TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω αλλο πληκτρολογιο. Κ πως θα καθαριστει ο δισκο ELF? Επειδή απέτυχε η εγκατάσταση σου χάλασε ο boot loader αν δεν τα καταφέρεις με το Bios αλλάζοντας διάφορες ρυθμίσεις για εκκίνηση από διάφορα μέσα(αν έχεις δισκέτα ),θα πρέπει να κάνεις patitioning(delete όλα τα διαμερίσματα και φτιάξιμο από την αρχή) τον δίσκο από άλλων Η/Υ.
cgiovarthis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πως εισαι σιγουρος οτι εχει κολλησει στην "επεκταση"? το αφησες καθολου μηπως και προχωρησει? Δεν προχωρουσε κ μου εβγαλε μηνυμα οτι τα "windows δεν ειναι δυνατον να εγκατασταθουν κλπ.." Το θεμα με το πληκτρολογιο το ξεπερασα.. Ηθελε να κανω enable μια επιλογη "usb keyboard (κατι)"... Θα δοκιμασω να γραψω τα ultimate χ86. Για να δουμε.... Τα χ86 εγκατασταθηκαν τελεια απο το ιδιο DVD που ηταν κ τα χ64... Πως εξηγειται αυτο? Φορματ παλι κ προσπαθεια εγκαταστασης χ64...Για να δουμε... Δυστυχως τα χ64 δεν γραφονται. θα αναγκαστω να βαλω παλι τα χ86 κ να γραψω σε αλλο dvd τα windows κ να ξανακανω την διαδικασια... Ας ελπισουμε οτι δεν θα εμφανιστουν αλλα προβληματα στην πορεια..
cgiovarthis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μετα απο 6ωρες 7format πολυ υπομονη κ αρκετη σκεψη τα windows ultimate x64 εγκατασταθηκαν με επιτυχια.. Σας ευχαριστω ολους για το χρονο κ τα σχολια σας
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ...δε μοιράζεσαι αυτή τη σκέψη, μπας και βοηθηθεί κανείς που αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; (Ή, έστω, να έχουμε κάποιοι μια εγκυκλοπαιδική γνώση, να την προσφέρουμε σε κάποιον με κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή...)
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ...δε μοιράζεσαι αυτή τη σκέψη, μπας και βοηθηθεί κανείς που αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; (Ή, έστω, να έχουμε κάποιοι μια εγκυκλοπαιδική γνώση, να την προσφέρουμε σε κάποιον με κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή...) Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι ο Η/Υ το ξανασκέφτηκε και απλά περάστηκε.
jimn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 και με το hirens boot cd μπορείς να "καθαρίσεις" τον οποιοδήποτε δίσκο σου.
broxopios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Πριν λίγο μου εμφανησε κ εμένα το συγκεκριμένο μηνυμα αλλά μάλλον απο δικό μου λάθος. Έχω κανονικά εγκατεστημενα τα win 7 και συνδεω έναν νέο σκληρο δίσκο. Πάω στη διαχείρηση δίσκων για να ρυθμίσω τον νέο δίσκο κ απο απροσεξία παταω στον δίσκο που έχω εγκατεστημένο το λειτουργικό μου "σήμανση ως ενεργός δίσκος". Με το που κάνω επανεκινηση μου βγάζει "bootmgr is missing"! Τα φώτα σας!
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κάνε εκκίνηση με το gparted και ξανά βάλε τον ανενεργό. Αν δεν πιάσει αυτό κάνε εκκίνηση με το dvd των windows και κάνε επιδιόρθωση εκκίνησης. Αν δεν πιάσει ούτε αυτός ο αυτόματος τρόπος τότε πάλι με το dvd τον windows μπαίνεις στην κονσόλα και χειροκίνητα ρυθμίζεις με το bcdedit να φανεί ο δίσκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα