eXrhsots Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον καταλαβαίνεις ότι σε βολεύει και όπως σε βολεύει. Εγώ δεν είμαι από τους πικραμένους γιατί αφενός έχω παραγγείλει, και άρα η όλη εξέλιξη με ικανοποιεί και θα είμαι και εγώ στους επωφελημένους αυτής της προσφοράς, και αφετέρου νιώθω και δικαιωμένος από την όλη στάση μου απέναντι στο θέμα. Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω την πίκρα και τη στεναχώρια σου αφενός για το ότι η stalitsa παρέλαβε ήδη (ίσως και πρώτη) την τηλεόρασή της αφετέρου γιατί μερικοί αγοραστές σκέφτηκαν να ... επωφεληθούν από την (επιχειρηματικά πανέξυπνη) κίνηση της κ. Πρεβεζάνου, που δημοσιοποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, από τη φίλη, η οποία έφτασε στο σημείο να ... ακυρώσει την παραγγελία της, αλλά σήμερα απολαμβάνει την προσφορά του συγκεκριμένου γραφείου και σίγουρα αισθάνεται ικανοποιημένη !!! Αν εσύ αυτό κατάλαβες δεν φταίω εγώ!!! Το μήνυμα μου ήταν σαφέστατο και έχει αποδέκτες σε όλες τις πλευρές.(αγοραστές -πωλητές-και αυτούς που δεν πρόλαβαν η φοβήθηκαν να αγοράσουν) Όποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει, οποίος δεν θέλει θα μου απαντά όπως μου απάντησες και εσύ. (και δεν είμαι άδικος μαζί σου ούτε βιαστικός στην κρίση μου, γιατί σε παρακολούθησα πολύ καλά και για αυτό επεσήμανα ότι στην μέση άλλαξες γνώμη)
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ που νόμιζα ότι έπρεπε να επικρατεί η λογική, η σύνεση, η υπομονή, ο σεβασμός ( η σειρά προτεραιότητας ) κλπ… κλπ … κλπ, έκανα πολυ μεγάλο λάθος. Κρίμα -κρίμα- κρίμα!!!! Αποδείχτηκε ότι όσο περισσότερο φασαρία κάνεις , όσο περισσότερο αμφισβητείς, όσο περισσότερο διαγκωνίζεσαι, τόσο πιο πολύ σε εκτιμούν και σε προσέχουν. Στο προηγούμενο μήνυμα, δεν χρησιμοποίησα αυτό το τμήμα της δικής σου ανάρτησης, συνειδητά, με το οποίο αφενός δείχνεις την πίκρα και τη στεναχώρια σου και επισημαίνεις με έμφαση το "πολυ μεγάλο λάθος" σου, αφού δεν έκανες περισσότερη φασαρία, δεν αμφισβήτησες, δεν διαγκωνίστηκες, για να σε εκτιμήσουν και να σε προσέξουν περισσότερο. Πραγματικά, όποιος καταλαβαίνει τα λεγόμενά σου, κατάλαβε ... ΥΓ Λόγω του χαρακτήρα μου, δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση που άρχισες.
eXrhsots Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Σε ότι αφορά στον εαυτό μου, μιας και σκέφτηκες να με περιλάβεις στο ειρωνικό σου σχόλιο,.. Κι όμως είχες καταλάβει πολύ καλά!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη περασαν 3 ωρες και απαντηση στο pm δεν βλεπω, θα απαντησω εδω δυστυχως, ριχνοντας νερο στο μυλο... Συμφωνω απολυτα με οσα λες. Οπως σου εγραψα και στο pm θα μπορουσα να εχω γραψει εγω αυτο το μηνυμα που παραθετω. (τα εχω γραψει ολα αυτα σε αλλα παλιοτερα μηνυματα μου σε αλλα θεματα). Ο,τι ονοματα εβλεπες να "μην κανουν τουμπες" τα πηρες με τη σειρα και τα αραδιασες; Η μονη μου παρεμβαση στο θεμα εδω ηταν οτι πιθανολογησα οτι ηταν φαρσα απο καποιον που δεν ειχε τι να κανει η πρωτη παρεμβαση της κυριας, γιατι οπως εξηγησα αμεσως μετα μου φαινοταν απιστευτο να μην απαντα καποιος σε εναν πελατη του επι πολλες μερες, αλλα δημοσια σε ενα φορουμ. Ουτε "δεν προλαβα" ουτε με ενδιεφερε το προιον σε οποιαδηποτε τιμη, ειτε 399 ειτε 199 ευρω, οποτε ζητω να αφαιρεθεί το ονομα μου απο το μηνυμα σου. Και εγώ που νόμιζα ότι έπρεπε να επικρατεί η λογική, η σύνεση, η υπομονή, ο σεβασμός ( η σειρά προτεραιότητας ) κλπ… κλπ … κλπ, έκανα πολυ μεγάλο λάθος. Κρίμα -κρίμα- κρίμα!!!! Αποδείχτηκε ότι όσο περισσότερο φασαρία κάνεις , όσο περισσότερο αμφισβητείς, όσο περισσότερο διαγκωνίζεσαι, τόσο πιο πολύ σε εκτιμούν και σε προσέχουν. Κρίμα που δεν παρήγγειλαν και οι matrixxx , Konstantin77 , vviolent , stefgti , macgalileo , unforgiven και ο makfil ( που μετά την μέση άλλαξε γνώμη) γιατί είμαι σίγουρος ότι ήταν πιο ικανοί από την stalitsa (που δεν έχω τίποτα εναντίον της , ίσα-ίσα μου είναι συμπαθέστατη) και σίγουρα θα παρελάμβαναν ακόμα πιο πριν από εκείνη, και ίσως να μην ήταν μόνο η Κυρια Πρεβεζανου να συνοδεύει την τηλεόραση, αλλά να ήταν αυτοπροσώπως και ο Λουκάς Παπαδήμος.(Διαβάστε τα posts τους για να καταλάβετε) Αφιερωμένο σ΄ όλους μας.(ακούστετο όλο όσοι δεν το ξέρετε) http://www.youtube.c...CZEew_IVwA&NR=1 Καληνύχτα μας…… ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! (Ούτε τον αριθμό της παραγγελίας μου δίνω για να τύχω καλύτερης μεταχείρισης. Θα περιμένω την σειρά μου!!!
Salvation81 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες αν παραλαβετε ολοι τοτε ολα καλα, αν οχι τοτε αρχιστε οχι μονο την λασπολογια αλλα φυσικα και κινηση νομικα (μην χαριζεστε σε κανεναν), ολα τα αλλα ειναι απλα για να περναει η ωρα. Οσο για τις τιμες των τηλεορασεων που αναφερθηκε πριν αρκετες σελιδες θα ηθελα απλα να προσθεσω πως πριν 3 χρονια αγορασα σε τιμη χονδρικης απο τα κεντρικα μεγαλης εταιρειας στην Γερμανια (αποστολη μεσα απο το εργοστασιο) τηλεοραση στα 780ε που εδω κοστιζε 2100ε+....Και φυσικα αναφερομαι σε τιμη για 1 κομματι.....Τα περιθωρια λοιπον κερδους ειδικα σε ακριβα κομματια ειναι αρκετα μεγαλα. Απλα το αναφερω για να καταλαβει ο κοσμος που δεν γνωριζει τι παιζει στο θεμα τιμων απο την στιγμη που κατι βγαινει απο ενα εργοστασιο μεχρι που φτανει στα σπιτια μας.
Konstantin77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ που νόμιζα ότι έπρεπε να επικρατεί η λογική, η σύνεση, η υπομονή, ο σεβασμός ( η σειρά προτεραιότητας ) κλπ… κλπ … κλπ, έκανα πολυ μεγάλο λάθος. Κρίμα -κρίμα- κρίμα!!!! Αποδείχτηκε ότι όσο περισσότερο φασαρία κάνεις , όσο περισσότερο αμφισβητείς, όσο περισσότερο διαγκωνίζεσαι, τόσο πιο πολύ σε εκτιμούν και σε προσέχουν. Κρίμα που δεν παρήγγειλαν και οι matrixxx , Konstantin77 , vviolent , stefgti , macgalileo , unforgiven και ο makfil ( που μετά την μέση άλλαξε γνώμη) γιατί είμαι σίγουρος ότι ήταν πιο ικανοί από την stalitsa (που δεν έχω τίποτα εναντίον της , ίσα-ίσα μου είναι συμπαθέστατη) και σίγουρα θα παρελάμβαναν ακόμα πιο πριν από εκείνη, και ίσως να μην ήταν μόνο η Κυρια Πρεβεζανου να συνοδεύει την τηλεόραση, αλλά να ήταν αυτοπροσώπως και ο Λουκάς Παπαδήμος.(Διαβάστε τα posts τους για να καταλάβετε) Αφιερωμένο σ΄ όλους μας.(ακούστετο όλο όσοι δεν το ξέρετε) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=nCZEew_IVwA&NR=1 Καληνύχτα μας…… ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! (Ούτε τον αριθμό της παραγγελίας μου δίνω για να τύχω καλύτερης μεταχείρισης. Θα περιμένω την σειρά μου!!!) πάντως εγώ καταλαβαίνω διαφορετικά πράγματα από τους άλλους συμπεριλαμβανόμενους στο post και ως ένα σημείο συμφωνώ. Με μια παραλαβή (;;; ) έχουν αλλάξει όλοι γνώμη και αρχισαν να παρακαλάν και από πανω. Κάτι δεν πήγε καλά και κάτι δεν παει καλά σε αυτή την υπόθεση. Δε σταματάω να είμαι επιφυλακτικός. makfil εχει δίκιο για εμένα, ή έχει επικοινωνιακό πρόβλημα η εταιρεία ή... κάνει διαφήμιση με περίεργους τρόπους...με τεχνητές καθυστερήσεις και κατεβασμένα τηλέφωνα και τέτοια. η Κυρια Πρεβεζανου δεν ξερω αν εμφανίστηκε ποτέ γιατί δε νομίζω να είδε κανείς ταυτότητα και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει ότι μια εταιρεία δεν εμπορεύεται αλλά παρα ταυτα πουλάει προιοντα...τραγικο ακουγεται, και ξοδευει και χρηματα οπως λενε για διαφημιση με την προσφορά για προιοντα που ΔΕΝ πουλαει... το εχασα!! ναι, αν θελεις τι γνωμη μου, ναι θα ειχε ερθει ο Λουκάς στο σπιτι μου στην παράδοση, και αυτο δειχνει οτι καποιος ασχολειται και οτι με τον τροπο του προστατευει και τους υπολοιπους που συμμετειχαν στην προσφορά! πολλές φορές εχει χρειαστεί να μιλησω εγώ γιατι κανενας αλλος δε μιλουσε, και μη νομιζεις ειναι κουραστικο (δεν το χαιρομαι, τουλαχιστον οχι οσο νομιζουν οι αλλοι). Θα πρτιμούσα να υπηρχαν και άλλοι ή ακομα καλυτερα να το κανουν οι αλλοι αυτο!!! Δεν ειναι αντιπαραθεση με κανενα, απλως τα σκεφτηκα αυτα με αφορμη το ποσταρισμα και ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας, μπας και στο μελλον υπαρχουν περισσοτεροι σαν εμενα! χαχα συγγνωμη αν σας κουρασα!
chrisyeah200 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δες αυτό που βρήκα φίλε μου ! λινκ samsung 46'' UE46C9000 3D Είναι καλή τηλεόραση (?) και η τιμή αυτή δεν υπάρχει σε skroutz την έχει κάπου στα 4000 € !!!! , μόνο κάπου από Αγγλία ή κάτι τέτοιο βρήκα ίδια τιμή ! Και δίνει και playstation 3 ο τύπος :-P Θέλω κι εγώ πληροφορίες για 3d τηλεόραση. Αυτή εδώ που βρήκα είναι καλή ? Γιατί δεν τη λες και φτηνή...
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δες αυτό που βρήκα φίλε μου ! λινκ samsung 46'' UE46C9000 3D Είναι καλή τηλεόραση (?) και η τιμή αυτή δεν υπάρχει σε skroutz την έχει κάπου στα 4000 € !!!! , μόνο κάπου από Αγγλία ή κάτι τέτοιο βρήκα ίδια τιμή ! Και δίνει και playstation 3 ο τύπος :-P Θέλω κι εγώ πληροφορίες για 3d τηλεόραση. Αυτή εδώ που βρήκα είναι καλή ? Γιατί δεν τη λες και φτηνή... Θα επρεπε να ανοιξεις νεο τοπικ μιας και εισαι εντελως εκτος θεματος. Δεν ξερω αν καταλαβες ποια ειναι η τιμη στην προσφορα που δινεις! Φανταζομαι ναι. 2600+100=2700 ευρω. Για μια τηλεοραση που ειναι κατηργημενο μοντελο (βγηκε Ιουλιο 2010 τοτε ηταν ακριβες ) και στη Γερμανια πχ εχει 1700 ευρω http://www.guenstige.../UE46C9000.html Το νεο μοντελο εκει εχει 1480 και εδω 1500 http://www.guenstige.../UE46D8000.html http://www.skroutz.g...000-Series.html Το ps3 το χτυπας με 200 ευρω.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δες αυτό που βρήκα φίλε μου ! λινκ samsung 46'' UE46C9000 3D Είναι καλή τηλεόραση (?) και η τιμή αυτή δεν υπάρχει σε skroutz την έχει κάπου στα 4000 € !!!! , μόνο κάπου από Αγγλία ή κάτι τέτοιο βρήκα ίδια τιμή ! Και δίνει και playstation 3 ο τύπος :-P Θέλω κι εγώ πληροφορίες για 3d τηλεόραση. Αυτή εδώ που βρήκα είναι καλή ? Γιατί δεν τη λες και φτηνή... Η Panasonic 55VT30 έχει 9" μεγαλύτερη οθόνη, την καλλίτερη plasma 3D του 2011, και την βρίσκεις με λιγότερα ... Θέλουν προσοχή οι προσφορές αυτού του είδους ...
chrisyeah200 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 matrixxx μη βαράς , αν ήξερα από μόνος μου δε θα ρώταγα. Το thread μιλάει για 3D τηλεοράσεις και γι αυτό ρώτησα. makfil ευχαριστώ , θα την κοιτάξω αυτή που λες . Δυστυχώς είμαι άσχετος οπότε ελπίζω με συμβουλές να βγάλω κάποια άκρη γιατί από μαγαζιά δε περιμένω σωστή ενημέρωση , όλοι να πουλήσουν θέλουν !
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 matrixxx μη βαράς , αν ήξερα από μόνος μου δε θα ρώταγα. Το thread μιλάει για 3D τηλεοράσεις και γι αυτό ρώτησα. Δεν σε βαρεσα κυριε chrisyeah, σου ειπα οτι θα επρεπε να ανοιξεις νεο τοπικ αφου εδω εισαι εκτος θεματος απλα για να το δουν περισσοτεροι και να σου πουν την γνωμη τους. Το thread εδω δεν μιλαει για 3d τηλεορασεις, αλλα για μια προσφορα μιας 32αρας που τυχαινει να ειναι 3d, οποτε δε νομιζω το κοινο που το διαβαζει να ειναι το ιδιο που ενδιαφερεται για μια 46αρα η 55αρα.. Τελος εδωσα 10 λεπτα απο τον χρονο μου (παροτι με πυρετο) οχι για να σε βαρεσω οπως υποθετεις αλλα για να κανω μια ερευνα αγορας και να σου πω τη γνωμη μου, κατι που ζητησες αλλωστε στο μηνυμα σου. Ευχαριστω για τη βοηθεια.
scoopmail1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σε όλους! Καλά, εγώ θα πάθω τίποτα αυτή τη βδομάδα από την αγωνία! Μια η αναμονή για την Samsung, μια η αναμονή για τα αποτελέσματα του Lower των μαθητών μου... Κυρία Πρεβεζάνου κάντε κάτι!!! Και έχω και αριθμό παραγγελίας 00001308,απ'τις πρώτες δηλαδή ! Που'ναι η Samsung, οοο εεεεε οοοοοο ????
Seaman72 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σε όλους! Καλά, εγώ θα πάθω τίποτα αυτή τη βδομάδα από την αγωνία! Μια η αναμονή για την Samsung, μια η αναμονή για τα αποτελέσματα του Lower των μαθητών μου... Κυρία Πρεβεζάνου κάντε κάτι!!! Και έχω και αριθμό παραγγελίας 00001308,απ'τις πρώτες δηλαδή ! Που'ναι η Samsung, οοο εεεεε οοοοοο ???? Δεν ξέρω ποια είναι η σειρα προτεραιότητας, αλλα με αριθμό παραγγελίας 000012039 δεν μου έχει έρθει ακόμα mail για την αποστολή της samsung. Μου έχει έρθει mail για την αποστολή της φωτογραφικής μηχανής (αριθμός παραγγελίας 00000953)στις 02/02 άλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα.
kokotinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 " Aγαπητοί GoldenDealers, Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση που δείξατε αγοράζοντας την προσφορά που παρουσιάστηκε στο GoldenDeals «165€ για μια φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix FT3, με κάμερα 12.1MP, αδιάβροχη στα 12 μ., με ενσωματωμένο GPS και 3D Mode, freeze-proof μέχρι τους -10 βαθμούς C, από το ηλεκτρονικό κατάστημα InTheBox (τι άλλο να ζητήσει κανείς!), αξίας 393€ - έκπτωση 58%» Για όσους από εσάς δεν έχετε παραλάβει ακόμα το προϊόν που παραγγείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Ευρώπη, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοσή του. Μην ανησυχείτε όμως, το inthebox θα σας ενημερώσει μέσω email για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Βάσει της τελευταίας ενημέρωσης που έχουμε, οι παραδόσεις θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου 2012. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείξατε στο GoldenDeals.gr και για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας! " Αυτο το μειλ σταλθηκε σε αυτους που ειχαν αγορασει παλι μια προσφορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. παραθετω και το λινκ http://www.insomnia.gr/topic/433992-golden-deals-165e-%CE%B1%CF%80%CF%8C-400e-panasonic-lumix-ft3/page__st__40 Η υποθεση μυριζει ασχημα,σκεφτομαι μεχρι την παρασκευη που ειναι η τελευταια μερα για να επιστραφουν τα λεφτα στην καρτα να προβω σε ακυρωση.δειτε εδω τι γινεται στα σχολια. http://inthebox.gr/index.php/shop/product/view/71/4001601 δειτε και προβληματιστειτε.
scoopmail1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω ποια είναι η σειρα προτεραιότητας, αλλα με αριθμό παραγγελίας 000012039 δεν μου έχει έρθει ακόμα mail για την αποστολή της samsung. Μου έχει έρθει mail για την αποστολή της φωτογραφικής μηχανής (αριθμός παραγγελίας 00000953)στις 02/02 άλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Όταν παραλάβεις σε παρακαλώ γράψε το εδώ να πάρουμε μια ανάσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις