Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ΟΚ.Μπορείς να μου πεις ποια είναι τα άλλα πολλά γιατί έχω παραγγείλει ένα pc από το visionstudio εδώ και 3 βδομάδες και ακόμα να έρθει και βγήκε αυτή η αγγελία και λέω δες τι έχασα!! υπόψη ότι έδωσα 430 ευρώ και έβαλα επάνω 960T,ga-990xa-ud3,8gb devengeance,sharkoon t value(που βαρέθηκα να περιμένω),xigmatek gaia και τώρα μαζεύω για οθόνη και gpu... off topic mode on Όχι, μια χαρά είναι το σύστημα, απλά για τον φίλο που έκανε το ποστ δεν κάνει γιατί αν διαβάσεις τις απαιτήσεις του θα δεις 8 sata πολλά usb κτλ κτλ. Ειδάλλως το μηχάνημα της αγγελίας είναι πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή κατά την άποψή μου (πάντα με δεδομένο ότι υπάρχουν οι εγγυήσεις όπως λέει το παιδί που δημοσίευσε την αγγελία). Μόνο τροφοδοτικό θέλει αλλαγή και θα είναι τζι-τζι. Πάντως μιας και μιλάμε για εγγυήσεις, μου κάνει εντύπωση το τροφοδοτικό που έχει καθώς τη συγκεκριμένη μάρκα δεν την εμπορεύεται το πλαίσιο... off topic mode off Aν θέλεις άνοιξε ένα άλλο τόπικ απαντώντας στη φόρμα αναλυτικά ώστε να σε βοηθήσουν περισσότεροι.
AionMuster1988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εγω απο την αλλη λεω οτι αν δεν εισαι φανατικος gamer και θες απλα να εχεισ ενα μηχανιμα να βλεπεις ταινιες και να παιζεισ ελαφρια παιχνιδια βλεπε προ φιφα κλπ τετοιυ ειδους θα ελεγα να προχωρησεις στην εξησ παρακατω συνθεση η οποια ειναι δοκιμασμενη απο πολλα ατομα και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι απο τα πιο γρηγορα μηχανηματα που εχεις δει (γιατι μεταξυ μας τις διαφορες που εχουν οι επεξεργαστες που εβλεπες δεν πιστευω πως μπορεισ να τισ καταλαβεισ αισθητα ) οποτε προτεινω... τροφοδοτικο Corsair Builder Series 600W V2 80+ 74.00 (just in case που θες μια καρτα γραφικων να παιζεις παιχνιδια) case SuperCase LX-803 Black Case 42,5 cpu AMD A8-3850 x4 Core APU [AD3850WNGXBOX] 125,00 mobo MSI A75MA-G55 (s FM1, DDR3, AMD A75) 99 ram Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit 48,9 ssd Corsair Force 3 120GB SSD w/Bracket (2.5", Sata III, CSSD-F120GB3-BK) 169 συνολο 558,9 και θες και καρτα γραφικων παρε αυτην εδω Sapphire 6750 (PCI Express , DDR3 , 2 GB) 99,00 συνολο δλδ 657.9 και για μενα εισαι υπερ υπερ καλλυμενοσ και στο ξανα λεω οτι θα ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα που θα εχεις δει(οπτικα σιγουρα και μετα δεν πιστευω οτι θα ζοριστεις σε κατι ... ταπεινη μουαποψη ειναι ετσι..) φιλε μου αν ομως για τα λεφτα που λεει το παιδι ποιο πανω θελω ενα gamer pc για σιγκεκριμενα παιχνιδια ομως( Aion-Tom Clancy's splinter cell conviction) καταρχην αρκουν τα λεφτα και δευτερον τι προτεινεις αν το οριο ηταν ας πουμε 800euro
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου αν ομως για τα λεφτα που λεει το παιδι ποιο πανω θελω ενα gamer pc για σιγκεκριμενα παιχνιδια ομως( Aion-Tom Clancy's splinter cell conviction) καταρχην αρκουν τα λεφτα και δευτερον τι προτεινεις αν το οριο ηταν ας πουμε 800euro Nα ανοίξεις καινούριο τοπικ
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Nα ανοίξεις καινούριο τοπικ plz οχι καινούριο http://www.insomnia.gr/topic/408192-gaming-pc/page__p__4030140__fromsearch__1#entry4030140
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα