Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει βαλει κανεις σε netbook 4 gb ram !!!

θελω να αναβαθμισω την ram του netbook και λεω μπας και υπαρχει περιπτωση να εχει παιξει σε κανεναν με 4bg (γνωριζω οτι οι καταστκευαστες δίνουν μεχρι 2 gb)

Δημοσ.

εχει βαλει κανεις σε netbook 4 gb ram !!!

θελω να αναβαθμισω την ram του netbook και λεω μπας και υπαρχει περιπτωση να εχει παιξει σε κανεναν με 4bg (γνωριζω οτι οι καταστκευαστες δίνουν μεχρι 2 gb)

ποιο netbook εχεις;

Δημοσ.

ναι απο οτι ξερω. και οι κατασκευαστες λενε μεχρι 2 γιγα, αλλα διαβαζωντας σε ξενα φορουμ ειδα οτι υπηρχαν συζητησεις οπου λεγαν οτι καποιοι ειχαν βαλει 4 γιγα.....

Δημοσ.

Σε αυτο ακριβως δεν ξερω να σου απαντησω. Παντως εγω σε ενα Hp Pavillion που ειχα,ο κατασκευαστης εδινε max 2gb αλλα εγω εβαλα 4 και αναγνωριστικαν μια χαρα.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως είναι υπερβολή 4GB RAM με Atom επεξεργαστή.

- τι εννοεις, δεν θα "φτουρισουν" τα 4gb?

- ο επεξεργαστης που επηρεάζει την μνημη ?

Δημοσ.

Εννοώ πως θα πάνε χαμένα μιας και ο επεξεργαστής είναι σχετικά αργός. Από ένα σημείο και μετά, αυτός θα φρενάρει το σύστημα και όχι η έλλειψη μνήμης.

edit: Γενικά πάντως είναι σχετικά εύκολο να δεις αν έχεις θέμα μνήμης. Δες απ τον task manager ή με κανένα desktop widget πόση ελεύθερη μνήμη έχεις σε καθημερινή χρήση. Αν αυτή είναι πχ <10%, τότε η προσθήκη κάποιας επιπλέον (αν τη σηκώνει η μητρική) θα βοηθούσε.

Δημοσ.

θα βαλεις 4gb σε netbook? καταρχας θες windows 64bit για να τα διαβασουν.

2ον που θα τα χρησιμοποιησεις 4gb? netbook ειναι οχι Notebook.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι πως πανω απο 2 γιγα στο netbook δεν χρειαστηκα ποτε.

Ατομ 280 @1,66

windows 7 ultimate X86.Εχω παντοτε ανοιχτα coretemp,HD sentinel,MSN,Skype,firefox(με πολλα addon),windows live mail,yahoo messenger,dropbox,nod32 4.

Στο netbook ποτε δεν μου ανεβηκε η ραμ πανω απο 1.7 γιγα.Απο ενα σημειο και μετα ο επεξεργαστης βαραγε 100αρες για πλακα.

Στο dell με τα 6 γιγα μνημης με ολα αυτα δεν παω ποτε πανω απο 2.6 γιγα στη ραμ.

Δημοσ.

σε αυτο που λες εχεις δικιο, αλλα εστω και 0,5 mb μνημης να μπορεσει να σηκώσει παραπανω απο τα 2gb οπου συμφωνα με τον κατασκευαστη θα πρεπει να βαλω ειναι κερδος για εμενα.

ουτος η αλλος τα 2gb κοστιζουν 13€ ενω τα 4gb 22€. μιλαμε για αστεια διαφορα τιμης που εαν τα σηκώσει το μηχανημα το οφελος ειναι πολυ μεγαλο.

Δημοσ.

Αναλόγως τι χρήση κάνεις είπαμε. Στο netbook μου, δεν έχω δει ποτέ ν ανεβαίνει πάνω από 1.5GB, οπότε και τσάμπα να ήταν δε θα έβαζα επιπλέον μνήμη. Για internet, ταινίες μια χαρά είναι και με τα 2GB. Εκτός αν θες να κλείσεις τελείως τη virtual memory μπας και βελτιωθεί καθόλου η απόδοση, οπότε τα 4GB είναι απαραίτητα.

Δημοσ.

Αναλόγως τι χρήση κάνεις είπαμε. Στο netbook μου, δεν έχω δει ποτέ ν ανεβαίνει πάνω από 1.5GB, οπότε και τσάμπα να ήταν δε θα έβαζα επιπλέον μνήμη. Για internet, ταινίες μια χαρά είναι και με τα 2GB. Εκτός αν θες να κλείσεις τελείως τη virtual memory μπας και βελτιωθεί καθόλου η απόδοση, οπότε τα 4GB είναι απαραίτητα.

κοιτα περα απο τα βασικα inet, καμια ταινια κλπ, πολλες φορες χρειαζομαι και ανοιγω κανα photoshop 7 (οχι κανα CS3) κανα dreamweaver klp. τα σικωνει χωρις κανενα προβλημα (ακομα και το παλιο μου netbook με μονοπυρινο επεξεργαστη). απλος τωρα το νεο που εχει win 7 οτι και να κανει μεχρι και update πχ. τραβαει αμεσως 0,8mb για πλακα.

οποτε ειπα οτι μιας και τα χρηματα δεν αποτελουν λογο για να μην παρω τα 4 gb, να τα βαλω.

τι εννοεις σχετικα με αυτο που λες σχετικα με το κλείσιμο της vitrual memory ?

Δημοσ.

κοιτα περα απο τα βασικα inet, καμια ταινια κλπ, πολλες φορες χρειαζομαι και ανοιγω κανα photoshop 7 (οχι κανα CS3) κανα dreamweaver klp. τα σικωνει χωρις κανενα προβλημα (ακομα και το παλιο μου netbook με μονοπυρινο επεξεργαστη). απλος τωρα το νεο που εχει win 7 οτι και να κανει μεχρι και update πχ. τραβαει αμεσως 0,8mb για πλακα.

οποτε ειπα οτι μιας και τα χρηματα δεν αποτελουν λογο για να μην παρω τα 4 gb, να τα βαλω.

τι εννοεις σχετικα με αυτο που λες σχετικα με το κλείσιμο της vitrual memory ?

εμα και εσυ ρε πουλι μου photoshop στο bebe τι περιμενεις να κανει..

αμα ειχα στομα θα σε εβριζε..!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...