sbullakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, conqueror06 είπε Εγώ 2 φορές παρέλαβα SDA Poste Italiane με ΕΛΤΑ Courier. Προσοχή είναι διαφορετική υπηρεσία το SDA Poste Italiane από το απλό Poste Italiane. Το δεύτερο μου έρχεται με συστημένο ΕΛΤΑ. Εμενα Με crono internazionale poste italiane courier λεει οτι ειναι ο ιταλος
conqueror06 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, sbullakis είπε Εμενα Με crono internazionale poste italiane courier λεει οτι ειναι ο ιταλος Τι μορφή έχει το tracking number? Πιθανότατα με ΕΛΤΑ Courier καθώς μου φαίνεται αντίστοιχη υπηρεσία με το SDA, αλλά δεν έχω παραλάβει ποτέ με τέτοια υπηρεσία (crono internazionale) από Ιταλία. Με τη μορφή του tracking number ίσως μπορώ να σου πω περισσότερα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από conqueror06
korakianitis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα θέλω να σάς ρωτησω σχετικα με το postal italiane αν ο αριθμός παρακολούθησης είναι ο ιδιος και στο Ελληνικό ταχυδρομειο Ευχαριστώ.
nikiforospav Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παραγγελία από ebay και αποστολή με poste italiane και tracking που αρχίζει από 2IVC########### O πωλητής λέει ότι δεν είναι trackable και εμφανίζει επιβεβαίωση μόνο όταν παραδοθεί ... Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια αποστολή με αρχικά 2IVC... Ποιος παραδίδει? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από nikiforospav
ireko Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Στις 12/1/2024 στις 9:57 ΜΜ, nikiforospav είπε Παραγγελία από ebay και αποστολή με poste italiane και tracking που αρχίζει από 2IVC########### O πωλητής λέει ότι δεν είναι trackable και εμφανίζει επιβεβαίωση μόνο όταν παραδοθεί ... Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια αποστολή με αρχικά 2IVC... Ποιος παραδίδει? Καλησπέρα. Μόλις έφτιαξα αυτό το προφίλ γιατί έχω παρόμοιο θέμα και το ψάχνω συνέχεια επειδή έχω αγχωθεί λόγο του κόστους της παραγγελίας. Εμένα μου ήρθε ένα μέιλ από "Packlink" με 2 tracking numbers για posteitaliane και 1 για Packlink. Εδώ και 2 μέρες δεν δουλεύει κανένα tracking number και δυστυχώς ούτε με τον αποστολέα έχω καταφέρει να επικοινωνήσω. Εσείς τελικά βγάλατε άκρη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα