val007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καλημερα, θα δω τεραστιες διαφορες; 2500 vs 2500k εκτος για o/c..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Η παραπάνω mobo υποστηρίζει 4Sata III και 3 Sata II. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό που λέει στο site στο Storage Interface, για το "Marvell 88SE9172 chip". Γιατί δεν γράφει απλά 4Sata III, και στην ουσία λέει για 2+2? Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά... Στην ουσία αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το marvel είναι ένας ξεχωριστός ενσωματωμένος controller που ενσωματώνει δύο θύρες sata3. Στην ουσία 6 sata έχει κι αυτή. Λάθος. Αυτό που λέει είναι ότι οι δύο sata 3 θύρες υποστηρίζονται από το z68 (εγγενής περιορισμός και άλλες δύο ενσωματώνονται στον marvel που λειτουργεί ουσιαστικά όπως θα λειτουργούσε ένας pci controller. Συνολικά έχει: 6 sata από το chipset της μητρικής (2 + 3 + 1 esata) + 2 στον controller 8.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κατά τα άλλα επειδή έχω καεί από 4 sony optiarc θα σου πρότεινα να μην πάρεις αυτό αλλά κάποιο samsung, lg ή ό,τι άλλο. Εγω απλα να προσθεσω αυτο.δεν μπορει να ειναι τυχαιο με τα κολοwriters τους.....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω απλα να προσθεσω αυτο.δεν μπορει να ειναι τυχαιο με τα κολοwriters τους..... Δεν σε έπιασα φίλε Θάνο. Συμφωνείς ή διαφωνείς? Έχεις παρόμοια εμπειρία? Σόρυ, κατάλαβα.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν σε έπιασα φίλε Θάνο. Συμφωνείς ή διαφωνείς? Έχεις παρόμοια εμπειρία? Σόρυ, κατάλαβα. Χαχα καμμενος φιλε και εγω.καμμενος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Off topic mode on H πλάκα είναι ότι βλέπεις "sony" και ψαρώνεις. Λες, δεν μπορεί, καλό θα είναι. Τεσπα εγώ έχω κάψει 4 και ένα ο πατέρας μου το σύνολο 5. Μόλις μαζευτεί ικανός αριθμός θα ανοίξω τόπικ Off topic mode off
adgpk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ. Από τον συγκροτημένο τρόπο γραφής σου συμπεραίνω ότι είσαι πάνω από 23-24 χρονών. Αυτό το κουτί, λοιπόν, τι μου το κότσαρες? Αυτό είναι κουτί για... Το ξέρω είναι λιιιιιγο υπερβολικό, εννοείται ότι δεν θα το πάρω αυτό.... ...Συνολικά έχει: 6 sata από το chipset της μητρικής (2 + 3 + 1 esata) + 2 στον controller 8. Yeap κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει, όπως φαίνεται από ένα forum που κοίταξα... Από το προηγούμενο post μου είμαι πιο κοντά στη σύνθεση του eshop λόγω λίγο καλύτερης mobo. Παρόλαυτα χαζεύοντας λίγο ακόμα, και κινούμενος πάντα στο ίδιο budget, σκέφτηκα να βάλω μια GPU απλά για να υπάρχει, και καθόλου drive (προς το παρόν τουλάχιστον) με αντάλλαγμα ενα πολύ καλύτερο CPU... Οπότε πως σας φαίνεται η παρακάτω σύνθεση;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγώ τουλάχιστον προσυπογράφω. Μνήμες θα σου πρότεινα αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552645 και για τελευταία φορά θα σου πω για να μην γίνω και ενοχλητικός ή να βγάλεις την κάρτα γραφικών ή να βάλεις μια 6770 (με i5 2500). Τα γραφικά του i7 παίζει να είναι καλύτερα από την κάρτα που διάλεξες. ΥΓ. Καλύτερα να αποφύγεις το e-shop καθώς είναι στα κλεισίματα και παίζει να σε καθυστερήσει παααρα πολύ. ΕΝΤΙΤ: Επίσης τώρα είναι που δε χρειάζεται αυτό το τροφοδοτικό που έβαλες. Βάλε ένα corsair 500αρι και με τά λεφτά που περισσεύουν πήγαινε στην 6770
adgpk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στις μνήμες με βρίσκεις σύμφωνο αλλά και στο eshop και αυτός από την άλλη είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι για την αντίστοιχη σύνθεση στο πλαίσιο με i7 και χειρότερη πάντα mobo... Το γνωρίζω αυτό για το άρθρο 99, και μάλιστα σήμερα το πρωί που πέρασα από το eshop Πειραιά ήτανε κλειστό.. Αυτό με ανησυχεί κάπως, αλλά και στο προηγούμενο pc που πήρα το μαγαζί έκλεισε μετά από λίγο καιρό... Τέσπα, για τα άλλα δύο θα διαφωνήσω κάπως, καθώς η 6450 θα έχει καλύτερες επιδόσεις από την ενσωματωμένη, (πες το και κόλλημα αλλά θέλω dedicated GPU) και το τροφοδοτικό είναι και για μελλοντική χρήση, καθώς και η GPU θα αλλάξει μέσα στο χρόνο λογικά, καθώς είναι καθαρά μια λύση ανάγκης, και σκληροί θα μπουν (όταν πέσουν οι τιμές) και και και...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στις μνήμες με βρίσκεις σύμφωνο αλλά και στο eshop και αυτός από την άλλη είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι για την αντίστοιχη σύνθεση στο πλαίσιο με i7 και χειρότερη πάντα mobo... Το γνωρίζω αυτό για το άρθρο 99, και μάλιστα σήμερα το πρωί που πέρασα από το eshop Πειραιά ήτανε κλειστό.. Αυτό με ανησυχεί κάπως, αλλά και στο προηγούμενο pc που πήρα το μαγαζί έκλεισε μετά από λίγο καιρό... Τέσπα, για τα άλλα δύο θα διαφωνήσω κάπως, καθώς η 6450 θα έχει καλύτερες επιδόσεις από την ενσωματωμένη, (πες το και κόλλημα αλλά θέλω dedicated GPU) και το τροφοδοτικό είναι και για μελλοντική χρήση, καθώς και η GPU θα αλλάξει μέσα στο χρόνο λογικά, καθώς είναι καθαρά μια λύση ανάγκης, και σκληροί θα μπουν (όταν πέσουν οι τιμές) και και και... Βεβαίως και το λέω κόλλημα, αλλά δικαιώμα του καθενός να έχει ότι κολλήματα θέλει. OK. Τελος από μένα, εκτός αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπου αλλού. Κάτι τελευταίο μόνο: Επειδή το λες συνέχεια για τους δίσκους να ξέρεις ότι δεν καίνε σχεδόν τίποτα. Αν σκοπεύεις να βάλεις κάρτα 6950 ή ανώτερη οκ. Μέχρι 6870 πήγαινε σε 600αρι corsair, είναι υπεραρκετό. (Θέλω να δω που θα βάλεις όλους αυτούς τους δίσκους στο κουτί που διάλεξες...)
adgpk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ... Επειδή το λες συνέχεια για τους δίσκους να ξέρεις ότι δεν καίνε σχεδόν τίποτα. Αν σκοπεύεις να βάλεις κάρτα 6950 ή ανώτερη οκ. Μέχρι 6870 πήγαινε σε 600αρι corsair, είναι υπεραρκετό. (Θέλω να δω που θα βάλεις όλους αυτούς τους δίσκους στο κουτί που διάλεξες...) Εντάξει δεν θα βάλω και 10 δίσκους πάνω! Αν χρειαστεί όμως και έξω από το κουτί! Απλά θέλω να έχω την "ασφάλεια" πως ότι και να χρειαστεί στο μέλλον θα μπορεί να το σηκώσει το τροφοδοτικό. Προς το παρόν δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα πάω στην σύνθεση με i5 ή με τον i7, αλλά και αυτό θα γίνει σύντομα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με ερωτήσεις και άλλες προτάσεις. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις!
minas93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/47022-core-i5-sandy-bridge-pc/....Βάλε και έναν ssd και είσαι jet..Aν μπορείς άλλαξε κάποια στιγμη και το τροφοδοτικό...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/47022-core-i5-sandy-bridge-pc/....Βάλε και έναν ssd και είσαι jet..Aν μπορείς άλλαξε κάποια στιγμη και το τροφοδοτικό... Δεν του κάνει φίλε μου. Δεν έχει sata 3, usb 3, pci, έχει πιο αργό επεξεργαστή, το τροφοδοτικό είναι της πλάκας και άλλα πολλά. Έχει 6870 βέβαια αλλά ο φιλος δεν την χρειάζεται. Πάντως σε καλή τιμή το δίνει το παλληκάρι.
minas93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν του κάνει φίλε μου. Δεν έχει sata 3, usb 3, pci, έχει πιο αργό επεξεργαστή, το τροφοδοτικό είναι της πλάκας και άλλα πολλά. Έχει 6870 βέβαια αλλά ο φιλος δεν την χρειάζεται. Πάντως σε καλή τιμή το δίνει το παλληκάρι. ΟΚ.Μπορείς να μου πεις ποια είναι τα άλλα πολλά γιατί έχω παραγγείλει ένα pc από το visionstudio εδώ και 3 βδομάδες και ακόμα να έρθει και βγήκε αυτή η αγγελία και λέω δες τι έχασα!! υπόψη ότι έδωσα 430 ευρώ και έβαλα επάνω 960T,ga-990xa-ud3,8gb devengeance,sharkoon t value(που βαρέθηκα να περιμένω),xigmatek gaia και τώρα μαζεύω για οθόνη και gpu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα