Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poulinos : Πάντως είμαι ευχαριστημένος από τη σταθερότητα του Internet της cyta , απλά η μητέρα μου αναφέρει κάποιες διακοπές στο τηλέφωνο (αλλά μιλάμε για βαριά χρήση 10 ώρες την ημέρα), το οποίο φαντάζομαι είναι φυσιολογικό για voip.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ότι είναι κατάντια θα συμφωνήσω αλλά αν σκεφτείς πως με τα δικά μας λεφτά τον κάναμε μεγάλο, τότε μπορεί να το θεωρηθεί θησαυρός. φαύλος κύκλος είναι και αυτό όμως.

καλα ναι ο οτε ειναι τοσο μεγαλος οσο οι τσεπες μας.οπως και με την et1 ert1 πως λεγεται.που λεει οτι ειναι κερδοφορα και διαφορα τετοια.πως να μην ειναι αφου δινουμε τα μυρια διαμεσω της Δεη.αν σταματαγαμε και γινοταν ιδιωτικη θα εκλεινει την ιδια μερα αφου ειναι τελειως μαπα.κατι και με τον οτε απλα λιγο διαφορετικο.τον πληρωνουν ολοι απο αυτους που εχουν Connex μεχρι οι παροχοι για τις γραμμες και για τις αιθουσες παροχων και τις βλαβες κτλ και ειναι μεγαλος με τα δικα μας λεφτα.απλα τωρα τα λεφτα ειναι λιγοτερα ενω παλια που ο καθενας εδινε το λιγοτερο 100 ευρω το διμηνο στον οτε ενω τωρα με 40 εχει πολυ περισσοτερα εβγαλε απειρα λεφτα.

παλια μεχρι και το αστικο πληρωνες και τον επακ και παει λεγοντας.οποτε θησαυρος με τα λεφτα μας που ετσι τον καναμε.και θησαυρος με μονοπωλιο.τεσπα.αυτα θα τα πουμε σε αλλο θεμα γιατι θα χαλασουμε αυτο το θεμα.οπως ειπες φαυλος κυκλος-οτε -ελλαδα rulez.

Δημοσ.

φιλε topic starter ,επειδη και εγω αυριο θα κανω την αιτηση μου στην CYTA για VDSL , θελω να σε ρωτησω σε ποσες μερες εγινε η φορητοτητα?σε ευχαριστω

Δημοσ.

φιλε topic starter ,επειδη και εγω αυριο θα κανω την αιτηση μου στην CYTA για VDSL , θελω να σε ρωτησω σε ποσες μερες εγινε η φορητοτητα?σε ευχαριστω

ειτε βαλεις adsl ειτε βαλεις vdsl το ιδιο ειναι στην πραξη. ο οτε δεν ξερει αν θα εχεις vdsl αν θα εχεις voip αν θα εχεις tdm αν θα ειναι shdsl αν θα ειναι δεν ξερω τι.ο οτε ξερει οτι ενωνει την γραμμη στο ταδε οριο που θεωρητικα ειναι adsl.γιατι ο οτε χλωμο σε περιπτωση βλαβης να κοιταξει vdsl οποτε θα πρεπει η cyta να το γυρναει σε adsl για ελεγχο.τεσπα.λογικα κανα 10 ημερο με 15 μερες παιρνει μια ενεργοποιηση.λιγο περισσοτερο μερικες φορες οταν ειναι νεα γραμμη.νεος βρογχος η αλλιως ανενεργος βρογχος διοτι πρεπει να βγει και τεχνικος εξω και οχι απλα να γυρισει απο το αστικο κεντρο.

Δημοσ.

ειχα φορθνετ πολλα χρονια οποτε δν ειναι νεα γραμμη. καλα και εμενα δν με νοιαζει αν ειναι VDSL , με νοιαζουνε οι ταχυτητες και πιο πολυ του upload.εντομεταξη δεν με ενημερωσανε καθολου για την VOIP τηλεφωνια.παρουσιαζει καθολου προβληματα αυτο?εκτος του οτι αν δεν εχω ρευμα δεν θα εχω και τηλ. ουτως η αλλως δεν θα ειχα γιατι εχω ασυρματη συσκεη και δεν λειτουργει χωρις ρευμα,απλα δεν ξερω αν θα κοβετε στο ακυρο η οταν ζοριζω το ιντερνετ παρουσιαζει προβλημα στην ομιλια στο τηλ.παντως μου ειπανε πως αλλο ρουτερ δινουνε στους χρηστες ADSL και αλλο στους χρηστες VDSL.Δεν ξερω θα τα δουμε ολα στην πραξη :D ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου . ελπιζω να μην αργησουνε πολυ.

Δημοσ.

ειχα φορθνετ πολλα χρονια οποτε δν ειναι νεα γραμμη. καλα και εμενα δν με νοιαζει αν ειναι VDSL , με νοιαζουνε οι ταχυτητες και πιο πολυ του upload.εντομεταξη δεν με ενημερωσανε καθολου για την VOIP τηλεφωνια.παρουσιαζει καθολου προβληματα αυτο?εκτος του οτι αν δεν εχω ρευμα δεν θα εχω και τηλ. ουτως η αλλως δεν θα ειχα γιατι εχω ασυρματη συσκεη και δεν λειτουργει χωρις ρευμα,απλα δεν ξερω αν θα κοβετε στο ακυρο η οταν ζοριζω το ιντερνετ παρουσιαζει προβλημα στην ομιλια στο τηλ.παντως μου ειπανε πως αλλο ρουτερ δινουνε στους χρηστες ADSL και αλλο στους χρηστες VDSL.Δεν ξερω θα τα δουμε ολα στην πραξη :D ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου . ελπιζω να μην αργησουνε πολυ.

αφου ειναι σε υπαρχουσα γραμμη θα γινει πιο γρηγορα.β.εχω voip σε forthnet δεν εχω θεμα ακομα και οταν σκιζω την γραμμη σε Up/down.κατα τα αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.αν εχεις αποσυνδεσεις στο vdsl θα χανεις και το τηλ εννοειται.ναι αλλο ρουτερ για vdsl αλλο για adsl αν και υπαρχουν και καποια που ειναι 2 in 1 η αλλιως combo αλλα δεν θα δωσουν τετοιο.θα το δεις στην πραξη οπως ειπες και πες εντυπωσεις.να δουμε και ποσο θα παιξεις.

Ποσο παιζεις τωρα?ποια ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ σταθερή η Cyta.Τα συγχαρητήρια από εμένα.Μεγάλες διαφορές βρε παιδιά από isp σε isp.

Από την κόλαση στον παράδεισο μιλάμε.

Δημοσ.

και εγς εβαλα προσφατα cyta . μου εκανε πολυ εντυπωση πως ητανε πολu ειλικρινεις. και εχουνε πολυ καλο τμημα εξυπηρετισης. εχω παρει 2-3 φορες και το σηκςνουνε στο 5λεπτο. νταξει ειναι κ νεα εταιρια ακομα γι αυτο :P

Δημοσ.

Πολύ σταθερή η Cyta.Τα συγχαρητήρια από εμένα.Μεγάλες διαφορές βρε παιδιά από isp σε isp.

Από την κόλαση στον παράδεισο μιλάμε.

τι εχεις πριν?τι ρουτερ ειχες επισης πριν?διαφορα sync απο πριν και τωρα?σε ηδη υπαρχουσα γραμμη η νεο βρογχο?

Δημοσ.

Hol είχα πριν και είχα χίλια δυο προβλήματα(από disconnects μέχρι bandwidth μερικών bytes). Τώρα έχω ηρεμήσει. Η γραμμή είναι η ίδια.

Ο συγχρονισμός είναι στα ίδια περίπου επίπεδα , αλλά τελικά αυτό δε λέει εντελώς τίποτα όπως καταλαβαίνεις μόνο του.

Δημοσ.

καλα ναι.αν ειχε πιταρει η hol και που ειχες τον ιδιο συγχρονισμο δεν λεει κατι.απλα ηθελα να δω για sync ποση διαφορα ειδες .αλλα αφου απλα γυρισες απο την μια στην αλλη και παιζουν σχεδον με το ιδιο Margin λογικο ειναι να ειναι περιπου ιδια η ταχυτητα sync .απλα ηθελα να δω αν ειχες πατησει στην ιδια γραμμη οπως ολοι η πηγες σε ανενεργο(που δεν ειχες λογο)

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να φυγω και απο 4νετ και να πω στη cyta ,και λογω του οτι ειμαι 3 χλμ απο το dslam τι βαλω το πακετο ως 8 τι βαλω το ως 24 το ιδιο δεν ειναι για μενα που συγχρονιζω τοσα χρονια στα 6 ??

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να φυγω και απο 4νετ και να πω στη cyta ,και λογω του οτι ειμαι 3 χλμ απο το dslam τι βαλω το πακετο ως 8 τι βαλω το ως 24 το ιδιο δεν ειναι για μενα που συγχρονιζω τοσα χρονια στα 6 ??

Sent from my iPad using Insomnia

Φυσιολογικά λογω του οτι εισαι αρκετα μακρια απο το dslam οσο συγχρονιζεις με forthnet τοσο θα εισαι και με cyta (μπορεί ακόμα χαμηλότερα λογω του οτι η cyta νομίζω χρησιμοποιεί μεγαλύτερο profile), οποτε καλύτερα να βάλεις το πακέτο εως 8 η αν εχει κάποιο χαμηλότερο (ανάλογα ποσο πιάνεις τώρα) για να μην πληρώνεις άδικα το 24.

Δώσε μας μερικά στατιστοικά απο το status του router οπως downstrea/upstream snr margin κτλπ.

Δημοσ.

DOWNSTREAM upstream

SPEED 6153 kbps 1020 kbps

Line attenuation 41db 11 db

Noise 7db 8 db

εδω και 4 χρονια στην 4net δεν εχω δει συγχρονισμο πανω απο 6500 kbps, ουτε κατω απο 5500... εκει αναμεσα παιζω.... οποτε να το ρισκαρω να παω στην cyta? Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβλημα με 4net αλλα εχω νευριασει που ενω ειμαι συνδρομητης πακετου με nova, δεν με βαζουν στο καινουριο προγραμμα καθως κλασικα αφορα νεους συνδρομητες... Δλδ δεν θελω να ειμαι ο λαλακας που τους τα σκαει εδω και 4 χρονια και δεν τον σεβονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...