Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε iceblade γνωρίζω οτι οι FX είναι κατώτεροι τον περιστάσεων και στον αντίποδα η Intel προσφέρει καλύτερες επιδόσεις ,το ερώτημα μου από την αρχή της συζήτησης είναι

AMD Fx 8150 VS AMD Fx 8120;

Δημοσ.

Φίλε iceblade γνωρίζω οτι οι FX είναι κατώτεροι τον περιστάσεων και στον αντίποδα η Intel προσφέρει καλύτερες επιδόσεις ,το ερώτημα μου από την αρχή της συζήτησης είναι

Αφου αυτο ειναι το ερωτημα σου τοτε 8120 και με την διαφορα που εχουν μια απο αυτες τις 3 και εισαι πολυ καλα.(για να τον ανεβασεις ντεεεεε).

Thermalright HR-02 Macho 42.00€

Thermalright True Spirit 140 43.00€

Scythe Mugen 3 SCMG-3000 46.00€

Δημοσ.

Στα παιχνιδια ο bulldozer με τον 2500Κ ειναι στα ιδια επιπεδα.για ποιον λογο λοιπον να παει στον 2500Κ απο την στιγμη που εχει την μητρικη?

Συμφωνώ στο οτι δεν αξίζει αξίζει να αλλάξει μητρική απο την στιγμή που έχει ήδη 990 chipset.

Αλλά μην παραπληροφορούμε τον κόσμο,έχει και παραέχει διαφορά ο Bulldozer απο τον ι5 2500 στα παιχνίδια αλλά είναι ανάλογα το παιχνίδι. Σε αρκετά είναι 0-1%,κολοκύθια δηλαδή,σε άλλα 30-40% οπότε μη λέμε ότι θέλουμε

Δημοσ.

Αχ δεν αντεχω αλλο αυτη την συγκριση παλι...... (πολυ πο%$#@κο ακουστηκε το αχ :P ).

Εξηγω πιο πανω το σκεπτικο μου.να τα ξαναπουμε αλλη μια φορα???τοσες φορες τα εχουμε πει εδω μεσα.

Δημοσ.

Αχ δεν αντεχω αλλο αυτη την συγκριση παλι...... (πολυ πο%$#@κο ακουστηκε το αχ :P ).

Εξηγω πιο πανω το σκεπτικο μου.να τα ξαναπουμε αλλη μια φορα???τοσες φορες τα εχουμε πει εδω μεσα.

κ γω ζαλίστικα

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση, ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, είναι 960T ή 1055T και τα ρέστα SSD :D

Και πάρε πριν προλάβει κ τους αποσύρει η AMD :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...