Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπημένο σεναριακό δίδυμο! Πιστεύω από αυτούς τους δυο έχουν βγει οι καλύτερες ατάκες σε ελληνική σειρά! Θέλω πολύ όμως ναμάθω ποιός έγραφε τα καλά κομμάτια και ποιός τις μαλακίες; Υπάρχει τέτοια φήμη; Πάντως μερικά επισόδεια (ειδικά προς τα τέλη) ήταν ανυπόφορα! Άρα δεν γίνεται να γράφαν και οι 2 τα ίδια! Αγαπημένη σειρά; Για μένα Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη! Πολύ καλοστημένοι χαρακτήρες (αν εξαιρέσεις την Κοκκινοπούλου που τα έλεγε με το ζόρι!) Και οι δυο ξένοι έχαν επίσης τα καλά τους! Καμία γνώμη;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω δει αρκετα απο Ρηγα Αποστολου. Τα τελευταια 15 χρονια πιστευω ισχυει το καθε περυσι και καλυτερα.

Απο αγαπημενο προς λιγοτερο: Δυο ξενοι>ντολτσε βιτα>τι ψυχη θα παραδωσεις>σταβλοι (χμμ ισως για τον Παπαδημητριου "τι παρακμη! τι παρκμη!"). Καλα για τα λοιπα πχ κοκκινα δωματια και τετοια εχω δει λιγο σε ζαπιν. ΑΠΑΛΕΥΤΑ

Απο θεατρο: "παρακαλω ας μεινει μεταξυ μας" κ το "νυφικο κρεββατι" αξιζανε. Εφαγα και αλλα 6 φεσια τους στο κεφαλι (αυτος ο αλητης ο κοελιο, 3 φορες γυναικα, αταιριαστο ζευγαρι, μπαμπα μην ξαναπεθανεις παρασκευη, το δωρο). Τωρα παιζει το Ζειτε Παιδες Ελληνων αλλα ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Πωπω τωρα συνειδητοποιω τι μαπες εχω τραβηχτει, τεσπα.

Εν ολιγοις, δανειζονται ατακες αλλα δεν κλεβουνε γιατι ειτε απο Αρκα, ειτε απο παλιο ελληνικο σινεμα κλπ γινεται ως ενα μικρο τριμπιουτ με εμφανεις αναφορες για γνώστες και μη.

Το προβλημα ειναι στο εξης: στα 90ς ο Ρηγας ηξερε να φτιαχνει εναν πανικο με επικεντρο θερμοαιμες γυναικες που "οργωνουνε" το καδρο ή την σανιδι αντιστοιχα και παραλληλα τρεχουνε ατακες ανεβαζοντας ρυθμους συνεχως με σκοπο την "απογειωση". Τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια αυτη η μανιερα δεν δουλευει. Το οτι πια βαριεται να δουλεψει ως προς το στορυ τις καταστασεις και ξεκιναει αυτος ο "πανικος" με την μια χωρις να εχει χτιστει ατμοσφαιρα και κυριως να μιλανε ολοι/ες στο ιδιο τεμπο με το ιδιο λεξιλογιο χειροτερευει την κατασταση. Ξεκινανε ανεμπνευστα γκαζωμενοι.

Ο Αποστολου μπηκε στα μισα της ντολτσε βιτα σαν συγγραφεας. Νομιζω ειχε προηγηθει κραξιμο απο μεριας του ως κριτικος ή κατι τετοιο (διολου απιθανο, θυμαται κανεις το ανεκδιηγητο πατερ ημων με Κωστα Καρρα; αληθεια εκεινες οι χρυσες υπερταλαντουχες κορες που χαθηκανε; ελπιζω καπου μακρια)

Νομιζω παντως πως ειναι λαθος το section. Καλυτερα στο κινηματογραφος τηλεοραση.

Δημοσ.

Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο φίλε μου. Το 'πάτερ ήμων' άκομα με βασανίζει σε κάτι φρικιαστικά όνειρα από παιδί. Ελπίζω ο Καρράς μάζι με τις κόρες να συνειδητοπόιησαν πόσο χαμηλά έπεσαν και να φοβήθηκαν! Όμως δεν κατάλαβα, εσύ πιστεύεις οτι ο Απόστόλου έκανε την καλή δουλειά;

Είδα και το "Κορίτσια με τα μαύρα" στο θέατρο, χάλια μαύρα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει δει κανείς τα 2-3 επεισόδια από το 'αμάρτημα της μητρός μου'; Είναι η καινούρια σειρά του Ρήγα (ο Αποστόλου απέχει), και προσωπικά μου φαίνεται κάπως πατάτα. Και καμία σχέση με τις κάποτε έξυπνες ατάκες των Δυο ξένων ή του Τι ψυχή. Τελικά μπας και ο Αποστόλου έκανε τη δουλειά;

Δημοσ.

Ας μπώ κι εγώ στην κουβεντούλα σας. Περίμενα κάτι καλύτερο με την καινούργια σειρά

και απογοητεύτηκα λιγάκι.Κρίμα γιατί μου έλειψε το γράψιμο του Ρήγα-Αποστόλου. Αυτό τον καιρό βλέπω σε επανάληψη τους Στάβλους της Εριέτας Ζα'ί'μη. Τotem_Lost συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο πόστ.Οι χαρακτήρες απλά δεν υπάρχουνε! Όλοι είναι ένας κι ένας. Κι έχει πολύ έξυπνες ατάκες κατ'εμέ. Ακόμα και τα ονόματα είχανε το χαβαλέ τους. Φώτω Μπαρτζώκα,Πυροβόλου κτλ. :) Και φυσικά αγαπημένη σειρά είναι και η Ντόλτσε Βίτα.

Δημοσ.

Οι ατακες στους Σταβλους και στο Τι Ψυχη επεφταν με ρυθμο πολυβολου. Απιστευτες σειρες. Επισης, απιστευτη η Ντενη απο τους 2 ξενους. Μακραν ο καλυτερος γυναικειος κωμικος χαρακτηρας ever σε ελληνικη σειρα.

Γενικως οι σειρες τους ειναι οι μοναδικες που καθομαι να δω στην ελληνικη τηλεοραση. εχω συνηθισει το καυστικο χιουμορ τους και τις ατακες τους. Ειδικα οταν τους συγκρινεις με Ρωμα και λοιπους. Καθεσαι να δεις "κωμωδια" και σκας ενα χαμογελο σε 45 λεπτα.

Παρ'ολα αυτα, το κοκκινο δωματιο ηταν αποτυχια για μενα με εξαιρεση 3-4 επεισοδια(εκει με το χρυσο βουδα).

Το αμαρτημα σιγουρα κι αυτο φαινεται κατωτερο των προσδοκιων, αλλα ειναι αρχη ακομα.

Δημοσ.

Απατο παντως εχει παει το "Αμάρτημα της μητρός μου".

αφου δεν βλεπετε το ατιμο...στο 10λεπτο ψαχνομαι για ζαπινγκ.εμενα πάντως μου αρεσε το κοκκινο δωματιο και ολες οι προηγουμενες δουλειες τους.

Δημοσ.

Ε δεν ειναι και τοσο χαλια, ειπαμε 2 επεισοδια εχουν παιχτει, μπορει να στρωσει. Αλλωστε, εδω κι εκει κανουν μπαμ καποια κλασσικα στοιχεια που βαζει ο Ρηγας απλα το σεναριο ειναι αρκετα συμβατικο και συνηθισμενο σε σχεση με τις υπολοιπες σειρες του και δεν βοηθαει οσο θα επρεπε(ακομα τουλαχιστον).

Μου αρεσει που σε καθε σειρα του, τα χωνει στην εκκλησια... devil.png

Δημοσ.

Αυτοι οι 2 δεν ειναι που στα 9 στα 10 σεναρια τους εχουν αραδες βρισιματος για να καλυψουν την σεναριακη ανυπαρξια τους και την απουσια χιουμορ?

Αυτοι οι 2 δεν ειναι που βαζουν τους ηθοποιους τους να τσιριζουν τρεις και λιγο και να παιζουν σαν υστερικοι?Ετσι καλυπτουν και την σεναριακη ανυπαρξια και την ανυπαρξια των περισσοτερων ελληνων ηθοποιων.

OMG.

Δημοσ.

Αυτοι οι 2 δεν ειναι που στα 9 στα 10 σεναρια τους εχουν αραδες βρισιματος για να καλυψουν την σεναριακη ανυπαρξια τους και την απουσια χιουμορ?

Αυτοι οι 2 δεν ειναι που βαζουν τους ηθοποιους τους να τσιριζουν τρεις και λιγο και να παιζουν σαν υστερικοι?Ετσι καλυπτουν και την σεναριακη ανυπαρξια και την ανυπαρξια των περισσοτερων ελληνων ηθοποιων.

OMG.

νταξει επαιζε πολυ τσιριδα αλλα επαιζε και σεναριο.

Δημοσ.

Συμφωνω με την τσιριδα, αλλα αν το συνηθισεις δεν ενοχλει.

Σεναριακη ανυπαρξια οι Σταβλοι? Το Τι Ψυχη? Παμε καλα? Δηλαδη κατι ΑΙΣΧΗ οπως Κωνσταντινου κ Ελενης, Πολυκατοικιες και γενικως η πλειοψηφια των σειρων καθε χρονο που νομιζουν οτι γινονται hitακια αλλα στην ουσια ντροπιαζουν την εννοια κωμωδια ειναι σεναριακοι αθλοι? Τουλαχιστον σε αυτων των 2 τις σειρες, θα δεις και λιγη σατυρα, λιγο χωσιμο σε εκκλησιες,πολιτικη, κοινωνια, νοοτροπια παντα αψογα δωσμενα μεσα απο ξεκαρδιστικες καταστασεις. Στις υπολοιπες, αγορι αγαπαει κοριτσι και αυτο ηταν, αντε και καθε 2 επεισοδια να παιξει μια ατακα που να ειναι οντως αστεια. Σαν το χιουμορ των σειρων του Ρηγα δεν εχω συναντησει.

Οχι θα κατσω να δω το "χιουμορ"(ξερναω) του Ρωμα. Που εκτος του οτι παιζει παντα τον ασεξουαλ,μισογυνη,κομπλεξικο, απο χιουμορ απλα δεν το'χει. Μεχρι κατι λογοπαιγνια(αθλια τα περισσοτερα) φτανει.

Δημοσ.

Sheik, δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο Ρώμας είναι ένα απο τα 10 πιο σιχαμερά πράγματα που δημιούργησε η φύση. Αυτό είναι σίγουρο. Συγκριτικά και μόνο ο Ρήγας - Αποστόλου είναι οι Parker - Stone μπροστά του.

Αλλα αν αφήσουμε απ'έξω τον Ρώμα, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο ο Ρήγας - Αποστόλου. Επαναλμβανόμενα μοτίβα σε όλες τις σειρές. Τσιρίδα, βρίσιμο, δίδυμα σε κόντρες, πολιτικά αστειάκια, και ένας έρωτας που γύρω απο εκεί στηρίζεται όλη η σειρά. Η Ντόλτσε βίτα είχε πολύ γέλιο όντως. Το ίδιο και οι Δύο ξένοι. Απο εκεί και πέρα αρχίσε και κούραζε. Οι στάβλοι είναι απο τα πιο κουραστικά πράγματα που έχω παρακολουθήσει και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο (σοβαρολογώ) που με τόση μικρή θεματολογία καταφέρναν και γράφαν σενάριο της 1 ώρας. Απο εκεί και πέρα, παλιότερα είχα πάει και σε 2-3 θεατρικά τους. Ότι έβλεπα στην τηλεόραση, μεταφέρθηκε στο θέατρο. Τσιρίδα, ένας χαμός στην σκηνή, τα ίδια αστεία, πολύ πολύ βρίσιμο, και πολυ σοουμπιζ σχολιασμος. Αστεία δηλαδή της επικαιρότητας. Πολύ φθηνό.

Δημοσ.

Sheik, δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο Ρώμας είναι ένα απο τα 10 πιο σιχαμερά πράγματα που δημιούργησε η φύση.

Like !

Άσχετο, θυμίστε μου μια μέρα να σας πω μία ιστορία (πραγματική) όταν έψαχνα να νοικιάσω σπίτι και έπεσα πανω στο Ρώμα που νοίκιαζε ένα δυάρακι στο Χαλάνδρι. Τρελό γέλιο, ο τύπος από κοντά είναι ακόμα πιο σιχαμερός λέμε.

Δημοσ.

Like !

Άσχετο, θυμίστε μου μια μέρα να σας πω μία ιστορία (πραγματική) όταν έψαχνα να νοικιάσω σπίτι και έπεσα πανω στο Ρώμα που νοίκιαζε ένα δυάρακι στο Χαλάνδρι. Τρελό γέλιο, ο τύπος από κοντά είναι ακόμα πιο σιχαμερός λέμε.

ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...