Nick_Iommi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Eιμαι αναμεσα στις 2 οθονες.Συγκλινω πιο πολυ στην 23αρα και λογο budget και λογω 16:9 για ταινιες.Καποιοι θα πουν - 1080 vs 1200 pixels - μικροτερη επιφανεια εργασιας αλλα νομιζω οτι για ταινιες η 16:9 ειναι καλυτερη και προπαντων φτηνοτερη.τι λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πραγματικά δύσκολη επιλογή... μην νομίζεις ότι δεν θα έχεις μαύρες μπάρες επειδή θα είναι η οθόνη 16:9...αρκετές ταινίες δεν είναι με αυτό το aspect ratio
iobelika Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 και χωρίς να με νοιάζει και πολύ για τα λεφτά , ΟΚ 10% περισσότερα πίξελ αλλα μεγαλύτερες μαύρες μπάρες (συνιθησμενος όμως από το macbook pro) γενικά όμως τι άλλες διαφορες παίζουν ? δλδ βάσεις, βραχίονες , κουμπιά , ομορφιά ? , γιατί μονο ταινίες βλέπω , μαυρα τερμιναλς άντε και καμια dota που και που ...
Nick_Iommi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τι ακριβως ειναι η εισοδος Display port που γραφεται οτι υπαρχει στην οθονες επιπροσθετα απο τις dvi και vga?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 google it?
Nick_Iommi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 google it? http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort απο εδω μου φενεται κατι παρομοιο με το hdmi,αξιζει η μεταβαση απο dvi σε display port?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ίδια ποιότητα εικόνας προσφέρουν, απλά το DP υποστηρίζει και ήχο αλλά και μεγαλύτερες αναλύσεις από 2560x1600 εφόσον η οθόνη το επιτρέπει (μελλοντικά)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα