chivaspasxalis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα,μου κλειδωσαν το facebook εδω και μερικες μερες.Οταν μπαινω και ακουληθω την διαδικασια που εμφανιζεται οταν βαζω τον αριθμο του κινητου μου υπποτιθεται οτι πρεπει να μου ερθει ενα sms με εναν κωδικο για να τον γραψω και να συνεχισω την διαδηκασια.ο κωδικος δν ερχεται ποτε. τι πρεπει να κανω???
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα,μου κλειδωσαν το facebook εδω και μερικες μερες.Οταν μπαινω και ακουληθω την διαδικασια που εμφανιζεται οταν βαζω τον αριθμο του κινητου μου υπποτιθεται οτι πρεπει να μου ερθει ενα sms με εναν κωδικο για να τον γραψω και να συνεχισω την διαδηκασια.ο κωδικος δν ερχεται ποτε. τι πρεπει να κανω??? με ε-μαιλ μπαινεις ή με username ;
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 τοτε πατα οτι και καλα ξεχασες των κωδικο σου τι θα κανει ; μπορει καποιος να μπεικε στον λογαριασμο σου και να εβαλε κινητο τηλεφωνο
chivaspasxalis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 μου βγαζει αυτο : Ταυτοποιήστε το λογαριασμό σας και πρεπει να συμπληρωσω καποια στοιχεια. το εκανα και παλι με οδηγησε στην ιδια διαδικασια και κολλησα στο κηνητο.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πριν μπεις λεει καπου ξεχασα τον κωδικο μου μπορεις να πατησεις ;
chivaspasxalis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 μπορω αλλα ξερω τν κωδικο το προβλημα εμφανιζεται μολις πατησω συνδεση.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 μπορω αλλα ξερω τν κωδικο το προβλημα εμφανιζεται μολις πατησω συνδεση. πατα μια δεν χανεις τπτ ή στειλε ε-μαιλ στο facebook
chivaspasxalis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πως στελνω ε-μαιλ στο facebook?
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πως στελνω ε-μαιλ στο facebook? Αν ειναι κοιτα εδω πρωτα https://www.facebook.com/help αν δεν βγαλεις ακρη μπες εδω https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=cannot_identify&flow=pw_reset και συμπληρωσε τα στοιχεια σου
dynamikhgynaika Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και εμένα μου το έκανε αυτό. Το Facebook zητάει κινητό τηλέφωνο για επιβεβαίωση τάχα μου τάχα μου των στοιχείων. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν θέλω να τους δώσω το κινητό μου γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Το κινητό το ζητάει με το που πάς να συνδεθείς οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να δώσεις αριθμό κινητού. Μου φαίνεται το παρατραβήξαν το σχοινί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα