variemai Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια, εψαξα να βρω αν υπαρχει ηδη τοπικ αλλα δε βρηκα και ειπα να κανω ενα! Αυριο δινω πρωτη φορα για το διπλωμα αυτοκινητου και ειμαι πολυ αγχωμενος γιατι εχω ακουσει οτι κοβουν ευκολα... Ειδικα αυτη η γωνεία, στο λαιμο μου καθεται! Εχετε να μου πειτε καμια συμβουλη, τι να προσεχω; Να ηρεμησω λιγο γιατι δεν εχω ευκαιρια για 2η φορα, 150 ευρω δε τα μαζευεις ευκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πιες 3-4 σφηνακια πριν πας. Επισης 150ευρω δεν ειναι λιγο πολλα για επανεξεταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
variemai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τοσα μου ειπαν οτι δινεις καθε φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πιες 3-4 σφηνακια πριν πας. Επισης 150ευρω δεν ειναι λιγο πολλα για επανεξεταση? Ιτς ε τράπ... Την πάτησε παλικάρι απο την dream team που κατέβασε ο δάσκαλός μου πρίν χρόνια. Οσοι περίμεναν την σειρά τους, άραζαν σε ένα καφενείο και για να περάει η ώρα έπεφτε και καμια μπύρα. -Μα έλα Γιώργο ,στην επόμενη απαντούσε...και ξανά μανά.Στο τέλος είχε κατεβάσει τον Βόσπορο και δέν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητο (πόσο μάλλον να οδηγήσει) Πέρα απο την πλάκα,πάνε με τσαμπουκά και ότι είναι να γίνει θα γίνει.Λογικά ο δάσκαλος θα σας κάνει κάποιο ζέσταμα πρίν την εξέταση,οπότε αν είναι να προσέξεις κάτι και βρίσκεσαι σε νέα περιοχή,αυτό θα ήταν τα stop και οι προτεραιότητες στα στενά.Η οπισθογωνία είναι το λιγότερο,το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τελικά δεν μας είπες. Πως κόπηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μην ακούς τίποτα χαλαρά πάνε κι αν όντως τα ξέρεις θα περάσεις με την πρώτη με το σπαθί σου δεν θέλει φακελάκια ούτε τίποτα αν τα κάνεις σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μην ακούς τίποτα χαλαρά πάνε κι αν όντως τα ξέρεις θα περάσεις με την πρώτη με το σπαθί σου δεν θέλει φακελάκια ούτε τίποτα αν τα κάνεις σωστά. +1 been there done that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
variemai Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Κι ομως, παρολο που σε 20 ωρες μαθηματος εκανα τουλαχιστον 2 βλακιουλες καθε φορα, στην εξεταση πηγαν ολα παραπανω απο περιφημα! Αληθεια, ποσο καιρο κανει να εκδοθει το διπλωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 To 2008 ειχε καθυστερησει 2 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κι ομως, παρολο που σε 20 ωρες μαθηματος εκανα τουλαχιστον 2 βλακιουλες καθε φορα, στην εξεταση πηγαν ολα παραπανω απο περιφημα! ο δάσκαλος μόλις στρίψαμε στο στενό έδωσε το <<δωράκι>> στους εξεταστές. Αληθεια, ποσο καιρο κανει να εκδοθει το διπλωμα; fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tritton Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 fixed. Οι κακές γλώσσες λένε έπρεπε να γράψεις στην αρχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα