Demian1989 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 έχω το μοντέλο vgn-nw21ef sony vaio και σήμερα που άνοιξα το skype παρατήρησα ότι δεν εντοπίζει την κάμερα, έλενξα το hardware μέσα από τις επιλογές της διαχείρησης και παρατήρησα ότι μου έβγαζε έναν unkown device υπέθεσα ότι ήταν η κάμερα οπότε το κατήργησα τον ξαναεντόπισε ο υπολογιστής βγήκε το μύνημα ότι περάστικαν τα drivers έκανα και επανεκκίνηση αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκε το ίδιο σφάλμα έχω windows 7 x64
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 έχω το μοντέλο vgn-nw21ef sony vaio και σήμερα που άνοιξα το skype παρατήρησα ότι δεν εντοπίζει την κάμερα, έλενξα το hardware μέσα από τις επιλογές της διαχείρησης και παρατήρησα ότι μου έβγαζε έναν unkown device υπέθεσα ότι ήταν η κάμερα οπότε το κατήργησα τον ξαναεντόπισε ο υπολογιστής βγήκε το μύνημα ότι περάστικαν τα drivers έκανα και επανεκκίνηση αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκε το ίδιο σφάλμα έχω windows 7 x64 Δες αυτό http://www.sony.gr/support/el/product/VGN-NW21EF_S/tips-and-solutions/42716 στο unknown device κάνε αυτό που λέει η εικόνα και δώσε τον κωδικό !!
Demian1989 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) είναι στα ελληνικά το μενού δεν βρίσκω το hardware ids επίσης στην καρτέλα γενικά λέει το εξής : Τα windows διέκοψαν αυτήv τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα (code 43) εντάξει το βρήκα είναι αναγνωριστικά υλικού και έχει την τιμή USB\UKNOWN Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2012 από Demian1989
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα