Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Έκανε η κοπέλα μου jailbreak στο iphone της (4S) και καταλάθος σβήστηκε το Cydia, το πως δεν το ξέρω.. Για να είμαι ακριβής, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει και να το χρησιμοποιήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επαναφέρουμε το εικονίδιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cydia;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Έκανε η κοπέλα μου jailbreak στο iphone της (4S) και καταλάθος σβήστηκε το Cydia, το πως δεν το ξέρω.. Για να είμαι ακριβής, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει και να το χρησιμοποιήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επαναφέρουμε το εικονίδιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cydia;

Μαλλον είναι στο dock του sbsettings ,βγαλτο έξω και κάνε respring

Δημοσ.

Μαλλον είναι στο dock του sbsettings ,βγαλτο έξω και κάνε respring

Μπορείς μήπως να μου περιγράψεις πως να το κάνω αυτό; θέλει κάποιο πρόγραμμα, το βρίσκω στις ρυθμίσεις; Εγώ τώρα πήρα Ipad, δεν έχω κάνει και jailbreak, οπότε ακόμα μαθαίνω! :P

Δημοσ.

Μπορείς μήπως να μου περιγράψεις πως να το κάνω αυτό; θέλει κάποιο πρόγραμμα, το βρίσκω στις ρυθμίσεις; Εγώ τώρα πήρα Ipad, δεν έχω κάνει και jailbreak, οπότε ακόμα μαθαίνω! :P

H διαδρομή είναι.....Sbsettings-more-hide icons-πατάς το κουμπί δίπλα στο cydia-respring και έρχεται στην θέση του το cydia. (προϋπόθεση να έχει εγκαταστήσει το sbsettings πριν)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Η μόνη λύση είναι αυτή που είπε ο φίλος πιο πάνω, μέσω SBSettings. Διαφορετικά μάλλον πάει για jailbreak ξανά.

Δημοσ.

Δεν το έχει κατεβασμένο το SBSettings.. Παίζει να το κατεβάσει κάπως τώρα που χάθηκε το Cydia; Γιατί ξανά jailbreak με το Cydia δεν μπορεί να κάνει, βγαίνει μήνυμα πως έχει ήδη γίνει. Μπορεί να γίνει jailbreak και με άλλο πρόγραμμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...