gavros10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 λυπαμαι πολυ που πεθανε αν και δεν εχω δει καμια ταινια του νομιζω πως γινετε ρε γαμωτο να το επιτρεπει ο θεος να πεθαινει καποιος που εχει προσφερει τοσα πολλα με τετοιο τροπο; το βρισκω ειρωνικο
totem_lost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πολύ κρίμα, αλλά ως γνωστόν καλλιτέχνες και χαμένα κορμιά είναι όλοι άνθρωποι και πεθαίνουν με τον ίδιο τρόπο. RIP
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το είχα διαβάσει το απογευμα ότι έπαθε ατύχημα αλλά δεν πίστεψα οτι ήταν τόσο σοβαρό. RIP Ετσι λεγανε οτι δεν ηταν σοβαρα μεχρι που κατεληξε ναι κι εγώ αυτό θυμάμαι, αλλά αφού άκουσα αναλυτικά την κατάστασή του, απόρησα πως δεν πέθανε επί τόπου... τέσπα, κρίμα...
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 λυπαμαι πολυ που πεθανε αν και δεν εχω δει καμια ταινια του νομιζω Ξεκίνα από εδώ, που είναι και θλιβερά επίκαιρο http://www.youtube.com/watch?v=7SGviqgGcJY
washcloud Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πως γινετε ρε γαμωτο να το επιτρεπει ο θεος να πεθαινει καποιος που εχει προσφερει τοσα πολλα με τετοιο τροπο;το βρισκω ειρωνικο ...ειρωνικό θα ήταν να είχε μεταμορφωθεί σε τροχονόμο και να σταμάταγε τον μοτοσυκλετιστή που τον χτύπησε. Και μόνο αυτόν από τους τόσους.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Κρίμα. Αντίο.
ChromeX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 οι ταινιες του ηταν βαρετες αλλα για να τις βλεπαν και να τις θαυμαζαν τοσοι κατι θα ξερουν για να τον λενε σπουδαιο. καθε ανθρωπος που πεθαινει ειναι κριμα.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εγω τον αγγελοπουλο δεν τον εχω γνωρισει σαν ανθρωπο..αλλα σαν σκηνοθετη μεσα απο τις ταινιες του..αρα για μενα δεν πεθανε ουτε θα πεθανει ποτε..κριμα που δεν προλαβε να ολοκληρωση τη νεα του ταινια..την περιμενα πως και πως..συλληπητηρια στην οικογενεια..
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θα συμφωνήσω πάντως με τον Ahigh_forvalue παρότι ξέρω ακριβώς ποιός είναι ο Δανίκας. Για το κυρίως θέμα, ας RIP ο Αγγελόπουλος. Από τα λίγα άτομα για τα οποία ακούμε/γνωρίζουμε ότι κατάφερε πολύ περισσότερα από το μέσο έλληνα σκηνοθέτη και τον μέσο έλληνα γενικότερα, και άφησε πίσω το αρκετό και αξιόλογο έργο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ρίξτε μια ματιά στο γουγλη. http://www.insomnia.gr/topic/444322-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b8%cf%8c%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf-%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα