totem_lost Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ούτε και εγώ είχα σε μεγάλη εκτίμηση τους Αυθαίρετους αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δίνω όμως κάποιο ρεσπεκτ σε Ρήγα-Αποστόλου γιατί κατάφεραν να βγάλουν κωμικά σενάρια μέσα σε σκηνικά φυλακών (Στάβλοι) και κακοποιημένων γυναικών (Τι ψυχή), πράγμα που δεν βρίσκω και τόσο εύκολο. Δηλαδή αυτός ο συνδιασμός κωμικών και τραγικών καταστάσεων δεν είναι και τόσο συχνή στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης σεναριακά οι Στάβλοι του πρώτου κύκλου ήταν άψογοι και είχαν μια πολύ σωστή ροή. Όποιος δεν το έχει δει ας κάνει τον κόπο πριν το καταδικάσει ως άλλη μια φθηνή κωμωδιούλα!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οι Αυθαιρετοι ειναι δυο κλασεις πανω σε ολα σε σχεση με τους Απαραδεκτους. Και επειδη εγινε λογος για τα απανωτα βρισιδια και την ταχα μου πολιτικη ματια-σατιρα στα εργα των Ρηγα-Αποστολου, αν συγκρινει καποιος μονο σε αυτα τα 2 σημεια τους Αυθαιρετους εκει σταματαει και η κουβεντα.Στους Αυθαιρετους οταν εβριζαν ειχε νοημα,οταν γινοταν πολιτικη αναφορα ηταν εξαιρετικα πετυχημενη και εμπνευσμενη.Ασε που το σεναριο ειχε πετυχει διανα στην ψυχογραφηση των αρχιλαμογιων που επι 35 χρονια κατεστρεψαν την χωρα. Συμφωνώ και επαυξάνω. Δύο κλάσεις πάνω. Και παρότι έχουν περάσει 22 χρόνια είναι απόλυτα επίκαιρη. Άνετα θα την ξεκινούσα να τη δώ από την αρχή, δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πουθενά online. Όσο κι αν εχώ ψάξει μόνο κάποια διάσπαρτα επεισόδια στο youtube έχω βρει. Απίστευτοι χαρακτήρες και φοβεροί διάλογοι.
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οι Αυθαιρετοι ειναι δυο κλασεις πανω σε ολα σε σχεση με τους Απαραδεκτους. Και επειδη εγινε λογος για τα απανωτα βρισιδια και την ταχα μου πολιτικη ματια-σατιρα στα εργα των Ρηγα-Αποστολου, αν συγκρινει καποιος μονο σε αυτα τα 2 σημεια τους Αυθαιρετους εκει σταματαει και η κουβεντα.Στους Αυθαιρετους οταν εβριζαν ειχε νοημα,οταν γινοταν πολιτικη αναφορα ηταν εξαιρετικα πετυχημενη και εμπνευσμενη.Ασε που το σεναριο ειχε πετυχει διανα στην ψυχογραφηση των αρχιλαμογιων που επι 35 χρονια κατεστρεψαν την χωρα. ακριβως οπως τα ειπες ειναι. αν υπαρχει μια σειρα που εχει πετυχει απολυτα το ψυχογραφημα του νεοελληνα,ειναι αυτη. Και οι Απαραδεκτοι ειχαν την κοινωνικη και πολιτικη σατιρα τους αλλα οχι στο επιπεδο των Αυθαιρετων. Οι Απαραδεκτοι ηταν αλλη φαση,ηταν στην ουσια ο προδρομος των Friends.
totem_lost Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οι Απαραδεκτοι ηταν αλλη φαση,ηταν στην ουσια ο προδρομος των Friends. Στειτμεντ οφ δε ντει!
Toufas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εποχες αυθαιρετων/ραντεβου στα τυφλα: Η βασια τριφυλλη εμενε στην γειτονια μας. Ε και εμεις σαν παιδακια χτυπαγαμε κουδουνια για πλακα. Βγαινει εξω η ζανετ και μας πηρε στο κυνηγι 2 τετραγωνα "κωλοπαιδααααα θα σας γαμηηησσσω" απο πισω μας και βουρ εμεις. For the record μας εκλασε
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το καινούργιο του Ρήγα, «το αμάρτημα της μητρός μου», στο πρώτο επεισόδιο μου κίνησε κάπως το ενδιαφέρον και είπα να το παρακολουθήσω. Βρήκα όμως στο youtube μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια. Το 3ο, αν και παίχτηκε την Τετάρτη που πέρασε, δεν το βρήκα πουθενά. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω κάπου, σε στυλ youtube, για κατέβασμα;
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στο livemovies υπάρχει, αλλά όταν προσπαθώ να το δω, μου βγάζει αυτό το μήνυμα το οποίο δεν έχω ιδέα τι σημαίνει...
sheik Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Λεει οτι το Ant1 WebTv δεν ειναι διαθεσιμο εκτος ελλαδος παρα μονο αν γινεις μελος στο Ant1 Global Tv
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ναι, ο.κ.... αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως γίνεσαι μέλος. Πήγα στο sign in της σελίδας που έχω στο screenshot, συμπλήρωσα τα στοιχεία που ζητάει, έλαβα μήνυμα ότι η εγγραφή μου ήταν επιτυχής, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ίσως με το «να γίνεις μέλος», εννοούν κάτι άλλο από αυτό που έκανα...
totem_lost Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Να μαστε: http://www.youtube.com/watch?v=AuSZwtSaTz0 Αυτό που ο Ρήγας κάθεται και μας κάνει αναγνωση της περίληψη του προηγούμρνου επεισοδιου, γιατί;
deesnider Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Να μαστε: http://www.youtube.com/watch?v=AuSZwtSaTz0 Έσκισες! Ευχαριστώ πολύ!
xri_ni Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Για μενα No1 επιτυχια τους ειναι η Ντολτσε Βιτα,τελεια δουλεια,καλοι ηθοποιοι,καλο σεναριο και πολυυυυ γελιο.Λατρεμενες σκηνες http://www.youtube.com/watch?v=T7XyLFtBv50&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=n8YikYMGFLE Αυτο το αμαρτημα μου φαινεται μια σειρα απλα για να την κανουν,ειναι σα να βαλαν ολες τις παλιες τους δουλειες στο μπλεντερκαι βγηκε ο,τι να'ναι.Επισης αυτη που κανει την κορη του Αντωνοπουλου απο που κ ως που κορη του?Ποσο χρονων νομιζουν οτι φαινεται η μπεμπεκα?Ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα