alexkoukou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 όπως λέει και ο τίτλος έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιό μου. έκανα εγκατάσταση σε νέα windows και δεν διαβάζει το πληκτρολόγιο είναι με αυτή τη midi θήρα
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γιατί το έβαλες στο προγραμματισμό;; Για να έχει midi φαντάζομαι λες για μουσικό πληκτρολόγιο έτσι; Θα πρέπει να δεις αν πέρασες driver για την κάρτα ήχου ,αν το midi είναι κομμάτι αυτής,αν είναι ξεχωριστό τότε το driver αυτής της ξεχωριστής συσκευής. Επίσης φαντάζομαι ότι θα χρειάζεται και μια κάποια ρύθμιση από το όποιο πρόγραμμα μουσικής για να το δει σωστά.
alexkoukou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 δεν ξέρω αν λέγετε έτσι η θήρα αλλά η εικόνα είναι αυτή είναι τα πληκτρολόγια με την μοβ θήρα
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 LOL πόσο παλιός είναι ο Η/Υ για να έχεις τέτοιο βύσμα;Τι Windows έβαλες;; Din5 τα λένε άσχετα αν τέτοια είχαν και τα midi,φίλε δεν ξέρω εκτός του να έχει σπάσει κάποιο πινάκι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο,δες και στο bios μήπως χρειάζεται να ορίσεις συμβατότητα με παλιά πληκτρολόγια,το παθαίνουν καμιά φορά τα bios και επαναφέρουν της εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να το καταλάβεις.
alexkoukou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 όχι έχω νέο υπολογιστή από αναβάθμιση αλλά δεν πειράζει ευχαριστώ παντός
Directx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 δεν ξέρω αν λέγετε έτσι η θήρα αλλά η εικόνα είναι αυτή είναι τα πληκτρολόγια με την μοβ θήρα Λέγεται θύρα τύπου "PS/2".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα