Stavros_ff Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω εναν υπολογιστή εδώ και 4 χρόνια και θέλω να του περάσω SSD δίσκο. Η μητρική του είναι η Asus P5K και λειτουργικό έχω ακόμα windows xp 32-bit Η ερώτηση μου: Είμαι περιορισμένος λόγο παλαιότητας? π.χ. σκέφτομαι για http://www.skroutz.gr/s/352937/Corsair-Force-Series-GT-120GB-SATA-3-6Gb-s.html?keyphrase=Corsair+120GB+Force+Series+GT+2.5%C2%A8+SATA+III. Θα είμαι κομπλέ? Κάτι αλλο που πρέπει να προσέξω στην αγορά και στην εγκατάσταση? Ευχαριστώ
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Kαλό θα ήταν σαν πρώτο βήμα να περάσεις Windows 7. Πολύ καλύτερη διαχείρηση των υποσυστημάτων του pc και υποστηρίζουν απευθείας την λειτουργία trim για τους SSD δίσκους. Η μητρική σου δεν υποστηρίζει πρότυπο SATA 3 οπότε δεν πρόκειται ποτέ να δεις τις ταχύτητες που ισχυρίζονται οι SSD 3ης γενιάς. Με το μυαλό όμως σε μια μελλοντική αναβάθμιση του pc σου καλό θα είναι να πάρεις SATA3 SSD. Ο Corsair που παραθέτεις θεωρείται από τους καλύτερους στην κατηγορία του μαζί με τους Crucial M4, Samsung 830 και OCZ Vertex/Agility 3. Ρίξε πρώτα μια ματιά στα αντίστοιχα Threads των προαναφερόμενων δίσκων για να διαπιστώσεις και μόνος σου τα + και τα - για τον καθένα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα