MINDER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η κατασταση οικονομικα στην Ελλαδα χειροτερευει για πολλους. Καποια καταστηματα και αλυσιδες γνωστες που ψωνιζαμε βλεπουμε και αλλαζουν πολιτικη προς το χειροτερο οταν μας παρουσιαστει καποιο προιον ελλατωματικο και μας ταλαιπωρουν σε σημειο καποιοι να φτανουν ακομα και σε καταγγελιες για να βρουν το δικιο τους. Εχοντας τα παραπανω κατα μου στην καινουργια αναβαθμιση που εκανα απεκλεισα multirama plaisio και e-shop. Ψωνισα απο ενα νεο με καλες τιμες και ελπιζω καλη αντιμετωπιση του πελατη μετα την πωληση καταστημα σε οποιαδηποτε προβλημα. Θα ελεγα λοιπον οσοι εχετε με το ιδιο σκεπτικο ψωνισει απο καποιο καταστημα και σε καλες τιμες και οταν σας ετυχε καποιο προβλημα σας εξυπηρετησε και σας αντικατεστησε το προιον χωρις να σας ταλαιπωρησει και χωρις σουξουμου να το αναφερετε εδω ωστε να αρχιζουμε σιγα σιγα να υποστηριζουμε αυτους που μας υποστηριζουν και οχι αυτους που μας κοροιδευουν και μας ταλαιπωρουν οταν προκυψει καποιο προβλημα. Να παρουν πλεον ξεκαθαρα το μυνημα τους οι παραπανω αλυσιδες καταστηματων που αρχισαν να μας το παιζουν νταβατζηδες. Απο μενα μολις εχασαν 1500 ευρουλακια ... παμε επομενος.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 msystems ftw Από μένα (μην το διαβάσουν και πάρουν τα μυαλά τους αέρα μόνο ) και σε θέμα modding watercooling eworld δαγκωτό
Nick_Iommi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σε καινουριο pc που πετουσε μπλε οθονες αγορασμενο απο το πλαισιο,για να γινει ελεγχος και να διαπιστωθει η ελλατωματικη Mobo και οι ελλατωματικες ram ζητησαν 25 ευρω!απαραδεκτο!Επισης ειναι δυνατον να ειναι καποιος τοσο ατυχος ωστε 2 καινουρια παρτς να βγουν και τα 2 ελλατωματικα?Αντιθετα ο,τι εχω παρει απο vision studio δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα και τα παιδια στο καταστημα ειναι εξυπηρετικοτατα οσον αφορα after sales support.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σε καινουριο pc που πετουσε μπλε οθονες αγορασμενο απο το πλαισιο,για να γινει ελεγχος και να διαπιστωθει η ελλατωματικη Mobo και οι ελλατωματικες ram ζητησαν 25 ευρω!απαραδεκτο! Και γιατί πλήρωσες;
vdanasto Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 +1 και απο εμένα για Msystems. Εϊναι άψογοι. και σε θέμα modding watercooling eworld δαγκωτό Μπράβο ρε Karmen, και έψαχνα ένα μαγαζί με modding stuff .
MINDER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Απο το msystems εχω παρει μια dell u2410 ... μια χαρα συννενοησημος ο ανθρωπος που μιλησα ολα καλα το προιον τελειο και αυτο. Για μετα την πωληση δεν ξερω και δεν θελω να τυχει κατι για να ξερω lol. Oλα τα κομματια που χρειαζομουν για την αναβαθμιση υπολογιστη αλλα και κανα δυο για εαν αλλο υπολογιστη τα εκανα παραγγελια απο το digital master μιας και ειχε στην γκαμα του ολα αυτα που ηθελα και σε καλες τιμες και ειναι και κρητη οπως και εγω αν και εγω ειμαι στην αλλη πλευρα της κρητης. Και το msystems και το digital master απο οτι βλεπω εχουν καλες κριτικες απο πελατες τους στο skoytz. Αν καποιος ξερει για το μετα την πωληση για το digital master κατι περισοτερο ας μας το πει μιας και εκανα παραγγελια πρωτη φορα απο αυτο το καταστημα και περιμενω να ερθει. Εδω να πω οτι το συγκεκριμενο δωρεαν αποστολη εχει μονο εαν προπληρωσει καποιος και οχι σε περιπτωση αντικαταβολης οπως την δικια μου αν και για τον ογκο και το βαρος αυτων που παραγγειλα να σημειωσω οτι εκανε πολυ καλη τιμη και με χρεωνει πολυ λιγα.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ειχα παραγγείλει από εκεί την gigabyte 6950 της υπογραφής. Ολα τέλεια πήγαν Παράγγειλα μετά απο καιρό άλλη μία, έκανα κατάθεση και μετά απο 2 μέρες με παίρνουν τηλ ότι ο προμηθευτής δεν θα ξαναφέρει. Μου ζητήσανε αμέσως αριθμό λογαριασμού και μου γυρίσανε την ίδια μέρα τα λεφτά. Αψογοι
mac_mac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Msystems άψογο . Digital master το ίδιο . Είχα αγοράσει ssd vertex 2 πριν 8 μήνες απο digital masters . Ο δίσκος παρουσίασε πρόβλημα και τα παιδιά εκεί , αφού δεν υπήρχε πλέον ο ίδιος δίσκος με πιστωσαν με το πόσο που είχα δώσει τότε . Και φυσικά πήρα vertex 3 240 gb anti toy vertex 2 180 gb που είχα πάρει αρχικά . Άψογοι !
darksoho33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 digital master Και e-gate αψογα και τα 2
kaban22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Digital Master.Αψογοι ολες τις αγορες τις εχω κανει απο εκει.Σε προβληματικη mobo,πιστωτικο αμεσα.Παραδοση γρηγορη εκτος αν εχει καιρο (Χανια).
MINDER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τα πραγματα ηρθαν κανονικα απο το digital master συναρμολογησα τον υπολογιστη και ολα πηγαν καλα. Ολα φαινονται οκ και ο υπολογιστης πεταει κυριολεκτικα. Η μητρικη μονο με δυσκολεψε λιγακι. ( asus p8z68-v pro/gen3 ) Συγκεκριμενα να κατεβασω το πλαινο σιδερακι στην θεση του κατω να ασφαλισει τον επεξεργαστη. Μαλλον πρεπει να ζορι ειναι στις συγκεκριμενες μητρικες γιατι πετυχα καποιον που για πρωτη φορα συναρμολογουσε και φοβηθηκε να το κατεβασει μεχρι κατω μην σπασει λεει και το ανεφερε σαν προβλημα και οτι παραγγειλε και δευτερη μητρικη για να δει εαν συμβαινει το ιδιο να συγκρινει lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα