firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Έχει κανείς εμπειρία από Poste Italiane; Το tracking number που δίνουν είναι από άκρο σε άκρο; Όταν μπει Ελλάδα θα μπορώ να βλέπω τα πακέτο;
Dr_Slump Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη που επαναφέρω τόσο παλιό topic αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Περιμένω αντικείμενο από Ιταλία, στο ιταλικό tracking της Poste Italiane λέει ότι έγινε απόπειρα παράδοσης τη Δευτέρα που πέρασε, αλλά ούτε μου χτύπησαν, ούτε χαρτάκι άφησαν. Πήρα τηλέφωνο και (με άθλια αγγλικά) δεν είχαν ιδέα ποια εταιρία αναλαμβάνει στην Ελλάδα. Τι κάνω τώρα; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Dr_Slump
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dr_Slump είπε Συγγνώμη που επαναφέρω τόσο παλιό topic αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Περιμένω αντικείμενο από Ιταλία, στο ιταλικό tracking της Poste Italiane λέει ότι έγινε απόπειρα παράδοσης τη Δευτέρα που πέρασε, αλλά ούτε μου χτύπησαν, ούτε χαρτάκι άφησαν. Πήρα τηλέφωνο και (με άθλια αγγλικά) δεν είχαν ιδέα ποια εταιρία αναλαμβάνει στην Ελλάδα. Τι κάνω τώρα; Το https://www.17track.net/en τι σου λέει αν βάλεις το tracking number?
Dr_Slump Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχώς όχι. Μόνο από το ίδιο το Poste Italiane και λέει πως έγινε ανεπιτυχής απόπειρα παράδοσης. Θα καλέσω αύριο το πρωί «σβάρνα» όλα τα courier να δω ποιος συνεργάζεται...
Dr_Slump Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχώς τίποτα. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ψαξε τον αριθμο εδω https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Nessuno_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή ξέρω ιταλικά τους έστειλα μήνυμα στο επίσημο page τους στο Facebook και απαντάνε. Αν θέλεις στείλε μου με pm το tracking number να τους ρωτήσω αύριο.
Dr_Slump Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Lezantas26 δυστυχώς ο κωδικός που έχω είναι ιταλικός και μη-αποδεκτός από το tracking των ΕΛΤΑ ή οποιοδήποτε άλλο courier/ταχυδρομείο εκτός του Poste Italiane. @Nessuno_ ευχαριστώ πολύ, σου στέλνω αμέσως! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Dr_Slump
Dr_Slump Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπειτα από ψάξιμο του Ιταλού πωλητή, που πήγε ο ίδιος να ρωτήσει γιατί ούτε κι αυτός έβγαλε άκρη τηλεφωνικώς, βρήκε το ελληνικό tracking number. Πληροφοριακά, πήγε στα ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Dr_Slump
darkdog Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Στις 16/2/2019 στις 6:52 ΜΜ, Dr_Slump είπε Έπειτα από ψάξιμο του Ιταλού πωλητή, που πήγε ο ίδιος να ρωτήσει γιατί ούτε κι αυτός έβγαλε άκρη τηλεφωνικώς, βρήκε το ελληνικό tracking number. Πληροφοριακά, πήγε στα ΕΛΤΑ. επειδη εχω το ιδιο θεμα ηταν ελτα απλα η κουρριερ?
Dr_Slump Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Απλά ΕΛΤΑ είχε έρθει θυμάμαι. Και είχε αλλάξει ο κωδικός όταν έφτασε... ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι από τον αποστολέα, να παέι ο ίδιος εκεί που το έστειλε και να του πουν.
SabotazNic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dr_Slump είπε Απλά ΕΛΤΑ είχε έρθει θυμάμαι. Και είχε αλλάξει ο κωδικός όταν έφτασε... ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι από τον αποστολέα, να παέι ο ίδιος εκεί που το έστειλε και να του πουν. Ισως να μπορουν να του πουν και με τηλ στα ΕΛΤΑ. Εσυ αν καταλαβα δεν ηξερες με ποιο θα σου ερθει. Εκτος αν τους ειχες ρωτησει αν πχ πεις ιταλικο τρακινγκ, να σου πουν το ελληνικο
Dr_Slump Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Από τα ΕΛΤΑ ούτε τηλεφωνικώς, ούτε από κοντά μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Μόνο ο πωλητής που μίλησε με τα ιταλικά ταχυδρομεία (ή απ' όπου το έστειλε) έβγαλε άκρη και μου έδωσε τον κωδικό. Δοκίμασα κι εγώ πρώτα να μιλήσω με ιταλική πλευρά αλλά κανείς δεν μιλούσε αγγλικά. Το κορυφαίο ήταν ότι είχε φτάσει πολλές μέρες στα ΕΛΤΑ και δεν είχα λάβει ούτε ειδοποίηση, ούτε SMS! Αν δεν είχα τον κωδικό, θα είχε επιστραφεί χωρίς να μάθω τίποτα...
kioann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Με ελτα κούριερ έρχεται, περιμένω δέμα και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα