Spyros7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 1) Ναι γενικα δεν μιλαω αλλα οταν βλεπω να δουλευουν τον κοσμο ψιλο γαζι συγνωμη αλλα δεν μπορω να σιωπησω. Φυσικα δεν αναφερθηκα ποτε οτι ειναι απατη η προσφορα αλλα το δουλεμα που γινεται σχετικα με τις παραδοσεις ειναι πρωτακουστο, για μενα εστω. 2) Δεν εχω να χασω η να κερδισω κατι με το να λεω οσα λεω, εγω απλα το κανω για να "πονηρεψω" οσους πανε τυφλα και αγοραζουν τετοιες προσφορες γιατι πολυ ο συνδιασμος μιας χωρας με το οικονομικο κλιμα της Ελλαδας και ενος κομματιου της αγορας οπως τα ηλεκτρονικα εχει σαν αποτελεσμα καθημερινες πτωσεις των τιμων και φυσικα και στα ολοκαινουργια μοντελα. Μπορει μερικοι να μην νοιαζονται για το οτι 30-40 μερες μετα μπορουν να βρουν κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα η εστω κατι καλυτερο με ελαφρως λιγοτερα αλλα νομιζω πως αρκετους τους νοιαζει. 3) Δεν υπαρχει θεωρια συνομοσιας εκ μερους μου, οσοι με ξερουν που ειναι αρκετοι το γνωριζουν αυτο. Βεβαια οκ αν μια μεγαλη αλυσιδα μου εδινε 100.000ε για να πρωθησω κοσμο προς τα εκει παιζει και να το εκανα, ποιος θα ελεγε οχι εξαλλου Πλάκα έκανα ρε συ, ήθελα να σατυρίσω τις θεωρίες συνομοσίας και την τσάμπα γκρίνια που αναπτύχθηκε εδω μέσα. Καταλαβαίνεις ότι αν οι παραδόσεις γίνουν μέσα στις 20 εργάσιμες όπως είχατε προειδοποιηθεί τα περισσότερα σχόλια σε αυτό των 43 σελίδων(!!) θρεντ βγαίνουν άκυρα. Δικαιολογημένο για μένα ήταν μόνο το κράξιμο για τα κατεβασμένα τηλέφωνα. Παρεπιμπτόντως, έχεις κάποιο παράδειγμα για το 2)? Στα προιόντα που παρακολουθώ εγώ (και είναι πολλά) δεν βλέπω πτώση τιμών κάθε μέρα.. Εκτός και αν εννοείς το χαζοπόλεμο τιμών για 2-3 λεπτά που κάνουν κάποια μαγαζιά για να βγαίνουν πρώτα στο σκρουτζ.
ErrorWebIS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) 1) Ναι γενικα δεν μιλαω αλλα οταν βλεπω να δουλευουν τον κοσμο ψιλο γαζι συγνωμη αλλα δεν μπορω να σιωπησω. Φυσικα δεν αναφερθηκα ποτε οτι ειναι απατη η προσφορα αλλα το δουλεμα που γινεται σχετικα με τις παραδοσεις ειναι πρωτακουστο, για μενα εστω. 2) Δεν εχω να χασω η να κερδισω κατι με το να λεω οσα λεω, εγω απλα το κανω για να "πονηρεψω" οσους πανε τυφλα και αγοραζουν τετοιες προσφορες γιατι πολυ ο συνδιασμος μιας χωρας με το οικονομικο κλιμα της Ελλαδας και ενος κομματιου της αγορας οπως τα ηλεκτρονικα εχει σαν αποτελεσμα καθημερινες πτωσεις των τιμων και φυσικα και στα ολοκαινουργια μοντελα. Μπορει μερικοι να μην νοιαζονται για το οτι 30-40 μερες μετα μπορουν να βρουν κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα η εστω κατι καλυτερο με ελαφρως λιγοτερα αλλα νομιζω πως αρκετους τους νοιαζει. 3) Δεν υπαρχει θεωρια συνομοσιας εκ μερους μου, οσοι με ξερουν που ειναι αρκετοι το γνωριζουν αυτο. Βεβαια οκ αν μια μεγαλη αλυσιδα μου εδινε 100.000ε για να πρωθησω κοσμο προς τα εκει παιζει και να το εκανα, ποιος θα ελεγε οχι εξαλλου Εσένα προσωπικά σε κάλεσα από κοντά για να σου λύσω όλες τις απορίες και να δώσω τέλος στα σενάριά σου (αφού τόσο νοιάζεσαι για μία προσφορά που δεν αγόρασες) και το αγνόησες επιδεικτικά λέγοντας "ό,τι είχα να πω το είπα". Απορώ πώς μετά από αυτό συνεχίζεις και γράφεις ενώ έχεις αρνηθεί να λάβεις απαντήσεις με αποδείξεις από εμένα σε προσωπική συνάντηση. Πλέον θεωρείσαι άτοπος. Πλάκα έκανα ρε συ, ήθελα να σατυρίσω τις θεωρίες συνομοσίας και την τσάμπα γκρίνια που αναπτύχθηκε εδω μέσα. Καταλαβαίνεις ότι αν οι παραδόσεις γίνουν μέσα στις 20 εργάσιμες όπως είχατε προειδοποιηθεί τα περισσότερα σχόλια σε αυτό των 43 σελίδων(!!) θρεντ βγαίνουν άκυρα. Δικαιολογημένο για μένα ήταν μόνο το κράξιμο για τα κατεβασμένα τηλέφωνα. Παρεπιμπτόντως, έχεις κάποιο παράδειγμα για το 2)? Στα προιόντα που παρακολουθώ εγώ (και είναι πολλά) δεν βλέπω πτώση τιμών κάθε μέρα.. Εκτός και αν εννοείς το χαζοπόλεμο τιμών για 2-3 λεπτά που κάνουν κάποια μαγαζιά για να βγαίνουν πρώτα στο σκρουτζ. Εσύ σαν πολύ λογικός μου φαίνεσαι και έχω αρχίσει ν' ανησυχώ!!! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2012 από ErrorWebIS
Salvation81 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 @Spyros7 Επειδη στο συγκεκριμενο προιον δεν ειχαμε πτωση τιμης (προφανως γιατι ειναι προιον EOL - End Of Life) δεν σημαινει κατι. Ακομα και σε αυτες τις σελιδες βλεπεις καθημερινα προσφορες. @ErrorWebIS Οταν χρειαστω η ρωτησω την αποψη σου για οσα λεω τοτε μπορεις να πεις οτι ειμαι ατοπος, προς το παρον δεν συμβαινει κατι τετοιο. Προτεινω να επικεντρωσεις το ενδιαφερον σου στο να κανεις ορθα την δουλεια που εχεις βαλθει να κανεις και που δεν θελεις να στην χαλασει κανεις οπως λες και οχι στο πως θα επιτιθεσαι σε οσους λενε πραγματα που δεν σαρεσει να ακους. Οσο για τις αποδειξεις θα χαρω να λαβω ενα τιμολογιο αγορας απο τον τεραστιο ΠανΕυρωπαικο προμηθευτη (που ηταν τοσο τεραστιος που 400 παραγγελιες ηταν τοσο σημαντικες για να ριξει παρα πολυ την τιμη) ωστε οχι μονο να δω απο περιεργεια ποσες παραγγελθηκαν στην πρωτη φουρνια (αυτο θα εξηγησει τις καθυστερησεις) αλλα και ποσο αγοραστηκε η καθε μια (για να μην ξεχναμε την διαφημιση των 50.000ε που αφαιρεθηκαν απο την τιμη αγορας κτλ κτλ κτλ για χαρη του τελικου αγοραστη). Αυτα για μενα ειναι χειροπιαστες και ακραδαντες αποδειξεις (καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται σωστα?), οτιδηποτε αλλο οπως κουβεντουλα πινοντας καφε ειναι και για μενα κατι το ατοπο.
ErrorWebIS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 <br /><br /><br /> Για το νέο θέμα της διασταύρωσης στοιχείων, παρέθεσε ο eXrhsots, στο post #410, το κείμενο που βρήκε στο site του καταστήματος. Νέο μπλέξιμο, νέα ταλαιπωρία των αγοραστών, που σημαίνει και νέα καθυστέρηση στην παραλαβή ... Ταλαιπωρία υπάρχει ναι όταν ζητάμε επιβεβαιώσεις με emails. Έχουν δίκιο όσοι λένε πως τρώμε πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά τους. Καθυστερήσεις ελπίζω να μην υπάρξουν και δεν εξαρτάται από εμάς αυτό πλέον, πίστεψέ με. Ξεκινάμε μία νέα καλύτερη συνεργασία με το Deals365, με όρους που θα διευκολύνουν κατά πολύ τον αγοραστή (διότι θα υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων). Ο προμηθευτής μας, μας έχει ήδη δώσει τιμές για μαζικές αγορές οι οποίες θα κάνουν τα 399€ της Samsung να μοιάζουν "μικρή" προσφορά απέναντι σ' αυτό που θα βγει σύντομα. Σα δείγμα λέω πως θα βγει ένα 3D Set 40'' τηλεόρασης [smart tv φυσικά], με αντίστοιχο 3D Home Cinema, με 3D γυαλιά και επαγγελματική μηχανή Pop Corn σε τιμή απίστευτα ανταγωνιστική, με δυνατότητα πληρωμής έως περίπου 3-4 άτοκων δόσεων. Θα δώσουμε μόνο 100 τεμάχια, τα οποία ήδη έχουν δεσμευτεί και μας περιμένουν. Επίσης όλοι οι αγοραστές της Samsung 32'', θα έχουν τη δυνατότητα για αγορά (μόνο μέσα από το website μας) αντίστοιχου 3D Home Cinema σε επίσης τρελλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί. Όποιος καταφέρει να μαντέψει την τιμή της προσφοράς που θα βγει, θα την πάρει απλά δώρο! Παρεπιπτόντως η αρχική τιμή είναι περίπου 1.800€ με 2.000€ σύμφωνα με την ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή. Thank you, M.
manosfp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Για να είναι καλύτερη απο την τρέχουσα προσφορά θα πρέπει να βγεί στο 800άρι. Και, ταπεινή μου γνώμη, ο κόσμος δε θέλει δώρα. Θέλει τίμιες τιμές και ακόμα πιο τίμια αντιμετώπιση. Sent from my iPhone using Insomnia
eXrhsots Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Για να είναι καλύτερη απο την τρέχουσα προσφορά θα πρέπει να βγεί στο 800άρι. Και, ταπεινή μου γνώμη, ο κόσμος δε θέλει δώρα. Θέλει τίμιες τιμές και ακόμα πιο τίμια αντιμετώπιση. Sent from my iPhone using Insomnia Αυτό που ήταν απολαυστικό μ΄εσενα, ήταν το χιουμορ σου!! (και η ομάδα σου βέβαια!!) Σε παρακαλώ μην το χάνεις.
Spyros7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ σαν πολύ λογικός μου φαίνεσαι και έχω αρχίσει ν' ανησυχώ!!! Μη νομίζεις, είμαι κι εγώ καλός στο κράξιμο Εχω ένα βίτσιο όμως.. θέλω να υπάρχει λόγος! @Spyros7 Επειδη στο συγκεκριμενο προιον δεν ειχαμε πτωση τιμης (προφανως γιατι ειναι προιον EOL - End Of Life) δεν σημαινει κατι. Ακομα και σε αυτες τις σελιδες βλεπεις καθημερινα προσφορες. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Εγώ σου ζήτησα ένα παράδειγμα προιόντος (όχι το συγκεκριμένο) που η τιμή του πέφτει κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό όπως λες. Άλλο αυτο, άλλο προσφορές.
kaizer690 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ταλαιπωρία υπάρχει ναι όταν ζητάμε επιβεβαιώσεις με emails. Έχουν δίκιο όσοι λένε πως τρώμε πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά τους. Καθυστερήσεις ελπίζω να μην υπάρξουν και δεν εξαρτάται από εμάς αυτό πλέον, πίστεψέ με. Ξεκινάμε μία νέα καλύτερη συνεργασία με το Deals365, με όρους που θα διευκολύνουν κατά πολύ τον αγοραστή (διότι θα υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων). Ο προμηθευτής μας, μας έχει ήδη δώσει τιμές για μαζικές αγορές οι οποίες θα κάνουν τα 399€ της Samsung να μοιάζουν "μικρή" προσφορά απέναντι σ' αυτό που θα βγει σύντομα. Σα δείγμα λέω πως θα βγει ένα 3D Set 40'' τηλεόρασης [smart tv φυσικά], με αντίστοιχο 3D Home Cinema, με 3D γυαλιά και επαγγελματική μηχανή Pop Corn σε τιμή απίστευτα ανταγωνιστική, με δυνατότητα πληρωμής έως περίπου 3-4 άτοκων δόσεων. Θα δώσουμε μόνο 100 τεμάχια, τα οποία ήδη έχουν δεσμευτεί και μας περιμένουν. Επίσης όλοι οι αγοραστές της Samsung 32'', θα έχουν τη δυνατότητα για αγορά (μόνο μέσα από το website μας) αντίστοιχου 3D Home Cinema σε επίσης τρελλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί. Όποιος καταφέρει να μαντέψει την τιμή της προσφοράς που θα βγει, θα την πάρει απλά δώρο! Παρεπιπτόντως η αρχική τιμή είναι περίπου 1.800€ με 2.000€ σύμφωνα με την ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή. Thank you, M. προβλεψη τιμης.849 ευρω ΚΕΡΔΙΣΑ_??????????????ΕΑΝ ΟΧΙ τοτε αγοραζω την μια απο της 100..
Salvation81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μη νομίζεις, είμαι κι εγώ καλός στο κράξιμο Εχω ένα βίτσιο όμως.. θέλω να υπάρχει λόγος! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Εγώ σου ζήτησα ένα παράδειγμα προιόντος (όχι το συγκεκριμένο) που η τιμή του πέφτει κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό όπως λες. Άλλο αυτο, άλλο προσφορές. Το καθε μερα ηταν σχετικο και πηγαινε για γενικα ολα τα προιοντα, αν κοιταξεις ενα ηλεκτρονικο προιον τωρα και σε 20-30 μερες απο τωρα οι πιθανοτητες ειναι να εχει πεσει η τιμη του, ειδικα αν ειναι κοντα στο τελος ζωης (προσεξε το ξεστοκαρισμα που κανουν το Public και το Multirama τελευταια σε EOL συσκευες). Το καλο-κακο με συσκευες EOL ειναι οτι επειδη δεν εισαγωνται απο ολους (Κωτσοβολος, Ηλεκτρονικη, Επισημη αντιπροσωπεια, ακομα και παρα πολλα μαγαζια στο εξωτερικο - γιατι να αγορασουν πολλα κομματια εξαλλου?) και σε μεγαλες ποσοτητες συνηθως βλεπουμε κολλημενες τις τελευταιες τιμες που εχουν να ανανεωθουν 2-3-4 μηνες στους καταλογους και εκει βασιζονται παρα πολλες προσφορες που βλεπουμε σε σελιδες προσφορων. Πχ η SONY Ευρωπης εχει 500 κομματια υπολοιπο απο μια τηλεοραση που πριν 3 μηνες κοστιζε 1000ε και θελει να τα σκοτωσει επειδη βγαινει το νεο μοντελο στα ιδια χρηματα και αρα θα της μεινουν. Το λογικο βημα ειναι να ριξουν την τιμη αρκετα πιο κατω την ιδια στιγμη που ολα σχεδον τα καταστηματα θα εχουν ακομα την παλια τιμη στον καταλογο. Δεν ειναι τυχαιο που ποτε δεν θα βρεις ολοκαινουργιο προιον σε τετοια προσφορα, μπορει καμια φορα να μπει καποιος κραχτης ναι αλλα κατα κορον δεν θα δεις ποτε τελευταιο μοντελο τηλεορασης (1 μηνου πχ) να κοστιζει στον Κωτσοβολο 2000ε και να την δινουν 1300ε σε σαιτ προσφορων.
VaKaDi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ξεκινάμε μία νέα καλύτερη συνεργασία με το Deals365, με όρους που θα διευκολύνουν κατά πολύ τον αγοραστή (διότι θα υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων). Ο προμηθευτής μας, μας έχει ήδη δώσει τιμές για μαζικές αγορές οι οποίες θα κάνουν τα 399€ της Samsung να μοιάζουν "μικρή" προσφορά απέναντι σ' αυτό που θα βγει σύντομα. Σα δείγμα λέω πως θα βγει ένα 3D Set 40'' τηλεόρασης [smart tv φυσικά], με αντίστοιχο 3D Home Cinema, με 3D γυαλιά και επαγγελματική μηχανή Pop Corn σε τιμή απίστευτα ανταγωνιστική, με δυνατότητα πληρωμής έως περίπου 3-4 άτοκων δόσεων. Θα δώσουμε μόνο 100 τεμάχια, τα οποία ήδη έχουν δεσμευτεί και μας περιμένουν. Επίσης όλοι οι αγοραστές της Samsung 32'', θα έχουν τη δυνατότητα για αγορά (μόνο μέσα από το website μας) αντίστοιχου 3D Home Cinema σε επίσης τρελλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί. Όποιος καταφέρει να μαντέψει την τιμή της προσφοράς που θα βγει, θα την πάρει απλά δώρο! Παρεπιπτόντως η αρχική τιμή είναι περίπου 1.800€ με 2.000€ σύμφωνα με την ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή. Thank you, M. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά, ιδίως οι άτοκες δόσεις θα δόσουν μεγάλη ευχέρερεια στους αγοραστές και μαζί περισσότερη πελατεία στο inthebox... Παρακολουθώ απο την πρώτη στιγμή το φόρουμ για το θέμα παρότι ανευ σχολίου (μέχρι στιγμής), καθότι δεν πρόλαβα οριακά την προσφορά, αλλά απλά το να αντισταθώ να μαντέψω και να κερδίσω είναι υπεράνω μου! Οπότε λέω: τιμή προσφοράς:699 Ευρώ Και αν το βάλετε με 4 δόσεις Κυρία Μαίρη βάλτε με και εμένα μέσα στους 100 τυχερούς απο τώρα (μην με προλάβουν)! ΥΓ: Το ότι πρόκειται για 3ο σχόλιο ίσως είναι ύποπτο αλλά κάποτε έπρεπε απλά να μιλήσω και εγώ (παρότι καιρό μέλος)!
xenosapo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο τον καιρο ψαχνω τηλεοραση 40"-42" . Αρα και εγω μεσα στους 100 (ελπιζω) Εκτιμηση προσφορας 749 ευρω! Ξερουμε περιπου ποτε θα βγει η προσφορα?
makfil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο τον καιρο ψαχνω τηλεοραση 40. Αρα και εγω μεσα στους 100 (ελπιζω) Εκτιμηση προσφορας 749 ευρω! Ξερουμε περιπου ποτε θα βγει η προσφορα? Δεν είπε πότε αλλά έδειξε τον τρόπο για να το μάθουμε. Πρέπει να γραφτούμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα !!!) στο newsletter του Deals365
xenosapo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είπε πότε αλλά έδειξε τον τρόπο για να το μάθουμε. Πρέπει να γραφτούμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα !!!) στο newsletter του Deals365 Εχω γραφτει απο εχτες Αναμονη λοιπον.
scoopmail1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ταλαιπωρία υπάρχει ναι όταν ζητάμε επιβεβαιώσεις με emails. Έχουν δίκιο όσοι λένε πως τρώμε πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά τους. Καθυστερήσεις ελπίζω να μην υπάρξουν και δεν εξαρτάται από εμάς αυτό πλέον, πίστεψέ με. Ξεκινάμε μία νέα καλύτερη συνεργασία με το Deals365, με όρους που θα διευκολύνουν κατά πολύ τον αγοραστή (διότι θα υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων). Ο προμηθευτής μας, μας έχει ήδη δώσει τιμές για μαζικές αγορές οι οποίες θα κάνουν τα 399€ της Samsung να μοιάζουν "μικρή" προσφορά απέναντι σ' αυτό που θα βγει σύντομα. Σα δείγμα λέω πως θα βγει ένα 3D Set 40'' τηλεόρασης [smart tv φυσικά], με αντίστοιχο 3D Home Cinema, με 3D γυαλιά και επαγγελματική μηχανή Pop Corn σε τιμή απίστευτα ανταγωνιστική, με δυνατότητα πληρωμής έως περίπου 3-4 άτοκων δόσεων. Θα δώσουμε μόνο 100 τεμάχια, τα οποία ήδη έχουν δεσμευτεί και μας περιμένουν. Επίσης όλοι οι αγοραστές της Samsung 32'', θα έχουν τη δυνατότητα για αγορά (μόνο μέσα από το website μας) αντίστοιχου 3D Home Cinema σε επίσης τρελλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί. Όποιος καταφέρει να μαντέψει την τιμή της προσφοράς που θα βγει, θα την πάρει απλά δώρο! Παρεπιπτόντως η αρχική τιμή είναι περίπου 1.800€ με 2.000€ σύμφωνα με την ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή. Thank you, M. Α, δεν παίζω, θέλω κι εγώ παρόλο που πήρα την Samsung 32"!!! Να πούμε 849 ευρώ? Το βρήκα? Οι άτοκες είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από καιρό σε πολλές προσφορές. Μπράβο αν το κάνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις