Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα στη πω από εδώ θα χάσει την αξία της. Το μόνο που θα πω είναι ότι φορούσε ένα κιλό κολώνια, αναπολούσε τα πάρτυ που κάνανε τότε με του Μεν και τους Δε στο σπίτι εκείνο, α και φυσικά μου την έπεσε (με τρόπο όμως δε μπορώ να πω).

Χαχαχαχα. Πόσο γλοιώδης Θεε μου.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Like !

Άσχετο, θυμίστε μου μια μέρα να σας πω μία ιστορία (πραγματική) όταν έψαχνα να νοικιάσω σπίτι και έπεσα πανω στο Ρώμα που νοίκιαζε ένα δυάρακι στο Χαλάνδρι. Τρελό γέλιο, ο τύπος από κοντά είναι ακόμα πιο σιχαμερός λέμε.

ε αντε για πες.λιγο κουτσομπολιο δεν βλαπτει.

Δημοσ.

Δε θα στη πω από εδώ θα χάσει την αξία της. Το μόνο που θα πω είναι ότι φορούσε ένα κιλό κολώνια, αναπολούσε τα πάρτυ που κάνανε τότε με του Μεν και τους Δε στο σπίτι εκείνο, α και φυσικά μου την έπεσε (με τρόπο όμως δε μπορώ να πω).

Χαχαχαχα. Πόσο γλοιώδης Θεε μου.

Kερναω καφε! Πες ωρα και μερος (εδω ομως) για να μαζευτουμε ολοι! :-D

Αλλα καφε κερναω μονο εσενα, ετσι? :-P

Δημοσ.

Δεκτό. Αθήνα όμως, κάπου βόρεια προάστεια κατά προτίμηση. Απαραίτητη προυπόθεση να είναι και Sellers μέσα (του οποίου το καφέ θα κεράσεις επίσης).

Δημοσ.

Αλλα αν αφήσουμε απ'έξω τον Ρώμα, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο ο Ρήγας - Αποστόλου. Επαναλμβανόμενα μοτίβα σε όλες τις σειρές. Τσιρίδα, βρίσιμο, δίδυμα σε κόντρες, πολιτικά αστειάκια, και ένας έρωτας που γύρω απο εκεί στηρίζεται όλη η σειρά.

Δεν διαφωνω. Αλλα πρωτη φορα συμβαινει αυτο? Σε ΚΑΘΕ σεναριογραφο-σκηνοθετη δεν συνανταται μια επαναληψη και καποια στοιχεια σημα κατατεθεν(μηπως επρεπε να πω σηματα κατατεθεντα? wacko.gif). Kαταλαβαινω οτι καποιους τους ενοχλει η τσιριδα, εμενα οχι.

Η Ντόλτσε βίτα είχε πολύ γέλιο όντως. Το ίδιο και οι Δύο ξένοι. Απο εκεί και πέρα αρχίσε και κούραζε. Οι στάβλοι είναι απο τα πιο κουραστικά πράγματα που έχω παρακολουθήσει και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο (σοβαρολογώ) που με τόση μικρή θεματολογία καταφέρναν και γράφαν σενάριο της 1 ώρας. Απο εκεί και πέρα, παλιότερα είχα πάει και σε 2-3 θεατρικά τους.

Δηλαδη το αδικοχαμενο "τι ψυχη" δεν ειχε γελιο? Οχι βαλε 1ο επεισοδιο ξερω γω που πεφτει ατακα στην ατακα.

Π.χ

http://www.youtube.com/watch?v=dTiv-4nzGUI

(ειδικα απο το 1λεπτο και μετα)

Κι ολα αυτα, ΚΑΠΟΙΕΣ ατακες, απο το ΠΡΩΤΟ μοναχα επεισοδιο.

Τσιρίδα, ένας χαμός στην σκηνή, τα ίδια αστεία, πολύ πολύ βρίσιμο, και πολυ σοουμπιζ σχολιασμος. Αστεία δηλαδή της επικαιρότητας. Πολύ φθηνό.

Σε θεατρο τους δεν εχω παει, δεν εχω λογω να διαφωνησω στο οτι θα ειναι μια απο τα ιδια με τις σειρες τους. Αλλα λες φθηνα τα αστεια της επικαιροτητας? Το σχολιασμο της σοουμπιζ? Απο ποτε ειναι κακο και φθηνο αυτο? Μηπως κατι southpark,family guy και τα συνεφη που "βλεπετε", κανουν κατι αλλο? Ολοκληρα επεισοδια αφιερωμενα σε μεμονωμενα γεγονοτα της σοουμπιζ εχουν. Δεν ασχολουνται με κατι αλλο.

Προσεξε, δεν μιλαω για το ποσο καλα ισως το κανουν αυτο αλλα για το γεγονος οτι με αυτα ασχολουνται.

Εγω παντως εκτιμω τις δουλειες τους, και τις βρισκω οαση στην ελληνικη τηλεοραση. Πραγματικα δεν βλεπω τιποτε αλλο εδω και χρονια(εκτος απο το Παρα5 στα ντουζενια του - 1η σαιζον).

Δεν δωσατε παντως καμια εναλλακτικη, κραζετε κραζετε αλλα μια αντιπροταση για σωστη κωμικη σειρα δεν ειδα.

Δημοσ.

Δεν το εβλεπα αυτο αλλα οκ αμα ειναι να φτασουμε πισω στους απαραδεκτους για να βρουμε σωστη κωμωδια, τοτε η κατασταση ειναι πιο χαλια στην τηλεοραση απ'οτι νομιζα!

Οι απαραδεκτοι οντως ειναι θρυλικη σειρα παντως, για τους αυθαιρετους δεν ξερω, μαλακια μου φαινεται :P

Δημοσ.

Δεν το εβλεπα αυτο αλλα οκ αμα ειναι να φτασουμε πισω στους απαραδεκτους για να βρουμε σωστη κωμωδια, τοτε η κατασταση ειναι πιο χαλια στην τηλεοραση απ'οτι νομιζα!

Οι απαραδεκτοι οντως ειναι θρυλικη σειρα παντως, για τους αυθαιρετους δεν ξερω, μαλακια μου φαινεται :P

Οι Αυθαιρετοι ειναι δυο κλασεις πανω σε ολα σε σχεση με τους Απαραδεκτους.

Και επειδη εγινε λογος για τα απανωτα βρισιδια και την ταχα μου πολιτικη ματια-σατιρα στα εργα των Ρηγα-Αποστολου, αν συγκρινει καποιος μονο σε αυτα τα 2 σημεια τους Αυθαιρετους εκει σταματαει και η κουβεντα.Στους Αυθαιρετους οταν εβριζαν ειχε νοημα,οταν γινοταν πολιτικη αναφορα ηταν εξαιρετικα πετυχημενη και εμπνευσμενη.Ασε που το σεναριο ειχε πετυχει διανα στην ψυχογραφηση των αρχιλαμογιων που επι 35 χρονια κατεστρεψαν την χωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...