Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς, που θα τους βρεις;

Αν μιλάς για κανονικό DVD από το βίντεο κλαμπ τότε ΑΝ έχει ελληνικούς υπότιτλους θα τους επιλέγεις από το αρχικό μενού.

Δημοσ.

Συγνώμη μάλλον δεν ήμουν κατατοπιστικός. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που θα υποστηρίζει στα avi ελληνικούς υπότιτλους, γιατί στο manual υποστηρίζει κυριολεκτικά όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά!

Δημοσ.

Συγνώμη μάλλον δεν ήμουν κατατοπιστικός. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που θα υποστηρίζει στα avi ελληνικούς υπότιτλους, γιατί στο manual υποστηρίζει κυριολεκτικά όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά!

Το μάνουαλ δεν έχει καμία σχέση ,δοκίμασες και σου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα;

Δημοσ.

Ενοοεις να παιξει ενα αρχειο το οποιο θα το κατεβασεις στα αγγλικα και εσυ θες απο το dvd σου να το παιξει με ελληνικους υποτιτλους ?αν ειναι αυτο που λεω κοιτα για υποτιτλους στο subs4free.com

Δημοσ.

Εννοώ να βάλω μια ταινία με αρχείο εξωτερικών υποτίτλων και το dvd player να μην υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ελληνική γραμματοσειρά. Firmware για ελληνικά, αν δεν κάνω λάθος γιατί είμαι και λίγο άσχετος? Εψαξα στο site της Pioneer και δεν το έχει, έψαξα στο google και δεν ξέρω πως να το βρω...Γενικώς απογοητεύτηκα!

Δημοσ.

Βασικά, έδινες άλλα 25€ και έπαιρνες το media matchbox και έβλεπες τα πάντα (http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html).

Κατ' αρχάς δοκίμασες να βάλεις τους υπότιτλους μαζί με την ταινία και να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα μόνο με διαφορετική κατάληξη; (tainia.avi και tainia.srt)

Αν δεν δουλέψει πάλι δοκίμασε με το aviaddxsubs να ενσωματώσεις τους υπότιτλους στα avi. Θα χρειαστεί 1-2 λεπτά και δεν θα έχεις καμία απώλεια. Ορίστε ένας οδηγός. (http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/video/%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-srt-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-avidivx-%CE%AE-mkv-r182)

Αλλιώς θα πρέπει να κάνεις μόνιμη (και αργή) ενσωμάτωση με κάποιο πρόγραμμα όπως το avirecomp, το freemake ή το format factory. Θα έχεις όμως απώλειες ποιότητας και θα πάρει αρκετό χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...