ειχα χεστει πανω μου μη χασω τα λεφτα ' date=' αν δεν ακυρωνα θα πηγαινα απο κει να βεβαιωθω ή και να παραλαβω [i']ο ίδιος[/i] εφοσον βλέπω οτι δε τσουλαει το πραγμα και δεν μπορω να κανω υπομονη..... .....Φιλικά, Σταυρούλα.- Σταυρούλα ή Σταύρος; Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2012 από manosfp
Stalitsa7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Σταυρούλα και στο Σταυρος γυρίζω όμως... το να παραλαβω ο ιδιος ειναι γιατι μιλαω γενικα σε τριτο προσωπο.Μπορω να σου στειλω γυμνες μου φωτο σε πμ αν θελετε αποδειξεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.εκτος απο τις αναλυσεις αιματος οτι δεν εχω συγγενεια με την Πρεβεζανου.
manosfp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πήρα την tv. Έχω πει ότι όποιος δε θέλει το κουπόνι του το αγοράζω, ακόμα και με όλα αυτά που διαβάζω. Γιατί ξέρω να κινηθώ αν κάτι πάει στραβά. Απο κει και πέρα η κυρία Πρεβεζάνου με την λανθασμένη εξυπηρέτηση των πελατών της ευθύνεται 1000% για τη δυσπιστία που βγαίνει. Κι εσύ η ίδια αν δεν παραλάμβανες (;;; θα της είχες πάρει το σκαλπ. Sent from my iPhone using Insomnia
Konstantin77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Σταυρούλα και στο Σταυρος γυρίζω όμως... το να παραλαβω ο ιδιος ειναι γιατι μιλαω γενικα σε τριτο προσωπο.Μπορω να σου στειλω γυμνες μου φωτο σε πμ αν θελετε αποδειξεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.εκτος απο τις αναλυσεις αιματος οτι δεν εχω συγγενεια με την Πρεβεζανου. μην πανε χαμένες, στείλε τις σε εμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις