ntinos_21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας. Εχω ενα σκληρο WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB CAVIAR BLACK SATA2 και σκεφτομαι να τον στειλω RMA.Μιας και το πλαισιο δεν μου δινει κατι αντιστοιχο γιατι χανουν οι κυριοι τωρα που οι τιμες ειναι επι 2 .Οσο και αν τους πιεσα. *Καταραμενη Χωρα* Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης. Θα μου στηλουν το ιδιο μοντελο Sata 2? μιας και εχει καταργηθει λεω μπας και μου στειλουν το αντιστιχο σε Sata 3 Επισης θελω να ξερω.Ο σκληρος που εχω εχει εγγυηση μεχρι το 2015(αγορασμενος το 10) Αυτος που θα μου στηλουν θα εχει εγγυηση κανουργιου? Επισης θα ειναι seller refurbished η Καινουργιος?
HamerZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχουν ίδιο θα σου στήλουν μεγαλύτερο. Από προσωπική εμπειρία με seagate μου είχαν στήλει refurbished και ο οποίος δεν παρουσίασε κανένα πρβλημα
ntinos_21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχουν ίδιο θα σου στήλουν μεγαλύτερο. Από προσωπική εμπειρία με seagate μου είχαν στήλει refurbished και ο οποίος δεν παρουσίασε κανένα πρβλημα Και εγγυηση ?
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 η εγγυηση ισχυει απο τοτε που αγορασες τον δισκο... αν ηταν ετσι αγοραζω ενα λαπτοπ και καθε 2 χρονια τον χαλαω για να μου δωσουν καινουργιο με αλλα 2 χρονια εγγυηση
ntinos_21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 η εγγυηση ισχυει απο τοτε που αγορασες τον δισκο... αν ηταν ετσι αγοραζω ενα λαπτοπ και καθε 2 χρονια τον χαλαω για να μου δωσουν καινουργιο με αλλα 2 χρονια εγγυηση Αλλο το λαπτοπ και αλλο ενας σκληρος και ΑΛΛΟ των ΧΑΛΑΩ και αλλο χαλαει μονο του απο αστοχεια υλικου η δεν ξερω τι αλλο εχουν σαν ατελεια οι μηχανικοι δισκοι και παραδιδουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 η εγγυηση ισχυει απο τοτε που αγορασες τον δισκο... αν ηταν ετσι αγοραζω ενα λαπτοπ και καθε 2 χρονια τον χαλαω για να μου δωσουν καινουργιο με αλλα 2 χρονια εγγυηση εφόσον το προϊόν αντικαθιστάται με καινούριο η εγγύηση ανανεώνεται, μην λέμε ότι θέλουμε...
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Χάρη κάπου πήρε το μάτι μου πως αν είναι παλιότερος του 1ος μηνός ο δίσκος που χάλασε, σου στέλνουν refurbished (recirtified/whatever), o οποίος έχει εγγύηση το λιγότερο 3 μήνες - το περισσότερο όσο ήταν το υπόλοιπο της αρχικής εγγύησης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για αυτό είπα καινούριο, το refurbished δεν είναι καινούριο... εν το μεταξύ αυτό που έγραψες μου θυμίζει quote του Bilbo... "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve." πως το κατάφερες?!
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ποιός ειν' αυτός ο Dildo...; Δεν τον ξέρω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γράφω <<μηδενικά>> σε έναν <<πράσινο>> όπου το Sentinel μου έδειχνε 32 μέρες ζωής και 90 bad sectors. Να τον κάνω rma (δεν θυμάμαι πότε τον αγόρασα όμως) ή τσάμπα έξοδα;
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν βγάζει υγεία 0%, τότε ναι είναι για RMA. Αν είναι πάνω από 0%, δεν σε κόβω. Οπωσδήποτε πάντως τρέξε το διαγνωστικό (το φουλ σκαν, ε) της ΓουΝτου. Αν ΑΥΤΟ αποφανθεί φέιλ, τότε έχεις επισήμως δικαίωμα αντικατά - εφ' όσον είναι ισχύουσα η εγγύηση. (...αν στον βγάζει οκ, στη χειρότερή αυτοκτόνησέ τον πρώτα και στειλ' τους τον). Γενικά μπες στο σάιτ τους και δες, βάζοντας στη σχετική σελίδα το μοντέλο του δίσκου, ΑΝ είναι eligible γι' αντικατάσταση (Γκουγκλε φορ "wd rma"), πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γράφω <<μηδενικά>> σε έναν <<πράσινο>> όπου το Sentinel μου έδειχνε 32 μέρες ζωής και 90 bad sectors. Να τον κάνω rma (δεν θυμάμαι πότε τον αγόρασα όμως) ή τσάμπα έξοδα; κατέβασε τα tools της WD και τρέξε quick & extended test...
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Γιατί ρε ψηλέ (στην κυριολεξία), εγώ τί του είπα να κάνει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορώ να διαβάσω engreek, sorry...
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ...ενγκρηκοματοψία, ε; Δεν πειράζει ομορφάντρα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα