angmar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τελευταία, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μετά από λίγο gaming (starcraft 2) με παράλληλο group call στο skype, έχω 2 instances του svchost τα οποία τρώνε περίπου 80-90% CPU (αφού, έχω κλείσει το παιχνίδι κι έχω τερματίσει την κλήση στο skype). Παραμένουν εκεί και ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθώ το 100% CPU usage είναι το restart. Πως μπορώ να καταλάβω τι φταίει; Το κάθε instance έχει registered αρκετά services, πως θα απομονώσω, αυτό που τα πηδάει όλα; Αν "σκοτώσω" οποιοδήποτε απ τα 2 svchost ο υπολογιστής ζητάει restart απευθείας. Ο υπολογιστής έχει ελεχθεί με MS security essentials & malwarebytes antimalware, και βγήκε καθαρός. Έχω κάνει defrag και registry cleanup. Δοκίμασα επίσης να επεγκαταστήσω και να ξανά εγκαταστήσω Starcraft & Skype, αλλά αγγούρια. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Υποθέτω πως έχει Win Vista/7. Αν πας στον task manager, δεξί click στο ζόρικο svchost και go to services, πρέπει να σου μαρκάρει τα services που τρέχουν μέσω αυτού του svchost process. Αν δοκιμάσεις να τα κάνεις stop/start ένα-ένα (σε περίπτωση που ναι πολλά), δε βγαίνει καμιά άκρη;
angmar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος. Βρέθηκε ο ένοχος. WindowsAudioEndpointBuilder μόλις την τερμάτισα, η χρήση CPU εξαφανίστηκε, το ίδιο βέβαια έκαναν και όλοι οι ήχοι. Τώρα μένει να βρεθεί το γιατί το κάνει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εαν δεν βγαλεις ακρη με τον πατροπαραδοτο τροπο (aka google searching) και εχεις ορεξη για σκαλισμα, ειχα γραψει κατι για αντιστοιχη περιπτωση. Με χρηση του xperf και αναλυση των διαγραμματων μετα , θα εχεις οσο το δυνατον περισσοτερη λεπτομερεια γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα