Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, conqueror06 είπε

Εγώ 2 φορές παρέλαβα SDA Poste Italiane με ΕΛΤΑ Courier. Προσοχή είναι διαφορετική υπηρεσία το SDA Poste Italiane από το απλό Poste Italiane. Το δεύτερο μου έρχεται με συστημένο ΕΛΤΑ.

Εμενα Με crono internazionale poste italiane courier λεει οτι ειναι ο ιταλος 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Εμενα Με crono internazionale poste italiane courier λεει οτι ειναι ο ιταλος 

Τι μορφή έχει το tracking number? Πιθανότατα με ΕΛΤΑ Courier καθώς μου φαίνεται αντίστοιχη υπηρεσία με το SDA, αλλά δεν έχω παραλάβει ποτέ με τέτοια υπηρεσία (crono internazionale) από Ιταλία. Με τη μορφή του tracking number ίσως μπορώ να σου πω περισσότερα.

Επεξ/σία από conqueror06
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θέλω να σάς ρωτησω σχετικα με το postal italiane αν ο αριθμός παρακολούθησης είναι ο ιδιος και στο Ελληνικό ταχυδρομειο

Ευχαριστώ. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία από ebay και αποστολή με poste italiane και tracking που αρχίζει από 2IVC########### O πωλητής λέει ότι δεν είναι trackable και εμφανίζει επιβεβαίωση μόνο όταν παραδοθεί ...

Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια αποστολή με αρχικά 2IVC... Ποιος παραδίδει?

Screenshot_2024-01-12-21-54-27-892_com.ebay.mobile-01.jpeg

Επεξ/σία από nikiforospav
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/1/2024 στις 9:57 ΜΜ, nikiforospav είπε

Παραγγελία από ebay και αποστολή με poste italiane και tracking που αρχίζει από 2IVC########### O πωλητής λέει ότι δεν είναι trackable και εμφανίζει επιβεβαίωση μόνο όταν παραδοθεί ...

Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια αποστολή με αρχικά 2IVC... Ποιος παραδίδει?

Screenshot_2024-01-12-21-54-27-892_com.ebay.mobile-01.jpeg

Καλησπέρα. Μόλις έφτιαξα αυτό το προφίλ γιατί έχω παρόμοιο θέμα και το ψάχνω συνέχεια επειδή έχω αγχωθεί λόγο του κόστους της παραγγελίας. Εμένα μου ήρθε ένα μέιλ από "Packlink" με 2 tracking numbers για posteitaliane και 1 για Packlink. Εδώ και 2 μέρες δεν δουλεύει κανένα tracking number και δυστυχώς ούτε με τον αποστολέα έχω καταφέρει να επικοινωνήσω. Εσείς τελικά βγάλατε άκρη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...