scoopmail1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά, μου έρχεται η TV!!!! Ένα έχω να πω: Λίγη υπομονή από όλους και θα παραλάβουμε. Το InTheBox και η κυρία Πρεβεζάνου δεν είναι απατεώνες με τίποτα. Απλά μάλλον δεν το περίμεναν όλο αυτό, αλλά παρ'όλα αυτά νομίζω ότι καταβάλουν προσπάθεια να ικανοποιήσουν τους πάντες. Δείξτε καλή πίστη και υπομονή. Αξίζουν τα λεφτά που γλιτώσαμε. Μόλις την πάρω στα χέρια μου θα ξαναγράψω και ελπίζω να κάνουν το ίδιο κι άλλοι.
Salvation81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καποιοι θα παραλαβουν σιγουρα, δεν εχω δει ποτε καταστημα να βαζει μια προσφορα και να μην παραδιδει εστω καποια κομματια. Το ζητημα ειναι αν θα παραλαβουν ολοι......
kokotinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Σε πηρε τηλεφωνο ο κουριερ κ σου ειπε οτι παραλαμβανεις αυριο?
iguana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά, μου έρχεται η TV!!!! Ένα έχω να πω: Λίγη υπομονή από όλους και θα παραλάβουμε. Το InTheBox και η κυρία Πρεβεζάνου δεν είναι απατεώνες με τίποτα. Απλά μάλλον δεν το περίμεναν όλο αυτό, αλλά παρ'όλα αυτά νομίζω ότι καταβάλουν προσπάθεια να ικανοποιήσουν τους πάντες. Δείξτε καλή πίστη και υπομονή. Αξίζουν τα λεφτά που γλιτώσαμε. Μόλις την πάρω στα χέρια μου θα ξαναγράψω και ελπίζω να κάνουν το ίδιο κι άλλοι. Που στηρίζεις την αισιοδοξία σου ?Σε ειδοποίησε κάποιος?Συγγνώμη αλλά όλο ευχολόγια είμαστε και δεν υπάρχει όυτε ενας (πλυν μιας εξαιρεσης με αριθμο μυνηματων παρομοιο με τον δικο σου) που να αναφερει οτι εχει λαβει ειτε την τηλεοραση ειτε την φωτογραφικη.το ιδιο και στο website τους. Εγω έστειλα εμαιλ και στο crazydeals (απο εκει αγορασα την φωτογραφικη) για ενημερωση.Αν δεν με ικανοποιησει η απαντηση τους περιμενω μεχρι Τεταρτη και ακυρωνω.
scoopmail1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε **********, η κατάσταση της παραγγελίας No. ****** έχει αλλάξει η νέα κατάσταση είναι: Έχει αποσταλεί Σχόλια στην παραγγελία σας: Αριθμός αποστολής ACS: *****. Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας. InTheBox Εθνάρχου Μακαρίου 13 (1ος όροφος) 16341 Ηλιούπολη Ελλάδα Τηλέφωνο: 2109928193 Αυτό μου έστειλαν και μετά από τηλεφώνημα μου είπαν ότι παραλαμβάνω σήμερα. Θα σας πω μόλις την έχω.
moufas83 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε **********, η κατάσταση της παραγγελίας No. ****** έχει αλλάξει η νέα κατάσταση είναι: Έχει αποσταλεί Σχόλια στην παραγγελία σας: Αριθμός αποστολής ACS: *****. Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας. InTheBox Εθνάρχου Μακαρίου 13 (1ος όροφος) 16341 Ηλιούπολη Ελλάδα Τηλέφωνο: 2109928193 Αυτό μου έστειλαν και μετά από τηλεφώνημα μου είπαν ότι παραλαμβάνω σήμερα. Θα σας πω μόλις την έχω. σου ρθε τελικα η τηλεοραση σημερα οπως σου ειπανε?
scoopmail1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά μου τη στείλανε! Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και η κυρία Πρεβεζάνου, που έτυχε να απαντήσει στο τηλέφωνο κάποια στιγμή που πήρα, υπάρχει! Είναι αληθινή, πολύ ευγενική, έκανε τα πάντα για να με εξυπηρετήσει και απλά είναι πολύ πηγμένη!!! Κι εγώ αναστατώθηκα πολύ με όσα διάβασα αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για όλους. Παρεμπιπτόντως, μου είπε ότι δεν παίρνει λεφτά από το Golden Deals αν δεν παραδώσει τα προϊόντα.
moufas83 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ειναι ευχαριστο. αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα. για πες πρωτες εντυπωσεις απο την tv? εγγυηση σου εδωσαν? αποδειξη? manual στα ελληνικα εχει?
valkyria_gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μια στιγμούλα γιατι εγώ ειμαι λιγο δυσπιστη.Εσύ τη μερα που περιμενες να ερθει η tv πηρες και τηλ στην Πρεβεζάνου, και επιασες και γραμμη; και ποτε πηρες τηλ; αφου το τελευταιο σου μηνημα ηταν στις 15:55. το τηλεφωνικο τους κεντρο ειχε κλεισει απο τις 2. Μηπως scoopmail1 εισαι βαλτος για να μας καθυσηχασεις;Sorry αν ετσι ειναι οπως τα λες απεδειξε μας καπως πως πηρες την tv. πχ πες μας τον αριθμο της acs να ρωτησουμε οτι πραγματι υπηρχε τετοια παραδοση.Sorry που σε πιεζω αλλα αν ειχες την ιδια αγωνια που εχουμε ολοι, βοηθησε μας. Για το αν ειναι καλη, ευγενική ή ψηλή(!) η Πρεβεζανου εμενα δε μου λεει τιποτα!
kokotinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 εχει δικιο η βαλκυρια.αν ειναι ευκολο δωσε στοιχεια να μιλαμε σε καποια βαση.γιατι ακουστε κ αλλο ενα περιεργο.ειχα επικοινωνησει με το καταστημα κ μου ειπε οτι οι τηλεορασεις ερχονται απο την αγγλια εν αντιθεση με αυτα που γραφει στα σχολια του προιοντος οτι προερχεται απο την γαλλια.θεατρο του παραλογου!
eXrhsots Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά μου τη στείλανε! Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και η κυρία Πρεβεζάνου, που έτυχε να απαντήσει στο τηλέφωνο κάποια στιγμή που πήρα, υπάρχει! Είναι αληθινή, πολύ ευγενική, έκανε τα πάντα για να με εξυπηρετήσει και απλά είναι πολύ πηγμένη!!! Κι εγώ αναστατώθηκα πολύ με όσα διάβασα αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για όλους. Παρεμπιπτόντως, μου είπε ότι δεν παίρνει λεφτά από το Golden Deals αν δεν παραδώσει τα προϊόντα. Χμμμμμμ.......... Την ίδια ημέρα σου ήρθε το μήνυμα και την ίδια ημέρα σου ήρθε και η ACS!!!! Χμμμμ.........
kokotinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ο κουριερ συμφωνα με το καταστημα σε καλει μια μερα πριν.πολυ καθησυχαστικες πληροφοριες μας δινεις κατι που ειναι πολυ υποπτο και αν το συνδιασεις με τις απειλες της κ Πρεβεζανου για μυνησεις λογω δυσφημισης φτιαχνεται μια πολυ ομορφη ιστοριουλα.. οποιος εχει την φωλια του καθαρη δεν φοβαται τιποτα.
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 για να μιλήσουν οι ip... (παίρνω τα ποπ κορν μου κ απολαμβάνω, χωρις 3d και με τα 399 μου στην τσεπη)
valkyria_gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν εχω γινει ψυχωτικη με το θεμα αλλα τα συγκεριμενα χρηματα δε μου περισσευουν και δε θα αφησω να μου τα φαει κανεις. Σκαλιζοντας ειδα οτι ενας George Moraitis που στο facebook του goldendeal ελεγε περιχαρης οτι πηρε την tv σε μια μερα εχει friend καποια Mary Prevezanou της οποιας τα like ειναι σε goldendeal kai errorweb ! τυχαιο; δεν νομιζω
THOMAS23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Με Νο παραγγελίας 1404 και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα, ούτε το status γράφει αποστολή ή κάτι τέτοιο. Ενώ η κοπελιά που κλαψούριζε με αριθμό παραγγελίας 1540 παρέλαβε πριν από πολλούς άλλους. Το ότι εμφανίστηκε η ίδια η υπεύθυνη να της παραδώσει τη τηλεόραση, όπως υποστηρίζει, δε μου λέει κάτι. Το τι σειρά προτεραιότητας τηρήτε δε μπορώ να καταλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις