Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

εχω ενα προβλημα με την αναπαραγωγη βιντεο. ειτε απο stream ειτε απο κατεβασμενα.

δεν το ειχα παλαιοτερα, εκανα φορματ και πλεον μου το βγαζει.

εχω δοκιμασει να ξαναπερασω/ανανεωσω ολα τα drivers,

δοκιμασα με διαφορετικα browsers και video-players, αλλα το προβλημα δεν φευγει.

τι γινεται.... σε random φασεις κατα τη διαρκεια ενος βιντεο, κολαει στην αμεσως προηγουμενη εικονα,

βγαζει κατι pixels ισα με το κεφαλι μου, και για 2-3 δευτερολεπτα μενει ετσι, και μεσα σε αυτα τα 2-3'' σιγα σιγα επανερχεται.

δεν φταινε τα βιντεο, γιατι το κανει με ολα, και αν το ξαναπαω πισω στην ιδια σκηνη, δεν το ξανακανει.

οριστε μερικες screenshots για να καταλαβετε καλυτερα.

http://imageshack.us/f/828/asd323.jpg/

http://imageshack.us/f/38/asasdtj.jpg/

ευχαριστω για το χρονο σας, ελπιζω καποιος να ξερει καποια λυση.

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα το βγάζει σε συγκεκριμένα codec που δεν επιτρέπουν την αναζήτηση που με κάνει να πιστεύω ότι σκαλώνει ο δίσκος σου τώρα λόγου φόρτου;κατεβάζεις δηλαδή παράλληλα και κάνεις και άλλες λειτουργίες,λόγου κερματισμού;τρέξε κάνα defraggler και κάνε analyse να δεις τι παίζει.

codec πέρασες έτσι;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το πρόβλημα το βγάζει σε συγκεκριμένα codec που δεν επιτρέπουν την αναζήτηση που με κάνει να πιστεύω ότι σκαλώνει ο δίσκος σου τώρα λόγου φόρτου;κατεβάζεις δηλαδή παράλληλα και κάνεις και άλλες λειτουργίες,λόγου κερματισμού;τρέξε κάνα defraggler και κάνε analyse να δεις τι παίζει.

codec πέρασες έτσι;;

ειχα κανει ενα defrag με το default των windows αλλα μου ειπε οτι ολα ηταν τελεια κλπ....

εκανα και με αυτο που μου συνεστησες και χτυπησε κοκκινο. τωρα περιμενω το defrag.

codecs, βρηκα ενα pack και το εβαλα, ελπιζω να αρκει.

εβαλα και net framework 4, μια που το θυμηθηκα, χωρις να ξερω αν παιζει καποιο ρολο :P

edit:

οκ, λοιπον, μετα και το defrag και τα codecs δοκιμασα να δω μια ταινια με VLC αλλα παλι εκανε τα ιδια.

την βλεπω τωρα με media player classic, και μιση ωρα τωρα δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.

θελω να πιστευω οτι βρηκα(με) λυση!

Επεξ/σία από Carebear

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...