Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λυπαμαι πολυ που πεθανε αν και δεν εχω δει καμια ταινια του νομιζω

πως γινετε ρε γαμωτο να το επιτρεπει ο θεος να πεθαινει καποιος που εχει προσφερει τοσα πολλα με τετοιο τροπο;

το βρισκω ειρωνικο

Δημοσ.

Πολύ κρίμα, αλλά ως γνωστόν καλλιτέχνες και χαμένα κορμιά είναι όλοι άνθρωποι και πεθαίνουν με τον ίδιο τρόπο. RIP

• Super Moderators
Δημοσ.

Το είχα διαβάσει το απογευμα ότι έπαθε ατύχημα αλλά δεν πίστεψα οτι ήταν τόσο σοβαρό.

RIP

Ετσι λεγανε οτι δεν ηταν σοβαρα μεχρι που κατεληξε :(

ναι κι εγώ αυτό θυμάμαι, αλλά αφού άκουσα αναλυτικά την κατάστασή του, απόρησα πως δεν πέθανε επί τόπου...

τέσπα, κρίμα...

Δημοσ.
πως γινετε ρε γαμωτο να το επιτρεπει ο θεος να πεθαινει καποιος που εχει προσφερει τοσα πολλα με τετοιο τροπο;

το βρισκω ειρωνικο

...ειρωνικό θα ήταν να είχε μεταμορφωθεί σε τροχονόμο και να σταμάταγε τον μοτοσυκλετιστή που τον χτύπησε. Και μόνο αυτόν από τους τόσους.

Δημοσ.

οι ταινιες του ηταν βαρετες αλλα για να τις βλεπαν και να τις θαυμαζαν τοσοι κατι θα ξερουν για να τον λενε σπουδαιο. καθε ανθρωπος που πεθαινει ειναι κριμα.

Δημοσ.

εγω τον αγγελοπουλο δεν τον εχω γνωρισει σαν ανθρωπο..αλλα σαν σκηνοθετη μεσα απο τις ταινιες του..αρα για μενα δεν πεθανε ουτε θα πεθανει ποτε..κριμα που δεν προλαβε να ολοκληρωση τη νεα του ταινια..την περιμενα πως και πως..συλληπητηρια στην οικογενεια..

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω πάντως με τον Ahigh_forvalue παρότι ξέρω ακριβώς ποιός είναι ο Δανίκας.

Για το κυρίως θέμα, ας RIP ο Αγγελόπουλος. Από τα λίγα άτομα για τα οποία ακούμε/γνωρίζουμε ότι κατάφερε πολύ περισσότερα από το μέσο έλληνα σκηνοθέτη και τον μέσο έλληνα γενικότερα, και άφησε πίσω το αρκετό και αξιόλογο έργο.

• 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...