Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα εκαν update στα windows και μου εγκατεστησε το windows 7 sp1 μετα μου ειχε κατι updates ακομα τα εκανα και επειδη τα windows μου ειναι αγγλικα διαλεξα απο τις γλωσσες τα ελληνικα πατησα install now οταν τελειωσε μου εγγραψε some updates not install πατησα reboot now οταν ξαναπηγα στο windows update μου εβγαζε #elementModuleHeaderText# την εικονα παρακατω τι κανω? μπορει καποιος να με βοηθησει ? post-227518-0-46379400-1327438847_thumb.jpg

Δημοσ.

Καταρχήν... Έχεις Windows 7 Ultimate? Κατέβασες δηλαδή τη γλώσσα μέσω Windows Update?

Αυτό το πρόβλημα παρατηρείται σε όσους έχουν άλλη έκδοση Windows 7 και κατεβάσανε τη γλώσσα ξεχωριστά από το διαδίκτυο (σαν πειρατικό αρχείο προς εγκατάσταση, για να γίνει μετάφραση των Windows). Αν έκανες κάτι τέτοιο, είναι φυσιολογικό να έχεις πρόβλημα, επειδή ενδεχομένως το αρχείο που κατέβασες να ΜΗΝ είναι συμβατό με το Service Pack 1!

Ακριβώς το ίδιο μήνυμα σφάλματος εμφανίστηκε σε έναν γνωστό μου που έκανε την παραπάνω "πατέντα" και μπλόκαρε το Windows update! Λειτουργούν όλα κανονικά, αλλά δεν υπάρχει πλέον συμβατότητα στις ενημερώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...