Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,μου κλειδωσαν το facebook εδω και μερικες μερες.Οταν μπαινω και ακουληθω την διαδικασια που εμφανιζεται οταν βαζω τον αριθμο του κινητου μου υπποτιθεται οτι πρεπει να μου ερθει ενα sms με εναν κωδικο για να τον γραψω και να συνεχισω την διαδηκασια.ο κωδικος δν ερχεται ποτε. τι πρεπει να κανω??? :fear:

Δημοσ.

καλησπερα,μου κλειδωσαν το facebook εδω και μερικες μερες.Οταν μπαινω και ακουληθω την διαδικασια που εμφανιζεται οταν βαζω τον αριθμο του κινητου μου υπποτιθεται οτι πρεπει να μου ερθει ενα sms με εναν κωδικο για να τον γραψω και να συνεχισω την διαδηκασια.ο κωδικος δν ερχεται ποτε. τι πρεπει να κανω??? :fear:

με ε-μαιλ μπαινεις ή με username ;

Δημοσ.

τοτε πατα οτι και καλα ξεχασες των κωδικο σου τι θα κανει ;

μπορει καποιος να μπεικε στον λογαριασμο σου και να εβαλε κινητο τηλεφωνο

Δημοσ.

μου βγαζει αυτο : Ταυτοποιήστε το λογαριασμό σας

και πρεπει να συμπληρωσω καποια στοιχεια. το εκανα και παλι με οδηγησε στην ιδια διαδικασια και κολλησα στο κηνητο.

Δημοσ.

μπορω αλλα ξερω τν κωδικο το προβλημα εμφανιζεται μολις πατησω συνδεση.

πατα μια δεν χανεις τπτ

ή στειλε ε-μαιλ στο facebook

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εμένα μου το έκανε αυτό. Το Facebook zητάει κινητό τηλέφωνο για επιβεβαίωση τάχα μου τάχα μου των στοιχείων. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν θέλω να τους δώσω το κινητό μου γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Το κινητό το ζητάει με το που πάς να συνδεθείς οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να δώσεις αριθμό κινητού. Μου φαίνεται το παρατραβήξαν το σχοινί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...