MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Εμένα πάντως, ήρθε μέσω DPD, το οποίο παρέλαβε για λογαριασμό του /της η ACS στην Ελλάδα.
Dr_Slump Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Εμένα πέρσι ήταν απλά ΕΛΤΑ. Ίσως άλλαξε φέτος.
tarantules Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά δείτε το δικό μου δέμα που κόβει βόλτες ........ Spoiler
Dr_Slump Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον θα στο φέρει με καθυστέρηση ο Άγιος Βασίλης! Πέραν της πλάκας, είναι πρωτοφανές. Πρέπει να κάνει κάτι ο αποστολέας, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε...
SV1RXI Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Εμενα το εστειλε στις 7/1 στις 8/1 φαινεται centro scambi internazionale milano gateway poste italiane .Στην αρχη της αποστολης πηρα email για παραδοση στις 15/01.Επικοινωνησα μαζι του στο facebook με ειπαν οτι και παραπανω οτι μονο ο αποστολεας μπορει να μαθει ποια συνργαζομενη εταιρια θα το αναλαβει,με τον ιταλο δεν μπορεσα να βρω ακρη ,ιταλικα δεν ξερω ,αγγλικα δεν ξερει οποτε δοκιμασα το google translate ,ε δεν περιμενα και θαυματα με την μεταφραση ,τελος παντων με ειπε οτι αυριο θα παραδοθει αυτος αν οχι να του το πω
corsair04 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καλημέρα Εσάς σας εμφανίστηκε στο σύστησα του Ιταλικού Ταχυδρομείου αμέσως μετά την αποστολή…; Παρήγγειλα μια οθόνη και ενώ έχω tracking number δεν εμφανίζει τίποτα, επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε ότι μόλις φτάσει Ελλάδα ενεργοποιείται ο κωδικός, έχουν περάσει δέκα μέρες εργάσιμες Ίσως και παραπάνω …αλλά τίποτα ούτε το 17track το αναγνωρίζει …
kanesaxo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μπορεί κάποιος να επιβεβαίωσει, ποιος παραδίδει στην Ελλάδα; Περιμένω ένα δέμα από Ιταλία, καμποσης αξίας (το ζώον ο Ιταλός θα μπορούσε να το στείλει με μια DHL φαντάζομαι) Και περίπου παράδοση, για να έχω μια τάξη μεγέθους. Σήμερα το βλέπω ξημερώματα ήταν στο κέντρο διαμεττσγωγης στο Μιλάνο.
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαίωσει, ποιος παραδίδει στην Ελλάδα; Περιμένω ένα δέμα από Ιταλία, καμποσης αξίας (το ζώον ο Ιταλός θα μπορούσε να το στείλει με μια DHL φαντάζομαι) Και περίπου παράδοση, για να έχω μια τάξη μεγέθους. Σήμερα το βλέπω ξημερώματα ήταν στο κέντρο διαμεττσγωγης στο Μιλάνο. Ενταξει Ελληνας εισαι ειναι ανεκδοτο να λες αλλους λαους της Ευρωπης ζωα
kanesaxo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Ενταξει Ελληνας εισαι ειναι ανεκδοτο να λες αλλους λαους της Ευρωπης ζωα Φυσικά και είναι ζώο. Διότι όταν πληρώνεις 1350€ για ένα δέμα, προφανώς δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις 50€ μια DHL. Οπότε ναι, είναι ζώον ο φιλτατος Ιταλός έμπορος, που επέλεξε μόνος του πως θα το στείλει. Οφ τοπικ τέλος. Αν έχεις να προσθέσεις την εμπειρία σου από ιταλικά ταχυδρομεία και παράδοση Ελλάδα, να την διαβάσω.
katerina005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/2/2019 στις 5:12 ΜΜ, Dr_Slump είπε Συγγνώμη που επαναφέρω τόσο παλιό topic αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Περιμένω αντικείμενο από Ιταλία, στο ιταλικό tracking της Poste Italiane λέει ότι έγινε απόπειρα παράδοσης τη Δευτέρα που πέρασε, αλλά ούτε μου χτύπησαν, ούτε χαρτάκι άφησαν. Πήρα τηλέφωνο και (με άθλια αγγλικά) δεν είχαν ιδέα ποια εταιρία αναλαμβάνει στην Ελλάδα. Τι κάνω τώρα; Συγνωμη που απανταω σχεδον δυο χρονια μετα αλλα, αντιμετωπιζω κι εγω ενα προβλημα με το posteitaliane. Παρρηγειλα κατι πραγματα απ το aliexpress περιπου τρεις βδομαδες πριν και δεν μπορω να τα κανω track απ την σελιδα της posteitaliane, ειναι και ολα στα Ιταλικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πατησα καποια tracking links που ειχαν βαλει μερικοι στις απαντησεις τους και απ οτι φαινεται το δεμα μου ειναι στην Ουγγαρια;; (πρωτη εικονα) ενω στην ιστοσελιδα του aliexpress λεει οτι εχει φτασει Ελλαδα. (δευτερη εικονα, καπου αλλου λεει και "GR customs") ξερει κανεις τι γινεται; 😕
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 @katerina005 Δείχνει να είναι εκτός λειτουργίας (προσωρινά).
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 hours ago, katerina005 said: Συγνωμη που απανταω σχεδον δυο χρονια μετα αλλα, αντιμετωπιζω κι εγω ενα προβλημα με το posteitaliane. Παρρηγειλα κατι πραγματα απ το aliexpress περιπου τρεις βδομαδες πριν και δεν μπορω να τα κανω track απ την σελιδα της posteitaliane, ειναι και ολα στα Ιταλικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πατησα καποια tracking links που ειχαν βαλει μερικοι στις απαντησεις τους και απ οτι φαινεται το δεμα μου ειναι στην Ουγγαρια;; (πρωτη εικονα) ενω στην ιστοσελιδα του aliexpress λεει οτι εχει φτασει Ελλαδα. (δευτερη εικονα, καπου αλλου λεει και "GR customs") ξερει κανεις τι γινεται; 😕 gr customs ισον τελωνειο χωρις να σημαινει οτι θα πληρωσεις
76xristos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 τα ιδια τραβαω και εγω τωρα λεει οτι δεν με βρηκαν και καμια ειδοποίηση και ψαχνω να σω με τι κουριερ στην ελλαδα συνεργαζοντε
sbullakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 7:53 ΠΜ, 76xristos είπε τα ιδια τραβαω και εγω τωρα λεει οτι δεν με βρηκαν και καμια ειδοποίηση και ψαχνω να σω με τι κουριερ στην ελλαδα συνεργαζοντε τελικα με τι παραλεβες?
conqueror06 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Εγώ 2 φορές παρέλαβα SDA Poste Italiane με ΕΛΤΑ Courier. Προσοχή είναι διαφορετική υπηρεσία το SDA Poste Italiane από το απλό Poste Italiane. Το δεύτερο μου έρχεται με συστημένο ΕΛΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα