Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Το λοιπόν ήρθε η ώρα μετά από 10(!) περίπου χρόνια και κάμποσες μικρές αναβαθμίσεις να περάσω από Pentium 4 σε Pentium i5. :-D

Μετά από αρκετό(?) ψάξιμο κατέληξα στο παρακάτω pc.Δεν είναι τόσο πολύ για gaming γιαυτό επέλεξα μια μέτρια κάρτα γραφικών, αλλά κυρίως για internet-office-και συγκεκριμένα προγράμματα, αλλά και για ταχύτητα.

Δεν θα πάρω σκληρό και drives καθώς έχω από τον προηγούμενο.

Σκεφτόμουνα και για AMD Α8 3870 αλλά τελικά βλέποντας αυτά τα benchmarks τελικά κατέληξα σε Intel i5 2320.

Επίσης το pc το βλέπω σαν επένδυση για μελλοντικές αναβαθμίσεις, γιαυτό και σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη mobo(σκεφτόμουνα και την GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 καθώς και την ASUS P8Z68-V Gen 3 αλλά έχει 6 υποδοχές για Sata, αυτή που σκέφτομαι έχει 8, και γενικά chipset Ζ68 γιατί θέλω onboard DVI,HDMI,D-SUB ) αλλά και τροφοδοτικό των 650W καθώς μελλοντικά σκέφτομαι να έχω SLI, 3-4 σκληρούς, και κάποια περιφερειακά ακόμα (tv tuner,κάρτα ήχου κτλ), αναβάθμιση σε core-i7 κτλ, έτσι ώστε να μου κρατήσει 6-7 χρόνια.

Τα χρήματα είναι οριακά, και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δώσω παραπάνω. Ξεκίνησα για ανάβαθμιση γύρω στα 500Ε και όπως φαίνεται ήδη έχω φτάσει στα 650Ε!

Τέλος όπως φαίνεται θα τα πάρω από το eshop καθώς κοίταξα και από Πλαίσιο αλλά δεν βρήκα κάτι σε αυτά που ήθελα, και στην αντίστοιχη τιμή.

Οποιαδήποτε παρατήρηση-βελτίωση ευπρόσδεκτη. :rolleyes:

Mobo=ASUS P8Z68-V PRO/GEN3

CPU=INTEL CORE I5-2320 3.00GHZ LGA1155 - BOX

GPU=SAPPHIRE RADEON HD6570 1GB PCI-E RETAIL

RAM=KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM X 2

Case=ASUS VENTO TA-M21 BLACK

Power= CORSAIR CMPSU-650TX V2 650W

PC-1.png

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε μπορείς να τα πάρεις από διαφορετικά μαγαζιά ? Σαν σύνθεση πάντως δε θα την έλεγα ισορροπημένη π.χ έχεις βάλει 200€ μητρική και i5 2320 με 170€ και τον 2500k να βρίσκεται στα 195€ . Κουτί υπάρχει καλύτερο στα ίδια χρήματα ,κάρτα γραφικών αν χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη δε χρειάζεσαι . Γενικά και το κατάστημα που επέλεξες δεν προσφέρει πλέον καμία ποικιλία .

Δημοσ.

Φίλε μου δίνεις χρήματα τα οποία είναι αρκετά για να σου φτιάξουν ένα μηχάνημα παραπάνω απο αξιοπρεπές.Παρόλα αυτά όμως η σύνθεση σου είναι λίγο πολύ ανισόρροπη.Δηλαδή,Έχεις βάλει πάρα πολλά λεφτά πάνω σε cpu,mobo και σε κάρτα γραφικών περίπου 60ε.Από τα να σπαταλήσεις χρήματα για να πάρεις μία κάρτα σαν την 6570 για ποιο λόγο να μην αφήσεις την integrated gpu που έχει πάνω η cpu???

Ας τα πιάσουμε ένα ένα βέβαια.Αρχικά πες λίγο ποια θα είναι η χρήση του υπολογιστή.Αν χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένα προγράμματα για την δουλειά/χόμπι σου(πχ AutoCAD,Matlab,Photoshop κτλ)??Επίσης αν έχεις την δυνατότητα να στήσεις μόνο σου το μηχάνημα ή πρέπει να το πάρεις έτοιμο.Αναφέρεις ότι έχει σκληρό και οπτικά απο το προηγούμενο σου υπολογιστή.Μήπως αυτα είναι IDE γτ δεν θα μπορείς να τα βάλεις πάνω οπότε θα επιβαρυνθείς και με την αγορά καινούριων,άρα η σύνθεησ θα πρέπει να αλλάξει.

Πες μας αυτά και σίγουρα και εγώ και πολλά παιδιά εδω μέσα θα σου δώσουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Δημοσ.

εγω απο την αλλη λεω οτι αν δεν εισαι φανατικος gamer και θες απλα να εχεισ ενα μηχανιμα να βλεπεις ταινιες και να παιζεισ ελαφρια παιχνιδια βλεπε προ φιφα κλπ τετοιυ ειδους θα ελεγα να προχωρησεις στην εξησ παρακατω συνθεση η οποια ειναι δοκιμασμενη απο πολλα ατομα και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι απο τα πιο γρηγορα μηχανηματα που εχεις δει (γιατι μεταξυ μας τις διαφορες που εχουν οι επεξεργαστες που εβλεπες δεν πιστευω πως μπορεισ να τισ καταλαβεισ αισθητα )

οποτε προτεινω...

τροφοδοτικο Corsair Builder Series 600W V2 80+ 74.00 (just in case που θες μια καρτα γραφικων να παιζεις παιχνιδια)

case SuperCase LX-803 Black Case 42,5

cpu AMD A8-3850 x4 Core APU [AD3850WNGXBOX] 125,00

mobo MSI A75MA-G55 (s FM1, DDR3, AMD A75) 99

ram Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit 48,9

ssd Corsair Force 3 120GB SSD w/Bracket (2.5", Sata III, CSSD-F120GB3-BK) 169

συνολο 558,9

και θες και καρτα γραφικων παρε αυτην εδω

Sapphire 6750 (PCI Express , DDR3 , 2 GB) 99,00

συνολο δλδ 657.9

και για μενα εισαι υπερ υπερ καλλυμενοσ

και στο ξανα λεω οτι θα ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα που θα εχεις δει(οπτικα σιγουρα και μετα δεν πιστευω οτι θα ζοριστεις σε κατι ... ταπεινη μουαποψη ειναι ετσι..)

[/url]

Δημοσ.

sobi η HD6750 2GB είναι μεγάλη φόλα καλύτερα άσε την apu του 3850. HD6750 2GB με DDR3 25GB/sec bandwidth ... τραγωδία.

adgpk 6-7 χρόνια δν βαστάει κανένα pc εδώ κάθε χρόνο έχουμε νέο socket. Δίσκους/dvd ποιά έχεις ;

CPU

MAINBOARD

MEMORY

Σύνολο 350€ βάλε κουτί/τροφοδοτικό/ssd/*vga(αν θες)

Δημοσ.

sobi η HD6750 2GB είναι μεγάλη φόλα καλύτερα άσε την apu του 3850. HD6750 2GB με DDR3 25GB/sec bandwidth ... τραγωδία.

adgpk 6-7 χρόνια δν βαστάει κανένα pc εδώ κάθε χρόνο έχουμε νέο socket. Δίσκους/dvd ποιά έχεις ;

ok δεν διαφωνω απλα προτεινετε του και μια σε αυτα τα λεφτα.. αν κανω ομωσ λαθος στην φιλοσοφια μου για ενα γρηγορο μηχανημα διορθωσε με.....

Δημοσ.

Για SLI/CF X8/X8 budget board εδώ.

Τροφοδοτικό ~80€ Corsair TX650 V2, Case επιλογής σου ~50€, DVD-RW ~16€. Όταν έχεις λεφτά στην άκρη αγοράζεις μια κάρτα ~200€ και αργότερα ένα ssd 120GB ~150€.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Για να διαφωτίσω κάποια πράγματα, για να καταλήξουμε κάπου.

Το παλιό pc συνοπτικά έχει πάνω τα εξής: intel pentium 4 socket 478, 2Gb ram, 1 WD IDE 80Gb, 1 WD 500Gb Sata II, 1 external WD 500Gb, με κάρτα ήχου, external tv tuner, 1 usb keyboard, 1 usb bluetooth.

Το παραπάνω pc το έτρεχα με αρκετό ζόρι με win7 μέχρι και το '10, οπότε απέκτησα ένα laptop Acer Aspire 7736 και πραγματικά ήταν η νύχτα με τη μέρα! Προφανώς και δουλεύω πλεον με το laptop, και ο σταθερός είναι απλά για κατεβαστήρι, και τον έχω σε δίκτυο απλά για να βλέπω τα αρχεία.

Επίσης τα 2pc συνδεόνται τόσο με την τηλεόραση, αλλά και με την οθόνη για το pc. Για το λόγο αυτό θέλω η mobo να έχει dvi-hdmi on board. (Σε περίπτωση που καεί-χαλάσει η GPU λέμε τώρα αλλά μου έχουν καεί δύο.)

Πάμε τώρα να δούμε ένα ένα περιληπτικά.

Μαγαζί-> Προτιμώ να είναι όλα από ένα παρόλο που αν τα πάρω ξεχωριστά και πιο φτηνά θα μου βγει και καλύτερα πράγματα ίσως βρω, αλλά αν τα πάρω όλα από ένα (plaisio,eshop,multirama)θα έχω μία εγγύηση, η συναρμολόγηση θα γίνει από αυτούς και υπευθύνη τους και δεν θα τρέχω δεξιά και αριστερά για τις εγγυήσεις.

CPU->Κατέληξα στον i5 2320 καθώς ήθελα έναν μέτριο προς καλό επεξεργαστή, που θα είναι καλύτερος πάντα από αυτόν του laptop, και με προοπτική αναβάθμισης στο μέλλον (core i7).

Mobo Αυτό είναι το κομμάτι που δίνω περισσότερη σημασία, για περαιτέρω αναβαθμίσεις.Με 8 sata (2 κατευθείαν για drives, 1 για τον sata που ήδη έχω μένουν 5 sata για μελλοντικούς δίσκους και περιφερειακά...), 3PCI-E (υπερβολή, δε λέω, αλλά ποτέ δε ξέρεις, μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να βάλω και 2-3 GPU). 8 usb στο πίσω μέρος είναι αρκετά για τα usb που έχουν, με 6 είμαι οριακα. HDMI-DVI-D-SUB απαραίτητα, εξήγησα παραπάνω.

Power Είναι το μόνο που βρήκα με τροφοδοσία 8Sata (eshop) στα 550-650W.

GPU Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία προς το παρόν, καθώς θέλω μία ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου και στο μέλλον βλέπουμε. Κυρίως για ταινίες HD, για όχι πολύ βαριά games (pro,Rome II, CoH). Παρόλαυτα προτιμώ να δουλεύω με ξεχωριστή GPU και όχι με onboard.

Μνήμες drive, τυπικές επιλογές. Για το tower ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω αλλά δεν με παίρνει.

Εκτός του office,internet χρησιμοποιώ αρκετά βαριά προγράμματα όπως αυτά που ανέφερε ο paranoid_gr καθώς επίσης παίζω και με visual machines, format, dual boot, και γενικά να πειραματίζομαι αρκετά.

Τέλος κατάσταση διαβάσματος, έχω >8pdf, 2-3word, 1-2excel, wmp, ff >10tabs, προγράμματα σχετικά με το διάβασμα να τρέχουν, καθώς και τα κλασσικά (antivirus, e-mail,utorrent,κτλ κτλ).

Ε τότε αρχίζουν σιγά σιγά τα προβλήματα. Εκεί θέλω να κάνω τη δουλειά μου άνετα και να μην ζορίζεται το μηχάνημα.

Από τα παραπάνω post δεν είχα παρατηρήσει τηνGigabyte MB Z68A-D3H-B3 η οποία με έβαλε σε σκέψεις. Παρόλαυτα σε σχέση με αυτή που έχω επιλέξει, έχει 6Sata, 6 usb στο πίσω μέρος, και χειρότερη on board κάρτα ήχου, παρόλαυτά καλύπτει μεγάλο μέρος των απαιτήσεων μου.

Πάντως κατά τη γνώμη τόσο ο αριθμός των sata, παίζει μεγάλο ρόλο μελλοντικά, ή κάνω τόσο λάθος;:fear: Γιατί σε αυτό κολλάω με την συγκεκριμένη mobo και για αυτό το κόστος έχει εκτοξευτεί.

Έτσι πρόχειρα, έφτιαξα με τα ίδια χρήματα την παρακάτω σύνθεση από το πλαίσιο με καλύτερα CPU,GPU,και tower (μπορώ και αυτό ή αυτό) αλλά κατά τη γνώμη μου χειρότερη mobo.

Pc2.png

Δημοσ.

Πάνω στη σύνθεσή σου κάποιες παρατηρήσεις, αν μου επιτρέπεις:

1)Δεν το χρειάζεσαι αυτό το τροφοδοτικό. Αυτό που σου έβαλα είναι και ποιοτικότατο αλλά και υπεραρκετό για όλες τις κάρτες γραφικών.

2) Καλά θα ήταν να βάλεις 8 gb ram ειδικά με τις απαιτήσεις που έχεις (πολλές καρτέλες κτλ κτλ)

3) Αφού θελεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών μπορείς να βάλεις άλλη καλύτερη με λίγα περισσότερα που θα παίζει άνετα σχεδόν σε φουλ ρυθμίσεις και τα καινούρια παιχνίδια.

4) Λιιιιγο ακριβό το κουτί γι αυτό το μπάτζετ

5) Ο ssd θα σου δώσει γενικότερη φόρα στο σύστημα. Καλύτερα να μην βάλεις κάρτα γραφικών εφόσον δεν πάιζεις αλλά βάλε ssd.

6) Η μητρική μπορει να βγάλει μέχρι και 12 usb 2.0 και είναι υπέραρκετή. Αν θέλεις ακριβή μητρική τούμπανο πήγαινε το μπάτζετ στο χιλιάρικο. Αλλιώς δεν θα έχεις κατ εμέ ισσοροπημένο σύστημα.

Επιμένω στη σύνθεσή μου, βγάζοντας τον ssd εφόσον δεν τον θέλεις (δεν το συστήνω) και βαζοντας αυτήν την κάρτα γραφικών: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=HD%206850

ή αν σου φαίνεται υπερβολική αυτήν: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm

ΥΓ. Το δεύτερο κουτί που έβαλες το cm 430 είναι ωραίο και ποιοτικό αλλά δεν σε βοηθάει στη διαχείριση των καλωδίων καθόλου. Αν το προσέξεις το λέει και στα specs του.

Δημοσ.

Ευπρόσδεκτες πάντα. :-D

1)Δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα, απλά σκέφτομαι μελλοντικά σε θεωρητική περίπτωση, με core i7, 2GPU, 3-4 σκληρούς, 2 drives, κάρτα ήχου και ότι άλλο προκύψει αν τα 600W θα είναι αρκετά, κατά τα άλλα με βρίσκει σύμφωνο αυτό το τροφοδοτικό.

2)Είναι 8Gb RAM, 2 dimm των 4Gb.

3)Σε αυτή θα προτιμούσα τη δεύτερη επιλογή σου,η πρώτη όντως μου φαίνεται κάπως τσιμπημένη για τώρα.

4) Όντως το κουτί ήταν υπερβολικό αλλά είπα να κάνω το κομμάτι μου. Γιαυτό έβαλα και τις άλλες δύο επιλογές και παρόλαυτα κλίνω προς το δεύτερο (CoolerMaster Elite) και λόγω εμφάνισης αλλά και τιμής. Που φαίνεται αυτό που λες για τα καλώδια; :whistle:

5)Για SSD ούτε λόγος ακόμα!!! :rolleyes: Μελλοντικά πιθανότατα ναι.

6)Εντάξει τα 6usb πίσω αντισταθμίζονται και από τα 2 που βγάζει το tower, αλλά δεν είναι αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα.

Αυτό που με απασχολεί είναι να δώσω τα ίδια λεφτά, και να πάρω ένα καλύτερο μηχάνημα τώρα, όσον αφορά CPU,GPU κυριως, ή να πάρω κάτι λίγο υποδεέστερο, με προοπτικές αναβάθμισης μελλοντικά;

O προβληματισμός μου έγκειται στη mobo, και αν αξίζει να επενδύσω σε 8 sata, ή όχι, γιατί αυτή κάνει τη διαφορά στα χρήματα, (209E vs 123E), καθώς τα υπόλοιπα: 12usb,hdmi-dvi-dsub,2 PCI-E,2PCI, z68 chipset, 32Gb Ram, 6sata, onboard κάρτα ήχου, ethernet τα βρίσκω στα 130-170Ε.

Παρεπιμπτόντως,η Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 είναι η μοναδική (στο Πλαίσιο) στο budget που μπορώ να διαθέσω που έχει εκτός από hdmi, και dvi-dsub.

Αυτή είναι μια ρεαλιστική υλοποίηση την οποία σκέφτομαι με επιφύλαξη πάντα στη mobo.

pc3.png

Δημοσ.

1) O επεξεργαστής που θα βάλεις έχει μικρές διαφορές με τον core i7 και δεν αποτελεί η μετάβαση από τον εναν στον άλλον μεγάλη αναβάθμιση. Γενικά απ ότι καταλαβαίνω θεωρείς μάλλον τους i5 μικρομεσαίους, αλλά κάνεις λάθος. Οι κανούριοι i5 είναι hi end επεξεργαστές (desktop πάντα) μικρότερων επιδόσεων αλλά στην ίδια κατηγορία με τους i7. Αν βέβαια πας στον i7 τρίτης γενιάς αργότερα αλλάζουν τα πράγματα. Εκεί μπορεί να έχει και 30-40& καλύτερες επιδόσεις. Πάντως η μητρική που σου πρότεινα θα τους υποστηρίζει.

Για το τροφοδοτικό: Αν δεν παίζεις παιχνίδια γιατί να βάλεις 2η gpu? Αλλά και να βάλεις εφόσον επιλέγεις τώρα την 6770 δεν θα δεις τρομακτικές επιδόσεις με την δεύτερη. Δεν διπλασιάζονται οι επιδόσεις με το crossfire. Πάντως το τροφοδοτικό που σου πρότεινα σηκώνει μέχρι και 2 Χ 6850 (+ τους δίσκους κτλ που λες)

2) Οκ. Θα σου έλεγα να βάλεις τις 1600αρες vengeance μιας και είναι μικρή η διαφορά στην τιμή, αλλά δεν έγινε και τίποτα.

3) Χωράει στο μπάτζετ σου, ξανασκέψου το.

4) Εννοώ ότι δεν έχει τέτοια διαμόρφωση ώστε να "χωνεύονται" εύκολα τα καλώδια από πίσω. Αν πας στα χαρακτηριστικά λέει: "cable management: όχι". Σωστή τοποθέτηση των καλωδίων πέρα από αισθητικό αποτέλεσμα (απαραίτητο μιας και έχει παράθυρο) επιφέρει και χαμηλότερες θερμοκρασίες καθώς έχεις καλύτερη ροή αέρα στο κουτί.

5) Εγώ στην θέση σου θα έβγαζα τελειως την κάρτα γραφικών (μη φοβάσαι δεν θα ζορίζεται ο επεξεργαστής) και θα πήγαινα σε ssd. O HDD (οποιοσδήποτε) θα τραβάει πίσω το σύστημα που κάνεις το οποίο -ειρήσθω εν παρόδω- θα είναι πολύ γρήγορο. Δεν το ξαναλέω όμως, σέβομαι την επιλογή σου.

6) Δεν θα χρειαστείς 8 sata αλλά και να χρειαστείς παίρνεις έναν pci controller

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω γενικά εγώ προσωπικά συμφωνώ με τη σύνθεσή σου. :-D

EDIT: Κουτί χωρίς cable management: http://farm7.staticflickr.com/6112/6350054312_765315ffee_z.jpg

Με: http://www.techpowerup.com/gallery/2522/__1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Δεν διαφωνώ για τα CPU, σίγουρα δεν θα δω μεγάλες διαφορες.

Για το crossfire δεν είναι σίγουρο, απλά σε περίπτωση που χρειαστεί το λέω. Δεν είναι ότι παίζω απαιτητικά παιχνίδια και σκέφτομαι να κάνω crossfire μελλοντικά. Πιο πιθανό είναι να πάρω καλύτερη GPU παρά να κάνω crossfire. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης θέλω να έχω την επιλογή το PSU να σηκώνει τις 2GPU ΑΝ χρειαστεί ποτέ.

2) Η διαφορά είναι κάπως μεγάλη +20Ε και αν δεν κάνω λάθος η ταχύτητα δεν είναι και τόσο εμφανής, οπότε θα παραμείνω στις παραπάνω μνήμες και μελλοντικά βλέπουμε!

3)Μάλλον όχι, καθώς (υπερ)καλύπτει τις ανάγκες μου! :-D

4)Οκ το είδα, αλλα λόγω εμφάνισης θα επιμείνω στο Coolermaster.

5)Την GPU την θεωρώ αναπόσπαστο τμήμα του pc προσωπικά. Όταν πέσουν αρκετά οι τιμές θα έρθει και η ώρα του SSD.

6)To έχω σκεφτεί αυτό αλλά θα καταλαμβάνει μια PCI-e (εντάξει μικρό το κακό! :rolleyes: )

Και εγώ συμφωνώ με την (παραπάνω) σύνθεση ίσως με λίγο χειρότερη GPU (6670,6570), έτσι ώστε να

μείνουν και κάποια χρήματα στην άκρη, για οτιδήποτε αλλαγές. π.χ 2o drive , καλύτερο tower, ή τις μνήμες που αναφέρεις όπως φαίνεται παρακάτω.

Νομίζω παρόλαυτά ότι η σύνθεση στο παραπάνω post μου είναι πλήρως ικανοποιητική και κάπου εκεί θα κυμανθώ, με κάποιες μικροαλλαγές πάντα!

pc4.png

Edit: Κοιτώντας τα αντίστοιχα στο eshop και αλλάζοντας mobo,Cpu,Gpu και λίγο τις μνήμες έχουμε τα εξής σε σχέση με το πρώτο post του thread:

Μobo:GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3

CPU: INTEL CORE I5-2500 3.30

GPU: GIGABYTE HD6670

Με την αντίστοιχη σύνθεση να φαίνεται εδώ:

PC5.png

Η παραπάνω mobo υποστηρίζει 4Sata III και 3 Sata II. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό που λέει στο site στο Storage Interface, για το "Marvell 88SE9172 chip". Γιατί δεν γράφει απλά 4Sata III, και στην ουσία λέει για 2+2? Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά... :whistle:

Επεξ/σία από adgpk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Οκ. Και αυτό που σου έβαλα θα τις σηκώνει.

2) Όχι, είναι 7 ευρώ. Σ αυτές αναφέρομαι: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit%C2%A0.htm

3) ΟΚ.

4) ΟΚ.

5) Τότε πάρε μια καλύτερη. Για μένα μην πάρεις κάτω από 6770 που σου έβαλα παραπάνω.

6) Κανένα πρόβλημα.

ΥΓ. Από τον συγκροτημένο τρόπο γραφής σου συμπεραίνω ότι είσαι πάνω από 23-24 χρονών. Αυτό το κουτί, λοιπόν, τι μου το κότσαρες? Αυτό είναι κουτί για

http://www.youtube.com/watch?v=xhxlqkmJ7gY

:-D :-D

Κατά τα άλλα επειδή έχω καεί από 4 sony optiarc θα σου πρότεινα να μην πάρεις αυτό αλλά κάποιο samsung, lg ή ό,τι άλλο.

Επεξ/σία από Δεινόσαυρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...