micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Που το θυμήθηκες βρε θηρίο το Fifth Element; Είναι από τις αγαπημένες μου sci-fi ταινίες.
egio13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 micos000,όταν πάω να ανοίξω το συγκεκριμένο βίντεο με το avidemux (είναι σε mp4 απ'το διαδύκτιο) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα .Τι κάνω ;
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν επιλέξεις Yes θα μπορείς να δουλέψεις το time slider με ασφάλεια αλλά δεν θα έχεις ακρίβεια στο 1 frame όταν κόψεις. Αν επιλέξεις No μπορεί να κρεμάσει το demux όταν το πας μπρος-πίσω αλλά θα έχεις ακρίβεια στο 1 frame. Αν δεν σε ενδιαφέρει η απόλυτη ακρίβεια επέλεξε Yes. Να έχεις υπόψιν ότι το πρόγραμμα δεν προσθέτει αυτόματα την κατάληξη του αρχείου στο σώσιμο και θα πρέπει να την βάλεις μόνος σου, στην περίπτωση σου θα επιλέξεις από το αριστερό πάνελ Format->MP4 και στο Save θα προσθέσεις την κατάληξη .mp4 στο όνομα του αρχείου.
egio13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω αύριο μία δοκιμή .
egio13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 micos000,φαίνεται να'ναι εντάξει με την πρώτη επιλογή. Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμη ,εάν μου επιτρέπεις : υπάρχει διαφορά -εκτός του μεγέθους- εάν το "σώσω" ως mp4 από το να το σὠσω σε avi;
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εάν αλλάξεις μόνο το format χωρίς να επιλέξεις κάτι άλλο στο Video το μόνο που θα γίνει θα είναι να σου βάλει το H264 video σε avi container. Δεν θα γίνει επανακωδικοποίηση και το μέγεθος θα παραμείνει σχεδόν το ίδιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το αρχείο θα γίνει ως δια μαγείας avi compatible και θα παίζει σε συσκευές που παίζουν μόνο divx/xvid avi. Για να γίνει συμβατό θα πρέπει στο video να βάλεις xvid αλλά θα γίνει re-encode (δλδ απώλεια χρόνου και ποιότητας).
egio13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει ,να'σαι καλά. Και καλή Σαρακοστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα