poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να φυγω και απο 4νετ και να πω στη cyta ,και λογω του οτι ειμαι 3 χλμ απο το dslam τι βαλω το πακετο ως 8 τι βαλω το ως 24 το ιδιο δεν ειναι για μενα που συγχρονιζω τοσα χρονια στα 6 ?? Sent from my iPad using Insomnia χαμενο θα παει το 24.δεν παιζει να δεις με τετοιο attenuation πανω απο 8Mbps γενικα. Φυσιολογικά λογω του οτι εισαι αρκετα μακρια απο το dslam οσο συγχρονιζεις με forthnet τοσο θα εισαι και με cyta (μπορεί ακόμα χαμηλότερα λογω του οτι η cyta νομίζω χρησιμοποιεί μεγαλύτερο profile), οποτε καλύτερα να βάλεις το πακέτο εως 8 η αν εχει κάποιο χαμηλότερο (ανάλογα ποσο πιάνεις τώρα) για να μην πληρώνεις άδικα το 24. Δώσε μας μερικά στατιστοικά απο το status του router οπως downstrea/upstream snr margin κτλπ. εχει μεγαλυτερο snr η cyta Indeed DOWNSTREAM upstream SPEED 6153 kbps 1020 kbps Line attenuation 41db 11 db Noise 7db 8 db εδω και 4 χρονια στην 4net δεν εχω δει συγχρονισμο πανω απο 6500 kbps, ουτε κατω απο 5500... εκει αναμεσα παιζω.... οποτε να το ρισκαρω να παω στην cyta? Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβλημα με 4net αλλα εχω νευριασει που ενω ειμαι συνδρομητης πακετου με nova, δεν με βαζουν στο καινουριο προγραμμα καθως κλασικα αφορα νεους συνδρομητες... Δλδ δεν θελω να ειμαι ο λαλακας που τους τα σκαει εδω και 4 χρονια και δεν τον σεβονται... παραπανω δεν παει.εισαι οπως ειπες κανα 3 κμ.δεν ξερω αν με καμια ανανεωση συμβολαιου σε βαλουν σε κανα αλλο προγραμμα.δηλαδη τωρα τα πληρωνεις ξεχωριστα Nova και forthnet?Ποσα πληρωνεις δηλαδη???σε ποιο νεο προγραμμαθες να πας??
bakass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 δηλαδη τωρα τα πληρωνεις ξεχωριστα Nova και forthnet?Ποσα πληρωνεις δηλαδη???σε ποιο νεο προγραμμαθες να πας?? ειμαι στο 2 play + sports και πληρωνω ξεχωριστα συνολο 74 ευρω...δλδ το πακετο με 20 % εκπτωση...το νεο πακετο που εχει βγαλει για 18 μηνες 2play economy +sports= 54 ευρω δυστυχως δεν αφορα υφισταμενους... Sent from my iPad using Insomnia
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 πραγματι πολλες φορες δεν ισχυουν τα προγραμματα για παλιους για ενα λογο.γιατι ο καθενας θα πηγαινε απο το ενα προγραμμα στο αλλο και δεν θα πληρωνε ποτε αυτο που γινεται μετα.απο την αλλη να διεκοπτες και να ενεργοποιουσες παλι ειναι λιγο χρονοβορο και δεν λεει.οποτε δεν μπορω να σκεφτω κατι.βεβαια αν και ειναι λιγο ...πολλες φορες αμα πεις οτι παιδια εγω διακοπτω αν δεν υπαρξει αυτο παιζει και να στο κανουν.απλα το economy ειναι οτι οτι τηλ παιρνεις τα πληρωνεις.δεν εχεις κατι δωρεαν σε αστικα υπεραστικα κτλ.
bakass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 το economy εχει δωρεαν αστικα απεριοριστα..... αλλιως δεν θα γκρινιαζα για την προσφορα στα 54 ευρω...anyway, ειναι ενα ρισκο οπως και να το παρεις να πας σε αλλον εναλλακτικο παροχο...εκει που οριακα π.χ πιανω τα 6mbps , για σκεψου να παω σε καμια cyta και να πιασω κανα 4αρι....
Aggeluska Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 γιατι απαραιτητα στην cyta να ειναι χειροτερα?
gio@ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ειχα Hol επιανα 10 και με cyta 13 Line Attenuation 11.5 db Noise Margin 5.3 db και στο προηγουμενο Modem ειχα δει το output power στα 11-12 περιπου εχω βαλει τωρα το dgn2200 μονο που δεν εχει voip παιζει τιποτα με αυτο η απλα δεν θα εχω σταθερο? παρολο που συνδεεται στα ιδια εχω καλυτερα Pings και το wifi του netgear ειναι απλα γαματο , με το Thompson ειχα dc και αναγκαζομουν να βαζω καλωδιο του αλλαξα και dns και παει μια χαρουλα
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 το economy εχει δωρεαν αστικα απεριοριστα..... αλλιως δεν θα γκρινιαζα για την προσφορα στα 54 ευρω...anyway, ειναι ενα ρισκο οπως και να το παρεις να πας σε αλλον εναλλακτικο παροχο...εκει που οριακα π.χ πιανω τα 6mbps , για σκεψου να παω σε καμια cyta και να πιασω κανα 4αρι.... μπορει να εχεις καιτα ιδια μπορει και λιγοτερα μπορει και πιο πανω.εχει να κανει συνδυασμος router dslam κτλ.σαν χαλκο θα παρεις τον ιδιο.θεωρητικα αν δινει μεγαλυτερο margin η cyta Οπως πχ hol ote Κτλ που δινουν εννια αν τιγια 6 που δινει η Forthnet Τοτε θεωρητικα θα πρεπει να χασεις κανα mbit. γιατι απαραιτητα στην cyta να ειναι χειροτερα? Μαλλον λογω Noise margin εκτος αν δινει η Cyta 6ari. ειχα Hol επιανα 10 και με cyta 13 Line Attenuation 11.5 db Noise Margin 5.3 db και στο προηγουμενο Modem ειχα δει το output power στα 11-12 περιπου εχω βαλει τωρα το dgn2200 μονο που δεν εχει voip παιζει τιποτα με αυτο η απλα δεν θα εχω σταθερο? παρολο που συνδεεται στα ιδια εχω καλυτερα Pings και το wifi του netgear ειναι απλα γαματο , με το Thompson ειχα dc και αναγκαζομουν να βαζω καλωδιο του αλλαξα και dns και παει μια χαρουλα α.μπορει να ειχες μεγαλυτερο Margin στην Hol συν και συνδυασμος ρουτερ ,dslam εκτος αν πηρες νεα γραμμη οποτε και αλλος χαλκος. το Output Power ειναι πανταλιγο σχετικο. απλα δεν θα εχεις σταθερο με το dgn2200.τιποτε αλλο. συνηθως το Thomson ειναι πολυ σταθερο σε αποσυνδεσεις αλλα πολλες φορες ειδικα με πιο παλια firmware αμα το ζοριζεις wireless σου τραβαει κατι κολληματακια η κατι reboot Κτλ.αλλα ειναι τρελα σταθερο και ειδικα τα v8 συγχρονιζουν καλυτερα και σε χαλια γραμμες αλλα και σε καλες γραμμες με σχεση αλλα ρουτερ.απλα το firmware τους το θελουν.μπορει να το δοκιμασεις να το ξαναβαλεις αλλα περνα του καποιοgeneric firmware και οχι καποιο custom του παροχου.επισης βαλτου πιο νεο firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα