D4rkst3EL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παίδες για διαφωτίστε με λίγο σχετικά με το τι να χρησιμοποιήσω για τις πτήσεις, μιας και μου αρέσει αρκετά το όλο concept αλλά με το ποντίκι δεν παλεύεται μιας και θέλω 5 στρέμματα mouse pad και με πληκτρολόγιο only αν και ανεκτό σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο(στο bf3 αυτά). Παλιότερα έπαιζα xbox και ξέρω οτι το χειριστήριο για τέτοιες δουλειές είναι λουκούμι αλλά μου ρθε και η άλλη ιδέα του joystick! Το ψαξα λίγο χτες και ψιλοκατέληξα σε αυτά τα δύο, και τα δύο με αρκετά μειονεκτήματα για αυτούς που το έχουν κοιτάξει λίγο το θέμα. Saitek Cyborg F.L.Y 5 | Skroutz.gr Thrustmaster T-16000M | Skroutz.gr Αν και μου αρέσει πολύ η ιδέα του joystick, το θέμα είναι οτι θα πάει μάλλον ψιλοχαμένο μιας και δεν παίζω παιχνίδια πτήσεων (άντε να παίξω κανα HAWX στο μέλλον) ενώ του xbox 360 θα είναι χρήσιμο και για άλλα games. Όμως αναφορικά με τον έλεγχο του ιπτάμενου οχήματος στο bf3 και τη στόχευση με αυτό τι είναι καλύτερο, αναφέρομαι σε "ωμές" επιδόσεις χωρίς να κοιτάμε pros & cons out of the game. Ελπίζω να μη σας κούρασα αναμένω τη βοήθειά σας
LouCi4er Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν σε πειραζει να δωσεις κανα 50αρικο περιπου για ενα μονο παιχνιδι,τοτε παρε οποιο απο τα δυο σου αρεσει.Σιγουρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι καλυτερα ενα joystick.Εγω στην θεση σου παντως θα διαλεγα το xbox controler.Θα σου μεινει οπως ειπες και εσυ,οχι μονο και για αλλα παιχνιδια αλλα για ολα τα παιχνιδια μιας και αναγνωριζεται πληρως απο ολα σχεδον τα games (λεω σχεδον ολα διοτι δεν τα εχω δοκιμασει ολα.Σε οσα το εχω δοκιμασει παντως παιζει αψογα).Τωρα σε φωτησα,το ξερω.
D4rkst3EL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν σε πειραζει να δωσεις κανα 50αρικο περιπου για ενα μονο παιχνιδι,τοτε παρε οποιο απο τα δυο σου αρεσει.Σιγουρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι καλυτερα ενα joystick.Εγω στην θεση σου παντως θα διαλεγα το xbox controler.Θα σου μεινει οπως ειπες και εσυ,οχι μονο και για αλλα παιχνιδια αλλα για ολα τα παιχνιδια μιας και αναγνωριζεται πληρως απο ολα σχεδον τα games (λεω σχεδον ολα διοτι δεν τα εχω δοκιμασει ολα.Σε οσα το εχω δοκιμασει παντως παιζει αψογα).Τωρα σε φωτησα,το ξερω. Νομίζω καλά τα λες, μην ανησυχείς καθόλου. Το συνετό θα ήταν xbox controller (αλήθεια το πιο φτηνό wireless σε ποιο μαγαζί παίζει). Αλλά θα ήθελα να ακούσω και κάποιον που έχει δοκιμάσει/γνωρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα