vire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας και πάλι φίλοι μου, μετά από καιρό χρειάζομαι πάλι την βοήθεια σας. Μου έσπασε το πλαστικό τετραγωνάκι που βιδώνει γύρω γύρω από τον επεξεργαστή (στο οποίο τερταγωνάκι κάθετε πάνω η ψύκτρα και κλειδώνει με τα σιδεράκια αριστερά και δεξιά. Για την ακριβεια οι πλαστικές εκγωπές που έχει στις άκρες έσπασαν και πλέον η ψύκτρα δεν μπορεί να "κλειδώσει" επάνω στον επεξεργαστή. Κόλησα της εγκοπές με κόλα στιγμής, κράτησε για 2 - 3 μέρες αλλά από την πίεση του κλειδώματος από τα σιδεράκια η κόλα δεν τα κράτησε τελικά και ξαναέσπασε. Βρήκα ως προσωρινή λύση να ξαπλώσω στα πλάγια την κεντρική μονάδα και απλά να έχω ακουμπισμένη την ψύκτρα επάνω στον επεξεργαστή. Για δουλιές γραφείου δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν πάω να παίξω κάποιο παιχνίδι ο επεξεργαστής δεν ψύχετε καλά αμα δεν έχει κλειδώσει η ψύκτρα επάνω του με ως αποτέλεσμα υπερθέρμανση και shut down. Πουλάνε τέτεια τετραγωνάκια για ψύκτρες? Αυτό το τετραγωνάκι μαλλον είναι μέρος της μητρικής και όχι της ψύκτρας σωστα? Η motherboard μου είναι η MSI 790FX-GD70, και ο επεξεργαστής ο AMD PHENOM II X4 945 3.0GHZ 95W QUAD CORE Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Λογικά ψάχνεις αυτά Δεν ξέρω αν πουλάνε Ελλάδα κάποτε είχε το eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650340 ebay θα βρεις μπόλικα. Αν δεν έχεις δυνατότητα για ebay και δεν βρεις κάτι άλλο δοκίμασε με εποξική κόλλα
vire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 στα βελάκια είναι τα σημεία που έχουν σπάσει (εκεί που κλειδώνουν τα σιδεράκια της ψυκτρας)
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα αλλά τσούζει http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/890 edit: Τώρα που το βλέπω δεν ξέρω αν κάνει κιόλας. Η Photo είναι κάπως
vire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ!!! , απλά δεν ήξερα αν τα πουλάνε σκέτα και πως λέγονται, θα δω αν δεν το βρω Ελλάδα θα το πάρω απ έξω.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα απλά κάνε κάτι σύντομα γιατί δεν λέει. Δοκίμασε με εποξική κόλλα όπως σου είπα. Σίγουρα θα το κρατήσει και κάνεις την παραγγελία σου.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πανακριβα ειναι αν βρω αυατ που ειχα στην μητρικη επανω θα τα ηθελες ;
washcloud Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέρος της μητρικής είναι. Γενικά δεν το κόβω εύκολο να βρεις, από Ελλάδα τουλάχιστον. Ψάξε για "Retention Module Bracket" ή "cpu fan base" μαζί με το μοντέλο της μητρικής. Εναλλακτικά, πάντα χωράει κάποια πατέντα που μπορείς να κάνεις (φαντασία να έχεις είναι το θέμα), ειδικά αν έχεις το σπασμένο κομμάτι (κάνοντας τρύπες πχ, μ' ένα κολλητήρι, και περνώντας σύρματα, αφού ξαναβάλεις και κόλλα "στιγμής". Στη χειρότερη, κι αν δεν έχεις το κομμάτι, σκέψου κάποιο σύρμα που θα πιάνεται απ' την κάτω μεριά της βάσης...(ίσως χρειαστεί να κάνεις καμμιά τρύπα σ' εκείνη τη μεριά). * edit : ειδικά σήμερα, μέχρι να ποστάρω, έχει γράψει ήδη όλο το Ινσόμνια, και γενικά το μισό Web.....
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα ελεγα να παρεις με καμια 30 euros μια ψυχτρα που εχει το δικο της backplate και θα εισαι οκ.
stm00192 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα ελεγα να παρεις με καμια 30 euros μια ψυχτρα που εχει το δικο της backplate και θα εισαι οκ. Και εγω αυτό ακριβώς θα έλεγα!!
maik42 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να εχω απο μια καμμενη μητρικη. να σου τα στειλω ρε φιλε.
Navu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα αλλά τσούζει http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/890 edit: Τώρα που το βλέπω δεν ξέρω αν κάνει κιόλας. Η Photo είναι κάπως Αυτό είναι ο αντάπτορας που διαθέτει η Prolima έτσι ώστε να κουμπώνουν οι ψήκτρες της στα σόκετ ΑΜ2/ΑΜ3/ΑΜ3+, Karmenita... Εξού και η αλμυρή τιμή. @ts Αν δεν το βιάζεσαι απελπιστικά, κάπου πρέπει να έχω ένα τέτοιο όταν το έβγαλα από τη μητρική.
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 thanks Navu γιατί είχα την αμφιβολία μου
vdanasto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα ελεγα να παρεις με καμια 30 euros μια ψυχτρα που εχει το δικο της backplate και θα εισαι οκ. +1, πάρε μια aftermarket ψυκτρούλα και είσαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα