Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το winrar 64 bit. Όταν το χρησιμοποιώ για να αποσυμπιέσω αρχειά (μικρά ή μεγάλα) παρατηρώ ότι το cpu usage κυμαίνεται μεταξύ 16 και 25%. Αντίστοιχα η μνήμη από 17% σε idle κατάσταση πηγαίνει στο 27%. Είναι λογικά αυτά τα ποσοστά; Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την priority ώστε να εκμεταλλεύεται περισσότερο τον επεξεργαστή?
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Λογικά μου φαίνονται τα νούμερα. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί εώς 25% του cpu σημαίνει πρακτικά πως χρησιμοποιεί στο 100% τον έναν απ τους 4 πυρήνες. Κατά το decompression νομίζω πως αυτό είναι το default. Δες στα options αν είναι ενεργοποιημένο το multithreading.
stm00192 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι κατα το decompression συμβαλει παρα πολυ και ο σκληρος με αποτελεσμα οταν η εγραφη δεδομενων φτασει στα ορια της ταχυτητας διαμεταγωγης του σκληρου τοτε η χρηση του επεξεργαστη περιοριζεται ετσι ωστε να τον προλαβαινει ο σκληρος. Απο την αλλη μερια το compression ειναι μια αλλη υποθεση και τοτε πραγματικα χησιμοποιειται ο επεξεργαστης!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι, στην αποσυμπίεση αναφέρομαι. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο δίσκος από τον οποίο διαβάζει είναι ένας hdd sata 2 οπότε και μένα μου φαίνεται λογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα