Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το όνομα το ρυθμίζεις εδώ http://www.facebook.com/username/ , πρέπει η σελίδα σου να έχει πάνω από 15 ή 25 likes ( δε θυμάμαι το ακριβές νούμερο)

25 όπως αναφέρει και ο φίλος παραπάνω.

Τελικά έκατσα και το έψαξα το θέμα και ανακάλυψα το εξής παράδοξο:

Αν κάνεις εγγραφή από την αρχή ως Musician/Band (Create a Page for a celebrity, band or business.) και έχεις μόνο Page χωρίς να έχεις Profile, δε σε αφήνει να κάνεις και να έχεις Likes (τα οποία εμφανίζονται κάτω αριστερά στο page σου). Επίσης δε σε αφήνει να δημιουργήσεις Profile.

Αν πάλι γραφτείς κανονικά με Profile και κάνεις εκ των υστέρων switch σε Musician/Band Page (με το "Profile To Business Page Migration" tool), σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις Likes...

Μπορεί κανείς να το εξηγήσει; :wacko:

Δημοσ.

το facebook δεν διαγραφεται ποτε οριστικα.Απλα "απενεργοποιειται".Επειδη λενε αν θελεις παλι να κανεις προφιλ να μην ξαναμπαινεις στην διαδικασια.Αχ τα κερατα.

για ενα διαστημα υπηρχε οριστικο delete του account.

Δημοσ.

το facebook δεν διαγραφεται ποτε οριστικα.Απλα "απενεργοποιειται".Επειδη λενε αν θελεις παλι να κανεις προφιλ να μην ξαναμπαινεις στην διαδικασια.Αχ τα κερατα.

τον λογαριασμο μου δεν τον εχω παγασω τον εχω διαγραψη και δεν μπορω πλεον να μπω

και το εχω δοκιμασει μετα απο το χρονικο περι8οριο που μου ειπε και δεν μπαινει πλεον μου λεει οτι

δεν υπαρχει αυτος ο λογαρισμος

καταλαβες ;

Δημοσ.

Κάποτε είχα δει αυτό σε ένα ελληνικό forum:

facebookdelete3.th.jpg

facebookdelete2.th.jpg

facebookdelete1.th.jpg

facebookdelete4.th.jpg

Έκανα όσα έλεγε και πλέον δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό που είχα φτιάξει. Δεν ξέρω και πολλά, ώστε να μπορώ να καταλάβω αν όντως έγινε οριστική διαγραφή, ή αν έχουν παραμείνει κάποια στοιχεία, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι δούλεψε. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το τσεκάρει, δε χάνει τίποτα φαντάζομαι...

Δημοσ.

facebookdelete3.th.jpg

facebookdelete2.th.jpg

facebookdelete1.th.jpg

facebookdelete4.th.jpg

Έκανα όσα έλεγε και πλέον δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό που είχα φτιάξει. Δεν ξέρω και πολλά, ώστε να μπορώ να καταλάβω αν όντως έγινε οριστική διαγραφή, ή αν έχουν παραμείνει κάποια στοιχεία, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι δούλεψε. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το τσεκάρει, δε χάνει τίποτα φαντάζομαι...

Αυτο ακριβως εκανα και εγω και πλεον δεν μπορω να μπω

απο το παρακατω λινκ

http://www.facebook.com/help/contact...delete_account

Δημοσ.

τον λογαριασμο μου δεν τον εχω παγασω τον εχω διαγραψη και δεν μπορω πλεον να μπω

και το εχω δοκιμασει μετα απο το χρονικο περι8οριο που μου ειπε και δεν μπαινει πλεον μου λεει οτι

δεν υπαρχει αυτος ο λογαρισμος

καταλαβες ;

facebookdelete3.th.jpg

facebookdelete2.th.jpg

facebookdelete1.th.jpg

facebookdelete4.th.jpg

Αυτο ακριβως εκανα και εγω και πλεον δεν μπορω να μπω

απο το παρακατω λινκ

http://www.facebook.com/help/contact...delete_account

μια απο τα ιδια και για εμενα.παλια δεν υπηρχε αυτο.υπηρχε μονο ενα απλο deactivate.πλεον ειχα πετυχει και αυτο.δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.δεν εχω fb πλεον

Δημοσ.

μια απο τα ιδια και για εμενα.παλια δεν υπηρχε αυτο.υπηρχε μονο ενα απλο deactivate.πλεον ειχα πετυχει και αυτο.δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.δεν εχω fb πλεον

καλα κανεις !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...