Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικες ωρες πηρα το πισι της υπογραφης μου και ξεκλειδωσα τον phenom x5 (με χ6 ετρωγα μπλε οθονη)

επισης τον ανεβασα στα 3.6Ghz ανεβαζοντας μονο το multiplier στο 18x εχοντας το cool and quiet on το c1e off και turbo boost off

σε θερμοκρασια δωματιου 19C εχω 32C idle και εφτασα μεχρι και 53C μετα απο 21 tortune tests(stable μεχρι τωρα) απο το prime95 (20 λεπτα περιπου)

το vcore ηταν απο την αρχη στο 1.4V και δεν το πειραξα..να το ριξω η θα γινει unstable;

επισης οι μνημες μου ειναι 1600 αλλα δουλεβουν στα 1333..να της ανεβασω manual η θα αλλαξει κατι;

δωστε μου και μια γνωμη :P να τον αφησω χ5 3.6 η να τον κανω χ4 με λιγο παραπανω o/c;

Δημοσ.

X5 κράτα τον. Αν θα παίξει με <[email protected] είναι θέμα του κομματιού, αλλά ναι εκτιμάω ότι θα παίζει και με 1.35V.

Τις μνήμες βάλ'τες στον σωστό διαιρέτη (1600) και αφού clockάρεις μόνο με multi, θα παίξουν στα 1600.

Enjoy.

Δημοσ.

ρε παιδια ποια ειναι η μεγιστη δυνατη ταση (24/7) για τον 960Τ;

Εαν τον εχεις με 1.45 στα 4.0ghz με κατω απο 55 βαθμους θερμοκρασια σε cores σε καλη ταση τοτε εισαι μια χαρα.

Οσον αφορα την ταση,δες ποσο λεει η AMD μιας και ζητας το safe safe ου πιο safe δεν γινεται.οτιδηποτε πανω απο αυτο που λεει η AMD δεν ειναι safe (θεωρητικα μιλωντας φυσικα γιατι περα απο το τσιπακι παιζουν και τα αλλα ρολο και η AMD το λεει αυτο γιατι πολυ απλα θελει να ειναι μεσα στα ορια).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ θελω να σας ρωτησω αν οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες... και δεν ειναι μονο τα 15 λεπτα που βλεπετε.. εχω τρεξει 8 ωρες prime και intel burn test και πανω απο 37 δεν πηγε ποτε η θερμοκρασια. κατεβασα κιαλλα προγραμματα για μετρηση θερμοκρασιας οπως amd over drive + everest ultimate και τα ιδια δειχνουνε και αυτα.

εχω στοκ ψυκτρα της AMD. τι συμβαινει?

idle κανει στους 23...

2012032210h08core0.jpg

Δημοσ.

Gigabyte 970A UD3 εχω.

Πως γινετε αυτο;

Το real temp δεν μ αναγνωριζει τον επεξεργαστη και δεν ανοιγει καν να τεσταρω θερμοκρασιες και μ´αυτό.

Πηγε για πλακα στα 3,8 με χ19 πολλαπλασιαστη χωρις να πειραξω ρευματα ουτε νορθ μπριτζ ολα με στοκ και θερμοκρασιες +2 βαθμους.

Εχει κανα bug το cpu? πολυ ψεφτικα δεν ακουονται ολα αυτα για να ειναι αληθινα;

Ξεκλειδωσε και σε εξαπυρινο αλλα το γυρισα Σε x4 για να ελεγχω θερμοκρασιες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ποσο ειναι το ρευμα που δινει μονο του απο auto?γιατι αλλο το stock και αλλο το stock που δινει η μητρικη.δωσε μια manual 1.45 ρευμα και ξανατρεξε το τεστ και δες εαν θα αλλαξουν οι θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σπιτι τωρα οταν παω θα το κανω με 1,45

Στοκ ρευμα εδινε 1,35 και με αυτο με εφτασε στα 3,8

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το ειδες δηλαδη οτι εδινε 1.35 παλι στα 3.8?γιατι μπορει στοκ να ηταν 1.35 στα 3.0 αλλα εαν το ειχες στο auto μπορει να σου το ανεβασε το ρευμα η μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...