fonsde Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εχω ενα .iso ενος προγραμματος για windows, υπαρχει τροπος να το τρεχω σε mac? με vm? καποια υποδειξη link, παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 http://www.cultofmac.com/141909/run-windows-apps-on-your-mac-with-wine-video-how-to/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αναλογα την εφαρμογη.H vm ειναι η ιδανικη λυση για μενα. Υπαρχει και η δυνατοτηα εγκαταστασης native περιβαλοντος windows μεσω bootcamp σε περιπτωση που δεν καλυπτει τις αναγκες σου η vm. Για vm μπορεις να δοκιμασεις ειτε vmware, ειτε parallels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 η εφαρμογη ειναι το SPSS Modeler της IBM ειναι tool για data mining. Το δινει η σχολη. Το vmware πως γινετε να μην με καλυπτει? δεν το εχω περασει ποτε το wine δεν νομιζω να με καλυπτει σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το vmware πως γινετε να μην με καλυπτει? δεν το εχω περασει ποτε Δεν ανεφερες την εφαρμογη στην αρχη, οποτε ειπα να καλυψω την περιπτωση που θελεις καποιο game. Η vm στην περιπτωση σου θα σε καλυψει απολυτα. Αν διαθετεις και αρκετη ram ωστε να δωσεις 4 gb στην vm σου, θα εχεις μια πιο smooth εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το vm fusion χρειαζομε ε? το workstation τι διαφορα εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το vm fusion χρειαζομε ε? το workstation τι διαφορα εχει? Το fusion ειναι για mac, το workstation για windows/linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καμια προτιμηση απο fusion, parallels, virtualbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καμια προτιμηση απο fusion, parallels, virtualbox? Fusion απο μενα, αλλα δεν εχω μπει καν στον κοπο να δοκιμασω τα αλλα δυο. Οταν ημουν στο μεταιχμιο και γω, ψαχνοντας απο δω κ απο κει ειχα διαβασει για την ελαφρως καλυτερη ταχυτητα του parallels σε σχεση με το fusion. No idea εαν ισχυει κατι τετοιο. Κατα τ αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και χρησιμοποιω καθημερινα την vm των 7 στο mbp. Disclaimer,της εχω δωσει 4gb ram, windows 7 pro x64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εγω λεω να περασω xp μονο για την εφαρμογη, εχω 4gb ram οποτε ποσο να δωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εγω λεω να περασω xp μονο για την εφαρμογη, εχω 4gb ram οποτε ποσο να δωσω? Δεν εχω ιδεα τι ζηταει το spss απο ram και με ποσα data θα δουλεψεις. 1.5-2 λογικα θα σε καλυψουν χωρις προβλημα. Μπορεις να "παιξεις" παντως, δεν ειναι fixed. Ξεκινα με 1 εαν θελεις και στη συνεχεια βλεπεις και κρινεις εαν θα ανεβασεις και ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πάντως υπάρχει και SPSS for Mac. Γιατί δε ρωτάς στη σχολή σου μήπως παίζει με το ίδιο license που σου έχουν δώσει για το SPSS for Win, ή μήπως μπορούν να σου δώσουν license για τη Mac έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου εγω σου προτεινω να κανεις bootcamp. Θα εχεις φουλ αξιοποιηση του hardware σου χωρις ελειψη drivers οπως τα VM. θα ειναι ακομα πιο γρηγορη η εγκατασταση και δεν θα χρειαστει να πληρωσεις επιπλεον για VM εκτος και αν το παρεις απο το θειο τοτε παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το Virtualbox είναι δωρεάν έτσι κι αλλιώς. Ακόμα, όλα τα VM περιλαμβάνουν τους απαραίτητους drivers. Δε χρειάζεται να ψάξεις να βρεις κάτι εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα