georg123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Έκανε η κοπέλα μου jailbreak στο iphone της (4S) και καταλάθος σβήστηκε το Cydia, το πως δεν το ξέρω.. Για να είμαι ακριβής, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει και να το χρησιμοποιήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επαναφέρουμε το εικονίδιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cydia;
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Έκανε η κοπέλα μου jailbreak στο iphone της (4S) και καταλάθος σβήστηκε το Cydia, το πως δεν το ξέρω.. Για να είμαι ακριβής, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει και να το χρησιμοποιήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επαναφέρουμε το εικονίδιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cydia; Μαλλον είναι στο dock του sbsettings ,βγαλτο έξω και κάνε respring
georg123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μαλλον είναι στο dock του sbsettings ,βγαλτο έξω και κάνε respring Μπορείς μήπως να μου περιγράψεις πως να το κάνω αυτό; θέλει κάποιο πρόγραμμα, το βρίσκω στις ρυθμίσεις; Εγώ τώρα πήρα Ipad, δεν έχω κάνει και jailbreak, οπότε ακόμα μαθαίνω!
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς μήπως να μου περιγράψεις πως να το κάνω αυτό; θέλει κάποιο πρόγραμμα, το βρίσκω στις ρυθμίσεις; Εγώ τώρα πήρα Ipad, δεν έχω κάνει και jailbreak, οπότε ακόμα μαθαίνω! H διαδρομή είναι.....Sbsettings-more-hide icons-πατάς το κουμπί δίπλα στο cydia-respring και έρχεται στην θέση του το cydia. (προϋπόθεση να έχει εγκαταστήσει το sbsettings πριν)
wh0ami Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Έκανε η κοπέλα μου jailbreak στο iphone της (4S) και καταλάθος σβήστηκε το Cydia, το πως δεν το ξέρω.. Για να είμαι ακριβής, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει και να το χρησιμοποιήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επαναφέρουμε το εικονίδιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cydia; Η μόνη λύση είναι αυτή που είπε ο φίλος πιο πάνω, μέσω SBSettings. Διαφορετικά μάλλον πάει για jailbreak ξανά.
georg123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν το έχει κατεβασμένο το SBSettings.. Παίζει να το κατεβάσει κάπως τώρα που χάθηκε το Cydia; Γιατί ξανά jailbreak με το Cydia δεν μπορεί να κάνει, βγαίνει μήνυμα πως έχει ήδη γίνει. Μπορεί να γίνει jailbreak και με άλλο πρόγραμμα;
garfito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 για δες στην αναζητηση του τηλ, αμα γραψεις cydia στο βρισκει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα