Greatape Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Αγόρασα ένα Sony Ericsson Livw with Walkman, Και μετά από μερικές μέρες διαπίστωσα ότι έχει ε΄να καμμένο Pixel στο κέντρο περίπου της οθόνης. Το πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και μου είπαν θα επικοινωνήσουν με την Sony Ericsson να δουν αν μπορούν να μου το αντικαταστήσουν, χωρίς όμως να μου δίνει και πολλές ελπίδες διότι λέει ότι μάλλον πρέπει να έχει πάνω από 3 καμμένα Pixel για αντικατατάσταση. Σημειώνω ότι δεν έχουν περάσει 7 μέρες από την αγορά. Θέλω να αναφέρω από την άλλη και την σημερινή εμπειρία μου με service της Nokia. Είμαι κάτοχος ενός Nokia X2, ένα απλό κινητάκι πολύ λειτουργικό όμως. Το είχα πάει γαι service (σε ένα απο τα πολλά Nokia Store, ενώ sony ericsson έχει πολύ λίγα) γιατί του είχα χαλάσει το ακούστικό , βέβαια δεν είπα στη Nokia ότι το χάλασα εγώ . Σήμερα μου το επέστρεψαν. Το ακουστικό δούλευε κανονικά αλλά, προς έκπληξή μου, μου είχαν φτιάξει και την οθόνη η οποία ήταν γεμάτη γρατζουνιές διότι , ο χαζός, είχα βγάλει το προστατευτικό αυτοκόλλητο που είχε στην αρχή. Αποτέλεσμα : Ένα ολοκαίνουριο Nokia X2 δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα