vire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις... Τελικά Ελλάδα όσα βρήκα είναι εξαντλημένα, αυτό που λέτε για aftermarket ψυκτρούλα εννοείτε ότι θα έχει δικό της πλαστικό που να βιδώνει στην πλακέτα? Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια? Κατά προτίμηση από e-shop ή multirama. Ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Φτου οι πιο πολλες ειναι χωρις backplate οποτε δεν θα σου κανουν και αυτες που εχουν ξεκινανε απο κοντα 30 euros. Οποτε ριξε μια ματια σε αυτη την αγγελια που την στελνει και σε ολη την Ελλαδα με δικα του εξοδα Ψύκτρα Arctic Freezer 13 Pro+Arctic silver 5 ΜΟΝΟ για AMD. - €20
vire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Φτου οι πιο πολλες ειναι χωρις backplate οποτε δεν θα σου κανουν και αυτες που εχουν ξεκινανε απο κοντα 30 euros. Οποτε ριξε μια ματια σε αυτη την αγγελια που την στελνει και σε ολη την Ελλαδα με δικα του εξοδα Ψύκτρα Arctic Freezer 13 Pro+Arctic silver 5 ΜΟΝΟ για AMD. - €20 Δεν με πειράζει και τόσο η τιμή, αν θες πρότεινε μου μερικές που να έχουν δικό τους πλαστικό και να κάνουν για την m/b μου. (ΑΜ3 υποδοχή είναι σωστά?). Ευχαριστώ.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Xigmatek Gaia SD1283 Thermalright True Spirit 120 ειναι πολυ καλες και θα σε ικανοποιησουν. εαν θελεις τωρα μονο απο τα μαγαζια που λες Akasa Venom Voodoo AK-CC4008HP01 με αυτη να μην ειναι τοσο καλη και COOLERMASTER HYPER 212 EVO SCYTHE SCMG-2100 MUGEN 2 REV.B
vire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Xigmatek Gaia SD1283 Thermalright True Spirit 120 ειναι πολυ καλες και θα σε ικανοποιησουν. εαν θελεις τωρα μονο απο τα μαγαζια που λες Akasa Venom Voodoo AK-CC4008HP01 με αυτη να μην ειναι τοσο καλη και COOLERMASTER HYPER 212 EVO SCYTHE SCMG-2100 MUGEN 2 REV.B ok φίλε, σε ευχαριστώ και πάλι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα