Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλλον θα στο φέρει με καθυστέρηση ο Άγιος Βασίλης!

Πέραν της πλάκας, είναι πρωτοφανές. Πρέπει να κάνει κάτι ο αποστολέας, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα το εστειλε στις 7/1 στις 8/1 φαινεται centro scambi internazionale milano gateway poste italiane .Στην αρχη της αποστολης πηρα email για παραδοση στις 15/01.Επικοινωνησα μαζι του στο facebook με ειπαν οτι και παραπανω οτι μονο ο αποστολεας μπορει να μαθει ποια συνργαζομενη εταιρια θα το αναλαβει,με τον ιταλο δεν μπορεσα να βρω ακρη ,ιταλικα δεν ξερω ,αγγλικα δεν ξερει οποτε δοκιμασα το google translate ,ε δεν περιμενα και θαυματα με την μεταφραση ,τελος παντων με ειπε οτι αυριο θα παραδοθει αυτος αν οχι να του το πω  

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα 

Εσάς σας εμφανίστηκε στο σύστησα του Ιταλικού Ταχυδρομείου αμέσως μετά την αποστολή…; Παρήγγειλα μια οθόνη και ενώ έχω tracking number δεν εμφανίζει τίποτα, επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε ότι μόλις φτάσει Ελλάδα ενεργοποιείται ο κωδικός, έχουν περάσει δέκα μέρες εργάσιμες Ίσως και παραπάνω …αλλά τίποτα ούτε το 17track το αναγνωρίζει …

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαίωσει, ποιος παραδίδει στην Ελλάδα;

Περιμένω ένα δέμα από Ιταλία, καμποσης αξίας (το ζώον ο Ιταλός θα μπορούσε να το στείλει με μια DHL φαντάζομαι)

Και περίπου παράδοση, για να έχω μια τάξη μεγέθους. Σήμερα το βλέπω ξημερώματα ήταν στο κέντρο διαμεττσγωγης στο Μιλάνο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαίωσει, ποιος παραδίδει στην Ελλάδα;

Περιμένω ένα δέμα από Ιταλία, καμποσης αξίας (το ζώον ο Ιταλός θα μπορούσε να το στείλει με μια DHL φαντάζομαι)

Και περίπου παράδοση, για να έχω μια τάξη μεγέθους. Σήμερα το βλέπω ξημερώματα ήταν στο κέντρο διαμεττσγωγης στο Μιλάνο.

Ενταξει Ελληνας εισαι ειναι ανεκδοτο να λες αλλους λαους της Ευρωπης ζωα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Ενταξει Ελληνας εισαι ειναι ανεκδοτο να λες αλλους λαους της Ευρωπης ζωα

Φυσικά και είναι ζώο. Διότι όταν πληρώνεις 1350€ για ένα δέμα, προφανώς δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις 50€ μια DHL.

Οπότε ναι, είναι ζώον ο φιλτατος Ιταλός έμπορος, που επέλεξε μόνος του πως θα το στείλει.

Οφ τοπικ τέλος. Αν έχεις να προσθέσεις την εμπειρία σου από ιταλικά ταχυδρομεία και παράδοση Ελλάδα, να την διαβάσω.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/2/2019 στις 5:12 ΜΜ, Dr_Slump είπε

Συγγνώμη που επαναφέρω τόσο παλιό topic αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Περιμένω αντικείμενο από Ιταλία, στο ιταλικό tracking της Poste Italiane λέει ότι έγινε απόπειρα παράδοσης τη Δευτέρα που πέρασε, αλλά ούτε μου χτύπησαν, ούτε χαρτάκι άφησαν. Πήρα τηλέφωνο και (με άθλια αγγλικά) δεν είχαν ιδέα ποια εταιρία αναλαμβάνει στην Ελλάδα. Τι κάνω τώρα;

Συγνωμη που απανταω σχεδον δυο χρονια μετα αλλα, αντιμετωπιζω κι εγω ενα προβλημα με το posteitaliane. Παρρηγειλα κατι πραγματα απ το aliexpress περιπου τρεις βδομαδες πριν και δεν μπορω να τα κανω track απ την σελιδα της posteitaliane, ειναι και ολα στα Ιταλικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πατησα καποια tracking links που ειχαν βαλει μερικοι στις απαντησεις τους και απ οτι φαινεται το δεμα μου ειναι στην Ουγγαρια;; (πρωτη εικονα) ενω στην ιστοσελιδα του aliexpress λεει οτι εχει φτασει Ελλαδα. (δευτερη εικονα, καπου αλλου λεει και "GR customs") ξερει κανεις τι γινεται; 😕

Στιγμιότυπο οθόνης (14176).png

Στιγμιότυπο οθόνης (14178).png

Δημοσ.
7 hours ago, katerina005 said:

Συγνωμη που απανταω σχεδον δυο χρονια μετα αλλα, αντιμετωπιζω κι εγω ενα προβλημα με το posteitaliane. Παρρηγειλα κατι πραγματα απ το aliexpress περιπου τρεις βδομαδες πριν και δεν μπορω να τα κανω track απ την σελιδα της posteitaliane, ειναι και ολα στα Ιταλικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πατησα καποια tracking links που ειχαν βαλει μερικοι στις απαντησεις τους και απ οτι φαινεται το δεμα μου ειναι στην Ουγγαρια;; (πρωτη εικονα) ενω στην ιστοσελιδα του aliexpress λεει οτι εχει φτασει Ελλαδα. (δευτερη εικονα, καπου αλλου λεει και "GR customs") ξερει κανεις τι γινεται; 😕

Στιγμιότυπο οθόνης (14176).png

Στιγμιότυπο οθόνης (14178).png

gr customs  ισον τελωνειο χωρις να σημαινει οτι θα πληρωσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα ιδια τραβαω και εγω τωρα λεει οτι δεν με βρηκαν και καμια ειδοποίηση και ψαχνω να σω με τι κουριερ στην ελλαδα συνεργαζοντε 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 25/9/2021 στις 7:53 ΠΜ, 76xristos είπε

τα ιδια τραβαω και εγω τωρα λεει οτι δεν με βρηκαν και καμια ειδοποίηση και ψαχνω να σω με τι κουριερ στην ελλαδα συνεργαζοντε 

τελικα με τι παραλεβες?

Δημοσ.

Εγώ 2 φορές παρέλαβα SDA Poste Italiane με ΕΛΤΑ Courier. Προσοχή είναι διαφορετική υπηρεσία το SDA Poste Italiane από το απλό Poste Italiane. Το δεύτερο μου έρχεται με συστημένο ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...