vaggelis6.5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εχω αγοράσει το Pioneer dvd player DV-2022. Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω τους ελληνικούς υπότιτλους?
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς, που θα τους βρεις; Αν μιλάς για κανονικό DVD από το βίντεο κλαμπ τότε ΑΝ έχει ελληνικούς υπότιτλους θα τους επιλέγεις από το αρχικό μενού.
vaggelis6.5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συγνώμη μάλλον δεν ήμουν κατατοπιστικός. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που θα υποστηρίζει στα avi ελληνικούς υπότιτλους, γιατί στο manual υποστηρίζει κυριολεκτικά όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά!
disqualified Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καμια δοκιμη εκανες; αν ναι και δεν παιζει κανεναν απο οσους δοκιμασεις κανε μια αναζητηση στο google μηπως υπαρχει καποιο firmware update
vaggelis6.5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς δεν έχω ανακαλύψει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρω να βρω τελικά?
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Συγνώμη μάλλον δεν ήμουν κατατοπιστικός. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που θα υποστηρίζει στα avi ελληνικούς υπότιτλους, γιατί στο manual υποστηρίζει κυριολεκτικά όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά! Το μάνουαλ δεν έχει καμία σχέση ,δοκίμασες και σου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα;
tolisgun23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ενοοεις να παιξει ενα αρχειο το οποιο θα το κατεβασεις στα αγγλικα και εσυ θες απο το dvd σου να το παιξει με ελληνικους υποτιτλους ?αν ειναι αυτο που λεω κοιτα για υποτιτλους στο subs4free.com
vaggelis6.5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εννοώ να βάλω μια ταινία με αρχείο εξωτερικών υποτίτλων και το dvd player να μην υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ελληνική γραμματοσειρά. Firmware για ελληνικά, αν δεν κάνω λάθος γιατί είμαι και λίγο άσχετος? Εψαξα στο site της Pioneer και δεν το έχει, έψαξα στο google και δεν ξέρω πως να το βρω...Γενικώς απογοητεύτηκα!
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Βασικά, έδινες άλλα 25€ και έπαιρνες το media matchbox και έβλεπες τα πάντα (http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html). Κατ' αρχάς δοκίμασες να βάλεις τους υπότιτλους μαζί με την ταινία και να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα μόνο με διαφορετική κατάληξη; (tainia.avi και tainia.srt) Αν δεν δουλέψει πάλι δοκίμασε με το aviaddxsubs να ενσωματώσεις τους υπότιτλους στα avi. Θα χρειαστεί 1-2 λεπτά και δεν θα έχεις καμία απώλεια. Ορίστε ένας οδηγός. (http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/video/%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-srt-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-avidivx-%CE%AE-mkv-r182) Αλλιώς θα πρέπει να κάνεις μόνιμη (και αργή) ενσωμάτωση με κάποιο πρόγραμμα όπως το avirecomp, το freemake ή το format factory. Θα έχεις όμως απώλειες ποιότητας και θα πάρει αρκετό χρόνο.
vaggelis6.5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ, είναι πραγματικά πολύ εύκολος τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα