Προς το περιεχόμενο

Πως να γράψω ταινιες σε DVD απο MacOs desktop;;

Annaoi72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορει παρακαλω κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντας μου ένα προγράμμα αντίστοιχο του convertx to DVD περιβάλλον windows αλλά σε περιβάλλον Mac που να είναι δωρεάν;;; Θέλω να μπορω να γραφω σε DVD ταινιες, κυρίως τυπου avi, dvdrip, κτλ, που έχω κατεβάσει απο το νετ μαζι με υπότιτλους srt. Βέβαια να μπορει να παίζει σε dvdplayer ή υπολογιστή windows. Το convertx στα windows μου είχε λύσει τα χέρια αλλα είμαι καινούργια στα mac και δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο για δωρεάν πάντα μιλάμε... Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!! Ευχαριστώ για το χρονο σας!!...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ θα το δοκιμάσω... Δε το έχω ξανακούσει... Θα διαβάσω τις οδηγίες και θα σου πω για τα αποτελέσματα..! Ευχαριστω πολυ!! Ελπίζω να είναι αυτο που ψάχνω. Να'σαι καλα!

Dkotanig αν κατάλαβα καλα αυτο είναι για να αντιγράφω ταινιες απο DVD στο Mac μου!! Εγω θέλω να αντιγράφω ταινιες που έχω κατεβάσει σε DVD... Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλα για τη λειτουργία του προγράμματος, διευκρίνισε το μου σε παρακαλώ..

Οκ θα το δοκιμάσω... Δε το έχω ξανακούσει... Θα διαβάσω τις οδηγίες και θα σου πω για τα αποτελέσματα..! Ευχαριστω πολυ!! Ελπίζω να είναι αυτο που ψάχνω. Να'σαι καλα!

Dkotanig αν κατάλαβα καλα αυτο είναι για να αντιγράφω ταινιες απο DVD στο Mac μου!! Εγω θέλω να αντιγράφω ταινιες που έχω κατεβάσει σε DVD... Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλα για τη λειτουργία του προγράμματος, διευκρίνισε το μου σε παρακαλώ..

toast titanium κανει την καλυτερη δουλεια...εχθες το εκανα...αν θες πες μου να σε δωσω λινκ..

toast titanium κανει την καλυτερη δουλεια...εχθες το εκανα...αν θες πες μου να σε δωσω λινκ..

Γεια σου!! Ναι αν μπορείς να μου στείλεις το link τηs δωρεάν εκδοχής έχει καλώς γιατί εγώ βρηκα το xilisoft αλλά trial μόνο!...

Ευχαριστώ!! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...